icon

Boris Kollár zbil svoju ex

20. jún 2023

Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?

kp7333
20. jún 2023

@petronelag ano, v kazdej krajine sa najde exot. no v slusnej krajine vedia odstupit/byt odvolani aj pri ovela mensich preslapoch ci skandaloch. vid Boris z UK.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
annm81
20. jún 2023

@diewcatqoo Áno, zjavne mnohým nevadí výpalníctvo, drogy, prostitútky, vraždy, Kočner, sexuálne obťažovanie a vydieranie maloletých...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
marca12
20. jún 2023

Nemalo sa to stat,ale ak to bolo tak ako opisuje,ze hodila babatko na 5 metrov,tak to by som sa asi ani ja nezdrzala. Neobhajujem nasilie,nikto si nesmie dovolit siahnut bitkou na druheho,ale dokazem pochopit skrat v takejto situacii.

kp7333
20. jún 2023

@beata_k ak tam patricia spievala, tak sa ani nedivim, ze boli nervni 😂

bloger
20. jún 2023

A to kedy? prvý raz počujem. Teda pardon čítam.

autor
20. jún 2023

@beata_k ak to bola pravda tak myslis ze ak ma zena poporodnu depresiu, moze sa takto správať? Lebo rozum mi neberie ze matka, ak je psychicky zdravá, toto spraví…

macekovam
20. jún 2023

Som s tým pohode ak to bolo tak ako hovoril...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
kp7333
20. jún 2023

@bloger davno. kazdopadne z toho vtedy asi nemali velku traumu, ked si o par rokov zamiesili spolu druhe.

kp7333
20. jún 2023

@beata_k tak pokusa sa 🙈

simca06022011
20. jún 2023

@hladamematku nie pri tom som nebola samozrejme. To predpokladám, že by sa nestalo keby sme situáciu krotili + malé deti.. chápeš...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
bloger
20. jún 2023

@kp7333 Jáj dávno tak nie je to aktuálne. Nejdem to posudzovať nepoznám okolnosti. Ale násilie neuznávam.

dilino
20. jún 2023

TY si sa zblaznila aka žena si zasluži bitku.Jedine TY ak by si si našla nejakého zo zniženým IQ, trošku aby bol taký čokoladovejši.Lebo normálna žena nemôže napisať že si nejaka cudzia žena zasluži bitku.Nemám problém vyrobím si ho.Ježiši nestaraj sa do cudzieho života.Máš malo svojich starosti.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
20. jún 2023

Ale tak si to predstame 5metrov... ved to nie je len tak... to by som dieťa ako musela hodiť cez celú kuchyňu do obývačky? No mňa by chlap dal zavrieť na psychiatriu okamžite .

kp7333
20. jún 2023

@bloger na aktualnosti to nabralo v suvislosti s predvolebnou kampanou a richterovej antikampanou proti borisovi dolarovi. takze hned tlacovka ala matovic a slzicky po vzore meciara. no s panom bohom...

elmivelmi
20. jún 2023

@beata_k ta Richterova je cela nejaka,najskor sa jej mali kolko penazi jej da,teraz zasa toto.Nezastavam si ho ak ju zbil,lenze to uz je sruha vec ,co nanho vytiahla.Hlavne ze vedela aky je a urobi si snim druhe decko.

maranta_leuconeura
20. jún 2023

@beata_k by ma zaujimalo ci by si dohodila 10 kg naklad 5 metrov daleko vo vzduchu

beata_k
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
wayway
20. jún 2023

Raz som si pozrela zo zaujimavosti jednu Kocnerovu tlacovku (tak spred 10r), kde uviedol medziinym aj to, ze v jeho pritomnosti bol Kollar nasilny k svojej tehotnej partnerke. Niezeby som brala pana Kocnera na slovo😅, ale naco by si toto vymyslal.

kp7333
20. jún 2023

@maranta_leuconeura tak zas ak je to s tymi metrami pravda rovnako ako s najommymi. bytmi, tak mozeme byt v klude.

kp7333
20. jún 2023

@wayway co sa da cakat od byvaleho vekslaka a tretotriedneho mafosa?

julish
20. jún 2023

Hentomu skoksovanemu narcisovi neverím ani slovo. Nechapem, ako ho niekto môže voliť, a vraj zástanca konzervatívnych hodnôt. Prdlajz, psychopat

beata_k
Autor odpoveď zmazal
bloger
20. jún 2023

@kp7333 Prepáč ale už tu niekto písal, že hodila po ňom batoľa. A nie je jediný kto mal kontakty s mafiou. Strana Smer má v tomto bohaté skúsenosti.

kp7333
20. jún 2023

@bloger o to smutnejsie, ze nie je jediny.

kp7333
20. jún 2023

@beata_k Krstny otec mu ide viac.