Boris Kollár zbil svoju ex
Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?
@diewcatqoo Áno, zjavne mnohým nevadí výpalníctvo, drogy, prostitútky, vraždy, Kočner, sexuálne obťažovanie a vydieranie maloletých...
Nemalo sa to stat,ale ak to bolo tak ako opisuje,ze hodila babatko na 5 metrov,tak to by som sa asi ani ja nezdrzala. Neobhajujem nasilie,nikto si nesmie dovolit siahnut bitkou na druheho,ale dokazem pochopit skrat v takejto situacii.
A to kedy? prvý raz počujem. Teda pardon čítam.
@beata_k ak to bola pravda tak myslis ze ak ma zena poporodnu depresiu, moze sa takto správať? Lebo rozum mi neberie ze matka, ak je psychicky zdravá, toto spraví…
Som s tým pohode ak to bolo tak ako hovoril...
@hladamematku nie pri tom som nebola samozrejme. To predpokladám, že by sa nestalo keby sme situáciu krotili + malé deti.. chápeš...
TY si sa zblaznila aka žena si zasluži bitku.Jedine TY ak by si si našla nejakého zo zniženým IQ, trošku aby bol taký čokoladovejši.Lebo normálna žena nemôže napisať že si nejaka cudzia žena zasluži bitku.Nemám problém vyrobím si ho.Ježiši nestaraj sa do cudzieho života.Máš malo svojich starosti.
Ale tak si to predstame 5metrov... ved to nie je len tak... to by som dieťa ako musela hodiť cez celú kuchyňu do obývačky? No mňa by chlap dal zavrieť na psychiatriu okamžite .
@beata_k by ma zaujimalo ci by si dohodila 10 kg naklad 5 metrov daleko vo vzduchu
Raz som si pozrela zo zaujimavosti jednu Kocnerovu tlacovku (tak spred 10r), kde uviedol medziinym aj to, ze v jeho pritomnosti bol Kollar nasilny k svojej tehotnej partnerke. Niezeby som brala pana Kocnera na slovo😅, ale naco by si toto vymyslal.
@maranta_leuconeura tak zas ak je to s tymi metrami pravda rovnako ako s najommymi. bytmi, tak mozeme byt v klude.
Hentomu skoksovanemu narcisovi neverím ani slovo. Nechapem, ako ho niekto môže voliť, a vraj zástanca konzervatívnych hodnôt. Prdlajz, psychopat

@petronelag ano, v kazdej krajine sa najde exot. no v slusnej krajine vedia odstupit/byt odvolani aj pri ovela mensich preslapoch ci skandaloch. vid Boris z UK.