Boli ste samé v kine?
Ahojte, čítala som tu tému o filme Duchoň a tak ma napadla otázka. Boli ste už samé v kine? Aké to bolo? Ja by som veľmi chcela ísť na Duchoňa. Môj muž so mnou nepôjde, on do kina nechce ísť a na Duchoňa už vôbec nie. Kamošku mám slobodnú maminu s malým dieťaťom, aktuálne kino nie je pre ňu téma. Chcela by som ísť, ale cítim sa trápne. Že ma tam niekto známy a povie si, že chudera, nemá s kým ísť... sama musí ísť....
@anonym_autor veľa krát
@anonym_autor ja chodím takmer všade sama. Milujem to. Sedím sama v krčme na kofole, do kina chodím sama lebo ja milujem žáner filmov ktorý len tak niekto nie. V kine sa na teba naozaj nikto nediva a nerieši či si tam sama alebo nie. Každý si tam chce ísť pozrieť film a neriesit iných. Ak ti to veľmi vadí, príď tam až keď zhasnú. Radšej sam ako keď sa tam nahrnie desat kamarátov tínedžerov a robia tam blblosti
@anonym_b74708 aj do krčmy na kofolu? Fú. Na obed som už bola, aj na káve som bola, ale v krčme ešte nie. A teraz to kino...
@anonym_autor ano bola som na jurskom svete. Muz bol s detmi. Kupila som si popcorn a colu a maximalne si to uzila. Bolo to prvy raz a vobec som sa necitila trapne ani divne
áno bola som sama v kine a páčilo sa mi to viac ako s niekým.
ísť sama do kina mám vo wishliste 😍😂😂 kľudne choď... ja keď vidím niekoho samého v kine tak si nepomyslim aká chudera, ale aká šťastná, v kľude pozrie film a pukance má iba sama pre seba 😁
@anonym_autor ano bola som na jurskom svete. Muz bol s detmi. Kupila som si popcorn a colu a maximalne si to uzila. Bolo to prvy raz a vobec som sa necitila trapne ani divne
@really8 trocha off topic... Odporúčate ten film? Ja by som veľmi chcela ísť ale bola by som nerada ak by to pokazilo dojem z celej série 😅
@really8 trocha off topic... Odporúčate ten film? Ja by som veľmi chcela ísť ale bola by som nerada ak by to pokazilo dojem z celej série 😅
@slniecko39 ja som fanusik tskze nie som uplne objektivna. Z toho d-rexa som mala rozpacite pocity ale inak ja som bola spoko.
@anonym_autor bezne chodim do kina sama, ked sa nam nepodari zohnat strazenie a kamoskam sa neda 🙂 kupim si nachos a uzijem si to
@slniecko39 my sme boli s muzom, z nudze cnost lebo rande na obed v sobotu a vela toho nehrali a super to bolo! okej pae absurdit ale mne sa to velmi pacilo a to nie som fanusik 🙂
@anonym_b74708 aj do krčmy na kofolu? Fú. Na obed som už bola, aj na káve som bola, ale v krčme ešte nie. A teraz to kino...
@anonym_autor inak sa na to pozeraj, mas sama na seba cas, ved to je uplne normalna vec, ist sama do kina, co je na tom divne?
Milovala som chodiť do kina, chodievala som často aj sama, nie je na tom nič divné. Akurát s príchodom novodobých kín chodím pomenej. A nie je to cenami. Skôr mi vadia pukance a spol. Chýba mi atmosféra obyčajného starého dobrého kina. A tiež vybrať si dobrý film medzi tými novodobými brakmi je fakt umenie. Takže si pozerám starinky - 20 rokov doma.
A na to, čo si kto pomyslí ... sa môžem 💩 zvysoka.
Do kina by som išla sama ale aktuálne riešim jeden koncert na ktorý by som chcela ísť ale nemám s kým a to mi je ozaj blbé ísť sama
@anonym_autor rob si co chces. Co ta vôbec zaujíma čo na teba hovoria druhý. Však ti to môže byt úplne jedno.
@anonym_autor nešla by som sama, príde mi to divné. Ale ja by som tak celkovo ani vôbec nešla. Radšej doma kde mi nikto nebude do toho šepkať, mľaskať a smiať sa.
preco by si mala byt chudera, ak by si bola v kine sama? Chces ist tak chod. Pokial viem, vstupy jednotlivcob nie su zakazane 😀 a film si uzi.
A načo potrebuješ v kine druhého človeka? Úplne v pohode môžeš ísť sama. Ja zas nechápem také tie prvé rande v kine, 2 hodiny ticho sedieť vedľa vlastne cudzieho človeka. To len tak mimo témy.
Ano, bola som uz aj sama a nikto sa na mna nepozeral divne, vsetkym to bolo uplne jedno ci tam niekto je so mnou alebo nie
@anonym_autor samozrejme, viac krát
@anonym_autor áno rada chodím do krčmy. Ja mám rara tú atmosféru tam a veselých ľudí a to nepijem ani trochu. 🙂 a kino ani by si neverila koľko ľudí chodí do kina samých
@anonym_autor chodila som aj na VŠ občas sama a išla by som aj teraz, keď som už mama. Občas mi to dobre padne riešiť len seba a nie muža/deti. Keď sa dá, idem sama aj na kávu. Raz som bola sama na koncerte. Nepovažujem sa ani za trápnu, ani za chuderu.
@anonym_autor jasne ze chodim aj sama ked je dnes tazko sa zladit casovo...aj na vylet pojdem.sama aj do kina aj do kaviarne
Nikoho tam nezaujímaš, naozaj. Ľudia si prišli pozrieť film a nie sledovať kto s kým prišiel.
Ja teda nikdy nikde sama nechodim, raz som bola na koncerte a povedala som si, ze nikdy viac. Ale obdivujem ak ľudia chodia takto aj sami.
Určite si o tebe nikto nic zle nebude myslieť. Ak to tak chces a vieš, ze si to užiješ aj sama, tak choď 🙂
@anonym_autor bola, ale na Duchoňa by som nešla ani sama ani s kolektívom
@anonym_autor ano, bola… no a co? Co ta je po tom, co si kto mysli? 🤨
@anonym_autor nespočetne veľa krát 🤭
Veľakrát som bola v kine sama, nič mimoriadne. Vybrala som film, kúpila lístok, pukance a pohoda.🙂. Nikto nerieši,s kým ideš a prečo si sama.Ani to nebude vedieť nikto
Je tam tma a ked ta nebude bavit film,mozes si pospat.😎
Ano, chodim sama do kina. Mam problem ist sama na kopu miest, ale kino nie je jednou z nich. Pridem, kupim listok, alebo uz mam listok, vojdem, sadnem, neriesim. Kolkokrat tam vidim tiez par ludi co su sami. Vacsinou si kupim este predtym pukance, alebo aj drink, uzijem si film a poberiem sa s tym davom von. Minule som bola na filme co premietal filmovy klub, bolo nas tam 5 a kazdy bol sam 😃

@anonym_autor ja chodím takmer všade sama. Milujem to. Sedím sama v krčme na kofole, do kina chodím sama lebo ja milujem žáner filmov ktorý len tak niekto nie. V kine sa na teba naozaj nikto nediva a nerieši či si tam sama alebo nie. Každý si tam chce ísť pozrieť film a neriesit iných. Ak ti to veľmi vadí, príď tam až keď zhasnú. Radšej sam ako keď sa tam nahrnie desat kamarátov tínedžerov a robia tam blblosti