icon

Boli ste samé v kine?

3. aug 2025

Ahojte, čítala som tu tému o filme Duchoň a tak ma napadla otázka. Boli ste už samé v kine? Aké to bolo? Ja by som veľmi chcela ísť na Duchoňa. Môj muž so mnou nepôjde, on do kina nechce ísť a na Duchoňa už vôbec nie. Kamošku mám slobodnú maminu s malým dieťaťom, aktuálne kino nie je pre ňu téma. Chcela by som ísť, ale cítim sa trápne. Že ma tam niekto známy a povie si, že chudera, nemá s kým ísť... sama musí ísť....

Strana
z3
nekonecna_katastrofa
3. aug 2025

Veľmi som chcela vidieť Vlny a nevedeli sme to s mužom nijak časovo zladiť. Film v kinách už končil, tak som si naňho z roboty odbehla (robím blízko nákup. centra). Absolútne ma netrápilo, že som sama. Keby si sa bála sama do reštiky, kde ľudia viac sledujú dianie okolo seba, tak chápem tvoje obavy, ale v kine ťa má fakt každý na háku.

anonym_2e42a6
3. aug 2025

Môj manžel chcel ísť veľmi na Hviezdne vojny. Ja tejto žáner nemusím, tak šiel sám. Bolo to dva dni pred Vianocami. Keď prišiel domov, nevedel sa prestať smiať. Bol v kine sám. Celkom sám. Nikto. Iba on.

beataxxx
3. aug 2025

Ja som bola sama v kine, ale ze naozaj sama🙂🙂🙂 v celej sale…..bolo to v auparku na klubovom filme a bol to dost blby pocit….asi po 20 minutach prisla nejaka pani, tak sme boli na uplne uzasnom filme dve….

anonym_375473
3. aug 2025

mne prídu fakt zvláštni ľudia, čo rozmýšľajú nadtym že ísť niekde sama je trápne, alebo že by som mala preto byť chudera … to už tu bolo viackrát a tam podľa mňa niečo nieje v poriadku keď niekoho takto napadne zmýšľať …

hama007
4. aug 2025

@anonym_autor ahoj. Už si bola? Ako bolo?

autor
4. aug 2025
@hama007

@anonym_autor ahoj. Už si bola? Ako bolo?

@hama007 bola, ale nie sama. A bolo fajn, len klíma bola pustená dosť naplno a tak dúfame, že nebudeme chorí. V kine boli väčšinou ľudia 50/60+. A jedna pani bola sama a jeden pán tiež. Takže ma to posmelilo 🙂.

hama007
4. aug 2025
@anonym_autor

@hama007 bola, ale nie sama. A bolo fajn, len klíma bola pustená dosť naplno a tak dúfame, že nebudeme chorí. V kine boli väčšinou ľudia 50/60+. A jedna pani bola sama a jeden pán tiež. Takže ma to posmelilo 🙂.

@anonym_autor paráda 🤗 myslim, že keby si išla sama bolo by tiež fajn 🙂 veď tá klíma v kinách, to je hrozné... Najhoršie keď ideš z horúčavy, to máš isté, že do 3 dni budeš chorá... Aj na malé decká keď premietajú nejaké animáky púšťajú klímu 🫣

romanovic
4. aug 2025

@anonym_autor Bezne chodim sama. Cele roky.
Aj do sauny, aj na prechadzky, aj do restiky.
Nie je to o tom, ze nemam s kym. Mam.

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@princkrason no, aspoň v niečom sa zhodneme 😀

@karolinakr vcera som videl dextera a tam umu thurman na to ze 55 rokov celkom dobre vyzerala 😍🙂

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@karolinakr vcera som videl dextera a tam umu thurman na to ze 55 rokov celkom dobre vyzerala 😍🙂

@princkrason ja zas Scarlettku, vedel si že je ľaváčka?

anonym_a68847
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty v akom storoci zijes ze mas problem ist niekam bez garde? Kazdy den ma tu dokaze prekvapit neschopnost dnesnych zien

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@princkrason ja zas Scarlettku, vedel si že je ľaváčka?

@karolinakr ee a skajka ma uz nerajcuje 🙂 ja to menim kazdy tyzden 🙂 aj ty si lavacka?

autor
5. aug 2025
@anonym_a68847

@anonym_autor a ty v akom storoci zijes ze mas problem ist niekam bez garde? Kazdy den ma tu dokaze prekvapit neschopnost dnesnych zien

@anonym_a68847 nemám problém ísť sama do servisu autom, na služobnú cestu 450 km tam a späť, bežne sa sama idem najesť do reštaurácie, aj sama som bola na káve x krát, keď som niekoho čakala. Ale ísť sama do kina mi prišlo veľmi zvláštne vždy. Každý ma niečo iné.

anonym_a68847
5. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a68847 nemám problém ísť sama do servisu autom, na služobnú cestu 450 km tam a späť, bežne sa sama idem najesť do reštaurácie, aj sama som bola na káve x krát, keď som niekoho čakala. Ale ísť sama do kina mi prišlo veľmi zvláštne vždy. Každý ma niečo iné.

@anonym_autor v com je to ine?

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@karolinakr ee a skajka ma uz nerajcuje 🙂 ja to menim kazdy tyzden 🙂 aj ty si lavacka?

anonym_f8dc32
5. aug 2025

@anonym_autor ked som bola mladšia vždy som si hovorila aha sedi sam v kine asi nemal s kým ísť také smutne a teraz 🤣🤣idem normálne rada aj sama kúpim si nachosky kolu sedím pozerám a je mi super proste čím som staršia tým vyhladavam samotu

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@karolinakr a tu fantasticku 4 si videla? mozno zalaskujem do tej herecky na dalsi tyzden 😍🙂

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@karolinakr a tu fantasticku 4 si videla? mozno zalaskujem do tej herecky na dalsi tyzden 😍🙂

@princkrason mat tvoje starosti? 🙂
ktoru štyrku? ja len horory pozeram, ale niektore baby 50 fakt kočky napr.Ann Margaret, Suzanne Sommers a Cludia Cardinale - v ich veku mat taku figuru

ankare
5. aug 2025

@anonym_autor v pohode by som išla ja sama. Tobôž do kina, tam spoločnosť vôbec nepotrebujes.

saxana000
5. aug 2025

Nebola som nikdy.mne by to boko cudbe ale poznam vela ludi co chodia sami.

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@princkrason mat tvoje starosti? 🙂
ktoru štyrku? ja len horory pozeram, ale niektore baby 50 fakt kočky napr.Ann Margaret, Suzanne Sommers a Cludia Cardinale - v ich veku mat taku figuru

@karolinakr a co uz si kategoria 50+ ? 😲🙂

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@princkrason ja neviem o akej štyrke rozprávaš

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@princkrason Uma Thurman tú si spomínal a nejakú štyrku a Dextera

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@princkrason Uma Thurman má 55, ty sa v tom už strácaš, píšeš si so 6 dievčatami a nevieš, kde čo hovoríš

karolinakr
5. aug 2025
@princkrason

@princkrason tu maš Cameron Diaz

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@princkrason Uma Thurman má 55, ty sa v tom už strácaš, píšeš si so 6 dievčatami a nevieš, kde čo hovoríš

@karolinakr s jakymi 6 len s ciernym cajom a s tebou a nerob mi tu scenky 😉

princkrason
5. aug 2025
@karolinakr

@princkrason tu maš Cameron Diaz

@karolinakr to je cameronka? vsak ona inac vyzera to je asi ked mala 30+a photoshop

Strana
z3