icon

Boris Kollár zbil svoju ex

20. jún 2023

Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?

Strana
z7
nikaa951
Odpoveď bola odstránená
kristinapetronela
20. jún 2023

Aké zaslúžila ??? Ktorá zena si zaslúži bitku ?

terry2003
20. jún 2023

Neriešim, nezaujíma ma to.

panonia
20. jún 2023

Tiež ma zaujíma kedy si žena podľa Teba zaslúži bitku?

kakakina
20. jún 2023

Každá minca ma dve strany☹️

zmrzlinka2021
20. jún 2023

To myslis vazne, ze niekto si zasluzi bitku?

anita6666
20. jún 2023

Predvolebná kampaň a jedemeeeee

sticker
elinosar
20. jún 2023

@kristinapetronela keby s mojim deckom niekto hadzal tiez ho zbijem

petronelag
20. jún 2023

Ak to bolo tak, že hodila dieťa, ktoré len-len, že zachytil, tak tam by sa mohlo stať, že v takej situácii zvyknú padať aj facky, dokonca by to bolo aj na trestné oznámenie. Ale to je ich vec.

zuzinka888
20. jún 2023

Ak je pravda to co tvrdi o ich synovi sa necudujem, no neschvalujem. No potom nechapem ak sa takto spravala k jednemu dietatu- naco si s nou robil dalsie- ci uz dochadzaju plastikove k.....

heleninamama
20. jún 2023

Hlavne jej malí jednu streliť rodičia, keď sa začala ako mladé dievča vláčiť s týmto sexuálnym deviantom.

januska12323
20. jún 2023

Žiadny mafián nie je slušný človek takže ma to neprekvapuje.

laurita285
20. jún 2023

Super správa, možno ho konečne hlupane prestanú voliť.

viestta
20. jún 2023

Nech by to bola pravda alebo nebola, plati: Ziadna zena si nezasluzi bitku a ziaden chlap nepolozi na zenu ruku.

zuza265
20. jún 2023

@zuzinka888 tomuto ani ja nerozumiem. Hovori o nom co hovori (nezastavam si jeho stranu), ale kua ked “vie” aky je, stazuje sa aky je hrozny otec, ake je vsetko zle. Preco s nim ma kua druhe dieta?😂 a to dieta nema ani rok…

zuza265
20. jún 2023

@viestta opravim ta: nikto si nikdy nezasluzi bitku, a nikto by nemal nikoho byt. Nie len muz zenu

zmrzlinka2021
20. jún 2023

@heleninamama A vezmi si kolko aj mamiciek tu voli tohto sexualneho devianta - mafiana 😉

viestta
20. jún 2023

@zuza265 ano, mas pravdu. Tak by to malo bit

maranta_leuconeura
20. jún 2023

Jasne, ona hadzala decko, preto jej nafackal (nasilnik si vzdy najde dovod, ze ano) a potom s pokojnym svedomim necha to decko jej na krku, nech ho vychovava. On sa o ziadne zo svojich deti nestara normalne, ano, posiela peniaze, ale vsetky vieme, ze peniaze nie su vsetko.

Mna by zaujimalo komu, akym matkam (lebo volia ho hlavne zeny) toto dava logiku a im to imponuje. Nechat svoje dieta s osobou co sa podla neho nevie onho adekvatne postarat a ohrozuje ho? A zrazu po 10 rokoch ziadat o striedavu starostlivost?

dusankomoj
20. jún 2023

V ŽIADNOM prípade nezastávam Kollára,ale keby niekto hodil dieťa(aj cudzie) tak ho zahlušim! A keby bol taký hrozný,tak mu neporodí ďalšie dieťa. Chorí sú obaja!

maminkasisa
20. jún 2023

Ak by moj muz hodil nase dieta a ja by som ho ledva zachytila, asi by som mu strelila a mozno horsie... nezastavam sa Kolara, ale ta Richterova nie je normalna..

annm81
20. jún 2023

Neprekvapilo ma to. Kto si už len tak mohol myslieť, že kamarát Piťovcov má k násiliu ďaleko??

maranta_leuconeura
20. jún 2023

@elinosar @dusankomoj @maminkasisa

Aha, takze boli by ste nasrate a potom by ste pokojne nechali takej osobe svoje milovane ,,decko" (ako sa Kollar o nom vyjadruje) nech sa onho stara 10 roov s tym ze vy ho navstivite raz za pol roka, sak pohodaaa, hlavne, ze ho nemate na krku 😉

Naozaj???

petronelag
20. jún 2023

@maminkasisa Ja ho občas aj ľutujem, muži sa často sťažujú aké majú problémy s jednou ženou a on to musí "vydržať" s toľkými a napr. aj Richterová - to je nálož.

vlado818
20. jún 2023

Mna len zaujima kto voli tuto " Rodinu".
Chapem Smer, Republika a vstkych ostatnych volicov. Kazdy ma " nieco" preco ano. Ale co ponuka tento pan Slovakom okrem vela deti?

ndrag
20. jún 2023

joj, tieto mafianske pletky 👌

panelacikova
20. jún 2023

@viestta tak by to malo byť. nie biť 😀

zuzinka888
20. jún 2023

@zuza265 zeby vyzivne Borko ze vraj plati 1500 na hlavu asi sa jej mali dufala a chcela PIN a byt pani Kollarovou🤣

maranta_leuconeura
20. jún 2023

@vlado818 slobodnym matkam co zobru o vyzivne a ekonomicky tyranym zenam ponuka nejaku iluziu toho aky je skvely otec, kedze ziadne z jeho deti naozaj netrpi materialnou nudzou, takze sa o ne postaral, zabezpecil ich, o com sa vyssie menovanym moze len snivat.

petronelag
20. jún 2023

@vlado818 Ja som ho nevolila, lebo som ho v predošlých voľbách málo poznala, ale dá sa povedať, že v politike sa osvedčil, vie sa postaviť a riešiť, vidieť, že už v živote veľa nažil.

Strana
z7