icon

Boris Kollár zbil svoju ex

20. jún 2023

Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?

cajomila
22. jún 2023

@ibrunova Hej hej, keď píše od "srdca" je to na úrovni staničnej krčmi .
Hlavne, že na pohľad je ona krásna dáma.
Ale keď mala včera vyjadrenie ku Kollárovej tlačovke, to bola zrazu úplne iná kultivovaná reč...ale čítala ju.

saraxyz
22. jún 2023

@liljana mne sa paci ako ona ociernuje milenky, ku...y a neviem koho. Ved ona bola jednou z nich. Kyda sama na seba.

petronelag
22. jún 2023

@saraxyz Presne tak vedela do čoho ide a išla aj 2x a odrazu je on taký a taký a ona svätá. Kvoli takejto aferke by nemal odstupovať, keby každý odstúpil kvoli nejakému neporozumeniu z minulosti, tak by zostal poloprázdny parllament.

yoshida
22. jún 2023

@petronelag Presne toto som chcela napísať, on jej ešte aj pomohol zo sraciek a ešte aj drogovala v mladosti, ona sa mala liečiť na psychiatrii ,sa čudujem,že s ňou ma vôbec deti .Chudatka deti tych mi je luto.Vedela do coho ide a podla mňa ona ho stále vydierala. a sa jej mali 3000 eur vyzivne ty kokos..je to zlatokopka a chora zena ,ktorá nemá hraníc. Najlepsie by bolo ,keby si deti zobral k sebe a mal opatrovateľku.No a tiež nechápem prečo by mal odstúpiť za to co sa stalo v minulosti a nikto nevie ako to skutočne bolo..

mircalla
22. jún 2023

@yoshida Ono vrana k vrane sada. Kollar ako kurevnik a mafian si vybera zeny jeho urovne

yoshida
Autor odpoveď zmazal
liljana
22. jún 2023

@petronelag "Kvoli takejto aferke by nemal odstupovať, keby každý odstúpil kvoli nejakému neporozumeniu z minulosti, tak by zostal poloprázdny parllament."
No neviem. Kollar ma tych aferiek ale uz trochu privela. Mafianska minulost s Steinhubelom a Pitom, podvod s VS titulom, havaria, ked v statnej limuzine rozvazal nejaku missku, do parlamentu dotiahol svoju byvalku, sprava sa ako turecky sultan a bigamista s xx zenami, mlati ich, problem s Pcolinskym v SIS a jeho uplatkami, ksefty s 363 s Zilinkou,... to by stacilo na zlomenie vazu viacerym politikom, ale na sk to ocividne nestaci.
Jeho volici su 60% zeny. Ved taky samec a tolko deti. A je k nim stedry (z vypalneho, co kedysi vybral za mafianskych cias. Stenhubel dal objednat vrazdu Bachledu u Cernaka, aby sa dostal k mraziarnam a Tatravagonke. Po vrazde Steinhubela niekym, koho podrazil ako x inych, Borisko prezil a zdedil vsetko po svojom sefovi), snad po tomto dostanu rozum.

lenkasarka
22. jún 2023

@liljana obavam sa, že nedostanú

ibrunova
22. jún 2023

@cajomila Musím priznať, že keď sa Richterová objavila na scéne, som si povedala, že konečne nie gumená anča, aj celkom rozumná sa mi zdala.

autor
22. jún 2023

Za nase peniaze rozváza luxusne spoločníčky, jedna z nich tusim zabila to dievca na priechode pre chodcov! nasluboval, ze postaví nájomné byty, o jeho mafiánskej minulosti nehovoriac, a bohvie co ma este za ušami. Kto ho volil teda neviem mozno si tie hlasy aj kúpil, mal by odstúpiť, je to hanba. Jeho prejav mi je totalne nesympatický a teda ani pohľadný veru nie je, okrem penazi a moci nema nic. V zivote som ho nevolila a ani voliť nebudem, klame a vymýšľa si len aby sa dostal ku korytu a mohol si platit spoločníčky , ved to je choré oplodňovat tolko zien, esteze nemam dieta, hanbila by som sa mu povedat, kto je ten pan v tv…

mircalla
22. jún 2023

@liljana Vsak to. Jedine u nas taky zjav v cele parlamentu. Plus by nemal problem mat sex aj s neplnotetymi kauza Cisty den.

cajomila
22. jún 2023

@ibrunova Nuž...v ťažkých časoch poznáš človeka.
Ona je na pohľad naozaj pekná.
Ja som o nej predtým nič nevedela.
Ale tie jej reči 😳🤔🙈, ktorými vlastne odhaľuje ten ich "spoločenský" kruh, ktorého je sama súčasťou.
Neviem neviem...taká nevinná asi ani ona nebude.
A o Kollárovi sa ani nemusím vyjadrovať.

mircalla
22. jún 2023

@cajomila Akoze neni mi sympaticka, charakter tiez asi nic moc, ale paci sa mi, ze ide po Kollarovi. Ten nema co v politike robit. Takze cokolvek mu uskodi, len dobre

cajomila
22. jún 2023

@mircalla Veď jasná vec, že on tam nemá čo robiť.
Ale ja si myslím, že ona pi ňom nejde na vlastnú päsť 👊.
On je na to príliš veľké zviera.
Určite je v tom niekto, kto od Kollára niečo chce.

number19
22. jún 2023

@levandulova111 Prepac, ale ak ti manzelka tvojho bratranca nie je sympaticka neznamena to to ze ma byt prefackana.

cajomila
22. jún 2023

Je to tvrdenie proti tvrdeniu...pridŕžame sa toho čo nám oni povedali.
Ale čo je naozaj na zamyslenie:
-jej fakt, že ju pred 12 rokmi dobil do bezvedomia neprekážal až natoľko aby s ním splodila ďalšieho potomka
-jemu fakt, že jeho partnerka hodila batoľa cez celú miestnosť neprekážal až natoľko aby si ho zobral do osobnej starostlivosti ( ak ju považovali za nebezpečnú)
Až teraz im tie veci začali zrazu vadiť.
A toto sú dosť záväzné skutočnosti si myslím.
Kde je teda pravda???

mircalla
22. jún 2023

@cajomila Pravda je niekde uprostred

domiklik
22. jún 2023

@beata_k myslíš, že je fyzicky možné hodiť cca 10kg dieťa 5 metrov do priestoru? Rok po porode... Hmm

liljana
22. jún 2023

Prehanaju obaja. Ona mu ho skor strcila, az polo pohodila z pol metra, lebo bola z neho unavena a nasrata, ze on si tuka do mobilu. A Kollar ako nadsamec tu nie je na starost o deti, ktore spravil. On plati, zena sa stara. Kupuje detom hracky a az ked su vacsie, obcas ich zoberie na dovcu. Proste ako sultan a deti z haremu. Nasledne sa pohadali, on jej strelil. Dieta nie je lopta na pohadzovanie z 5 metrov. Kollar prehana, ze mu hodila dieta z polky miestnosti a ona zahrala, ze upadla do bezvedomia. Jeden vacsi deges ako druhy. Chuda dieta, ked ho matka pohodi ci aj z pol metra otcovi, lebo je na neho nastvata, ze je unavena sa o neho starat a nema cas na nechty, ci si nagelovat hubu.

liljana
22. jún 2023

Talianske "manzelstvo". Nebudem sa divit, ze nakoniec to dopadne tak, ze Kollar jej bude zobat z ruky, ked mu zatrhne takto dalsie mamicky. Doteraz natrafil na submisivky, ktore sli po prachoch, na Kollara kaslu a ktore vyuzival. Tato ho chce pre seba a dava ho dobre do laty. Uz utekal s placom z tlacovky.

petronelag
22. jún 2023

@cajomila Tam nebude ľahké overiť kde je pravda, lebo takéto veci sa riešia hneď potom ako sa stanú, prihliada sa na lekárske potvrdenie o stave a tu, čo môže podložiť nejakými dokladmi. Môže to byť hodnotené aj tak, že Kollar zachraňoval situáciu a možno aj zachránil život.

akbara77
22. jún 2023

Žiadna,podotýkam žiadna žena si nezaslúži bitku.To,že je v jeho hareme je jej voľba.

79viktoria79
22. jún 2023

@akbara77 čo sa tyka dietata,ja by som tiez bila hlava nehlavazadarmo to nebolo,a reči ze nezaslúži....🤦

beata_k
22. jún 2023

@domiklik Uplne v pohode.

katkati
22. jún 2023

Prezentuje sa ako super otec a človek, ktorý myslí na blaho všetkých okolo. Ale neverím, že to bolo tak ako hovorí, alebo ani zďaleka nie je takým súper otcom ako sa prezentuje. Keď na tlačovke plakal, ako Richterová ohrozila na živote jeho dieťa, tak mal v tom momente konať a využiť všetky právne prostriedky na to, aby niesla za to zodpovednosť. Nie, on ju skoro zmasakroval, zlosť si vybil a odišiel za ďalšou potencionálnou matkou. Ale kde bol jeho strach o syna, keďže nebojoval o to, aby syn bol s ním a nie s matkou, ktorá syna údajne hodila o zem. Až teraz mu to vadí, keď ona nabrala odvahu hovoriť?

bloger
22. jún 2023

Ale zase prečo by hádzala dieťa 5 metrov? Ja som si vypočul čo hovorila a dáva mi to zmysel. A tá kamrátka, že tvrdila, že chce odtiaľ odísť. A teraz hovorí, že by ju zbila aj ona. Skôr mi to príde, že zo strachu takto hovorí. Samozrejme v prospech Kollára.

cajomila
22. jún 2023

No proste čistá telenovela ala "sme rodina".

domiklik
22. jún 2023

@beata_k lebo my sme to včera s mužom skúšali, samozrejme namiesto dieťaťa sme si vzali 10 kg medicimbal a také úplne vpohode to nebolo... A to tuky mam no 😀

jana_eyre_2
22. jún 2023

@domiklik hlavne keď si aj vezmeš že dieťa je dlhé, má ruky, nohy.. keby ho reálne hodila na 5metrov ako tvrdia, tak si poudiera končatiny a ak by aj padol na taburetku, oni ho nevzali na pohotovosť? Nezobrali ho na pozorovanie? Nemajú záznam o ošetrení? Neviem si predstaviť že moje dieťa pada 5m udrie si hlavu ako povedal v tlačovke (pozerala som to včera tak si teraz nie som 100% istá či to povedal takto) a oni ho nezobrali k lekárovi? 1r dieťa?

Môj 11r syn si udrel hlavu keď skákal z cca metra do postele, udrel sa o stenu a mali sme podozrenie na otras mozgu, dodnes ma z toho bolesti..

Je to vyfabulovane celé.. o čo ide z jej strany po 12r a ďalšom dietati to neviem, avšak u Kollára ide o klamstvo, aj ten jeho plač na konci, veľmi zlý herec.. najdesivejšie je na tom celom to, že za pár dní sa na to zabudne a zase bude všetko po starom.. a na Slovensku bude mnoho ľudí čo to bagatelizuju, že predseda parlamentu sa priznal k fackovaniu ženy s nepodloženým obvinenim že hádzala vlastné dieťa 5m.. keď si niekto chce vymyslieť rozprávku, nech aspoň znie reálne..

beata_k
22. jún 2023

@domiklik Ale to ta musi chytit ina nerva aby si s vlastnym dietatom hodila. To musel byt adrenalin. Vy ste to s muzom asi nemali 🙂