icon

Botoxové injekcie na vrásky. Máte s nimi skúsenosť?

bora8
8. feb 2009

ahojte, hľadala som ale takúto tému som nenašla...

sú tu kočky ktré si dávajú pichať botox? tento rok budem mať 35 a mám dosť výrazné vrásky hnevu - medzi obočím a chcela by som sa toho zbaviť..... poradíte mi so svojmi skúsenosťami?

lucka243
28. aug 2018

Bol to hyaluron na vrasku hnevu, nakoľko ju bolo vidno aj v kľude, tak botox by to vraj neurobil..prípadne že sa dajú kombinovať obe metódy ale to je zas priveľa peňazí podľa mňa..TT region

novana
28. aug 2018

@mischelag, tým chceš povedať, že botoxom sa vygumovať dajú? Botox je svinstvo a moja dermatologička ho odmieta pichať mladým ženám, a prečo, to Ti dúfam vysvetľovať nemusím.

mischelag
28. aug 2018

@novana kazdy ma nanho iny nazor, ja ti ten tvoj neberiem

novana
28. aug 2018

@lucka243, pravidelné masáže sú to najlepšie, čo môžeš na zabránenie vzniku vrások urobiť. Ak už tam raz vznikla... Npr. keď poskladáš papier a opäť ho vystrieš, je vidno, kde bol zložený, a tak je to aj s vráskou. Kyselina hyluronová a postupne sa na ňu viažuca voda ju síce vyplní, ale neodstráni, preto je dôležité vzniku vrások predchádzať, a to masážami a správnymi cvikmi. Krémy akože s kys.hyalur. sú len oblbováky. Keď už investovať, tak do kvalitnej KU.

novana
28. aug 2018

@mischelag, neodpovedala si mi na otázku, či botox vrásky vygumuje? 🙂

novana
28. aug 2018

@novana,oprava: nie KU, ale KH 🙂

mischelag
28. aug 2018

@novana nie, nevygumuje, on ich vyhladi. A pravdaze, ked si ho prestanes pichat, vsetky sa vratia.

novana
Autor odpoveď zmazal
novana
28. aug 2018

@mischelag, áno, máš pravdu, keď už ho začneš pichať, tak musíš pichať a pichať, až kým Ti na tvári neostane len koža. Svaly, ktoré sa nepoužívajú, (botox prerušuje spojenie medzi svalom a nervom), postupne atrofujú. Tak isto ich vyhladí aj KH, je telu prirodzená, preto nie je dobre začínať s botoxom v mladosti. Botox je, keď už, tak pre staré dámy. Mladé ženy budú po opakovanej aplikácii botoxu po čase vyzerať ako Michael Jackson. Kosť a koža.

damoska
18. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

prijde mi to zbytočně drahe a musíš chodit na doplnovanie. Nie je lepšie riešit to kremom?

danielka55
18. nov 2018

@damoska ziadny krem na svete ti nevypne vrasky. Mam krem za 120e a lutujem jeho kupu. Radsej som mala dat aplikovat botox. Kazda dermatologicka ti potvrdi ze dolezita je hlavne hydratacia v kreme ale vrasky krem nevyriesi

mischelag
18. nov 2018

@danielka55 presne, moj sef povie, ze kremy su len reklamny tah. Ani jeden nema taky ucinok, ze by zmazal vrasky

eliska13
18. nov 2018

@mischelag samozrejme ináč by bohaté ženy mali krásnu tvar.Ci krém za 20, 100 žiadny extra rozdiel.

babika112
19. nov 2018

@novana samozrejme, že ich kozmetička odmieta pichať, lebo ani nemôže. Botox môže pichať iba osoba s medicínskym vzdelaním - lekár

babika112
19. nov 2018

@novana nie je to pravda

novana
19. nov 2018

@babika112, popros uja googla, nech ti vysvetlí pojem dermatológ.

mischelag
19. nov 2018

@babika112 je vela kozmetiek ktore ro robia, teda mozem povedat za rakusko. Ale nikdy by som si nieco taketo nedala robit u kozmeticky, ktora absolvolala jedno poobedie nejake skolenie a zacala pichat. Ked uz clovek ide do seba investovat tak si ma vybrat co najlepsie

babika112
10. dec 2018

@babika112 Na Slovensku môže botox pichať osoba s medicínskym vzdelaním, nie kozmetička. Dermatológ je osoba s medic. vzdelaním

novana
11. dec 2018

@babika112, som rada, že ti google objasnil tento známy termín, 🙂 apropo - absentuje u teba čítanie s porozumením.

dolynkag
11. dec 2018

@bora8 stará téma, ale ma to zaujíma aj po toľkých rokoch, lebo mám takú vrásku hnevu aj ja....pomohlo niečo?

babika112
17. dec 2018

@novana predstav si, že som to vedela aj predtým.......dokonca aj bez google. To si nečakala, čo, že nie si jediná najmúdrejšia....

leadercompany
Odpoveď bola odstránená
danielka55
17. dec 2018

@leadercompany kolko za vzorky?

leadercompany
Odpoveď bola odstránená
lenocka12345
17. dec 2018

@leadercompany tak vzorky by mali byt zadarmo 🙂

novana
17. dec 2018

@lenocka12345, tiež som sa doteraz nestretla s predávaním vzoriek, všade som ich na požiadanie dostala zadarmo. A pokiaľ viem, vzorky sa predávať ani nesmú, žiaden výrobca nedovoľuje vzorky predávať.

alaguema
17. dec 2018

Baby, ja som pred dvomi týždňami na školení videla katastrofálnu aplikáciu botoxu. Pokožka na niektorých miestach tváre vyhladená, na niektorých sa vytvárala úplne neprirodzená vráska, alebo skrčenie kože - píšem schválne kože, lebo to bol doslova záhyb, nie iba pokrčenie pokožky. Plus to napätie v tvárovej časti tej žene vytváralo druhú bradu aj napriek tomu, že bola úplne štíhla! Ešte som nevidela nič horšie, čo sa týka plastických zásahov do tváre. Nedalo sa ani len odhadnúť, koľko má vlastne rokov. Vyzerala chvíľami veľmi staro, ale evidentne zas tak stará nebola - postava, ruky. Odhadom podľa rúk mohla mať tak max 45, pri niektorých mimických výrazoch vyzerala na 55. Celé zle. Botox nieee.

leadercompany
Odpoveď bola odstránená
lenocka12345
17. dec 2018

@leadercompany Vasu stranku som si POZRELA aj ked sa mi nechcelo. To ci predavate cast balenia, alebo oficialnu vzorku som vediet nemohla. Asi tolko na tuto temu 🙂

katka1981
3. aug 2019

@babulka, dost si mi pomohla tvojm komentom, dik 🙂