Bude tento rok skutočne poriadna zima?
Bude podla vas zima ako kedysi? Uplne chladno, pod nulou? Rozmyslam ci si kupit novy kabat dobry zatepleny s topankami alebo to nechat tak, lebo zatial november a pod 0 este nebolo( tu dole na zapade)
Ozajstná zima na západe už dávno nebola. Pod nulou bude možno pár dní tento rok a potom pár dní v januári. O snehu už ani nehovorím, ten poprašok sa do večera rozpustil.
Väčšinou začne v polke januára🙂aspoň tak to bolo posledné roky
Je to celkom smutne ze deticky neuvidis ani sneh, ked rodicia nevedia ist niekde hore, :/ celkovo je zima posledne roky horsia a horsia, vianoce niesu ako byvaly, citite to tak aj vy?
Bude bude a verím že nasneží trochu aspoň pár dní 😁
Nie, ja sa teším, že nie je zima a sneh v meste.Ze nemám mokré nohavice, vlasy, bundu lepšie sa šoféruje nie sú nehody.Ale na Vianoce by bolo pekne mať sneh, ale u nás na juhu v to ani nedufam.A už roky, keď chceme sneh musíme ísť za ním🙂
Volá sa to globálne otepľovanie.
Ja som v tomto optimista, planujem dcerke kupit tuto zimu sanky😁 (byvame pri Piestanoch)🤣
Nebude
@petronellla87 dobrý vtip
Zima bude istotne
Aj ked zima nie je az taka tuha,ja nosim poriadnu bundu,mne je vzdy zima v zime. Aj ked je len okolo nuly. Ja by som kupila poriadny zatepleny. Ma to vyhodu,das pod to len tricko s dlhym rukavom alebo tenky sveter.
bude... ako vždy v marci a v apríli kedy by malo byť už teplo...
Už roky tu, na juhozápade, mrzne zásadne až na jar, keď rozkvitnú ovocné stromy. 😡
@h2 na nervy 🫨
@petronellla87 možno keď budete mať šťastie x tak raz, dva krát za zimu sa budete môcť ísť sánkovať na Bezovec 🙂
Ja to citim uz dlhe roky, ze na Vianoce prsi a sneh ked mame tak par dni. 2r dozadu bola u nas konecne zima so snehom, ze sme az bezky vytiahli 😁 ale my sme JV, zapad to ma este horsie...globalne oteplovanie nezastavis 🤷♀️

Tu dole na západe poriadna zima nebola už roky, myslím, že ani tento rok nebude.