icon

Boli ste si vyveštiť či sa vám podarí otehotnieť?

mandy29
7. okt 2009

Ahojky kočky...boli ste niekedy u veštice si vyveštiť či sa vám podarí otehotnieť? Aký bol výsled

Strana
z2
ginger01
5. nov 2010

@akika722 ja si davam vestit od tej mojej znamej iba vtedy, ked neviem, ako , akym smerom mam ist dalej...ze co mi to prinesie /alebo odnesie/ ...proste karty mi napovedia....alebo aj to tehu, ci mi je to dane, a ak ano, ci to bude prebiehat dobre, ci si mam na nieco davat pozor a tak...no uvidime, ci sa vestba splni, do konca roka by sa mohla ... 🙂

fetinko
21. okt 2013

baby ste tu nejake?v auguste som potratila,a numerologicka mi povedala,ze otehotniem az o rok v lete,a dalsia vestica ze az od konca januara,aky mate nazor na vestenie tehotenstva?

babatienko27
27. aug 2014

@apoloma moja to ta z topikov nedaleko ti vestila ??

apoloma
27. aug 2014

@babatienko27 ano ta v chlebanoch..

nikolka161
15. júl 2016

Ja som pred pol hodinkou volala s jednou vesticov a ta mi povedala ze mi vysli kraasne karty ze uz v septembri budem mat zaciatok tehotenstva mozno aj skor.... Vravela som jej ze uz dlhsiu dobu sa snazime s priatelom o babätko ale ze sa nam nedari a ona ze ano vidim to tam a bla bla bla ale ze uz mame za sebou tazke obdobia tak teraz je ten cas.... A s tym tazkym obdobim mala pravdu..... Najprv nam ukradli auto pred 4 mesiacmi zomrel blizky clovek... Problemy okolo majetku stres a panika co dalej obcasne hadky v rodine... Teraz je to uz oukej tak snad mala pravdu aj s tym tehotenstvom

emily112
25. okt 2016

Ahojte baby včera som navštivila vešticu a skoro vsetko bola pravda predpovedala mi , že som v začiatočnom štadiu tehotenstva neviem či to mu mam verit

kvetka7777777
26. dec 2018

Ahojte čítam tu vaše príspevky a zaujíma ma to tiež by som chcela ísť k vestici vvvešt si.raz mi kamarátkina sesternica veštica a to čo povedala sa splnilo ale už to bolo dávno tak by som to chcela skúsiť znovu .poradíte ti nejakú ďakujem

miroslava1902
11. jún 2020

Dobry den ja som u vestica vobec nebola no chcela by som radu snažíme sa s mojim o bábätko nieako sa nam nedarí vedela.by niektora z vás mi pomôcť

miroslava1902
11. jún 2020

Rada by som.chcela vedieť či budem mať niekedy bábätko

miroslava1902
11. jún 2020

Vie niekto poradit aka je dobrá vestica

Strana
z2