icon

Bude toto leto ešte teplo?

27. júl 2025

Aj Vám sa to zdá, že bolo len pár pekných dní a stále len prší a zima ?

Strana
z4
minenkaa
27. júl 2025

@anonym_autor nebude

stellarstar
27. júl 2025

Tuším toto ani meteorológovia nevedia 🙈

mirokub
Odpoveď bola odstránená
patka06
27. júl 2025

Dúfam, že nad 30 už nebude
U nás koniec júna, celý júl horúco, nepršalo takmer vôbec, teraz si užívame trochu dažďa a príjemných 24 Stupňov

13uzivatelka11
27. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aký slabý? Chladno je iba u nás, v Turecku sú teploty do 50 stupňov, v škandinávii su tiež extrémne teploty.. tak netrep..

martinmmartin
27. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub tusis aky je rozdiel medzi slovickami globalne a lokalne?

alica110
27. júl 2025

Len nech nie je teplo, neznášam to. Už sa teším na zimu.

benit
27. júl 2025
@patka06

Dúfam, že nad 30 už nebude
U nás koniec júna, celý júl horúco, nepršalo takmer vôbec, teraz si užívame trochu dažďa a príjemných 24 Stupňov

@patka06 ty kde zijes? Ved v juni bolo teplo posledne 2 tyzdne a jul to su 3 dni do 30 a 4 dni zima a dazd.

veklipo
27. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ľudí ako Ty nemá nikto naozaj úprimne a bezpodmienečne rád. Nie preto, že hovoríš “svoju pravdu”, ale preto, lebo si jednoducho hlúpy.
Viem, že ani môj komentár Ti kúsok rozumu nedá, ale aspoň si dostal od života šancu vypočuť si to.

autor
27. júl 2025

Pýtam sa preto lebo deti by sa veľmi chceli ísť ešte kúpať ale čo som pozerala počasie tak už asi teplo nebude na kúpanie.

alica110
27. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Už za to môžu aj kravy a ich prdy 😆

ibatanecnica
27. júl 2025

Ved je stale teplo. 2 dni prsi a uz nie je leto?

patka06
27. júl 2025
@benit

@patka06 ty kde zijes? Ved v juni bolo teplo posledne 2 tyzdne a jul to su 3 dni do 30 a 4 dni zima a dazd.

@benit Levice, dnes je konečne trochu chladnejšie.

anonym_affbfa
27. júl 2025

Nebude. Od zajtra začne snežiť a mrznúť. Nachystaj si korčule. Ja som zimomrivá, ale žeby bolo zima som si teda nevšimla.

anonym_c9419e
27. júl 2025

@anonym_autor Tento rok ani poriadne leto nie je. Stále sú chladné noci. Pár dní bolo teplejšie. Sandále som mala raz obuté a väčšinou nosím dlhé nohavice.

ibatanecnica
27. júl 2025
@anonym_c9419e

@anonym_autor Tento rok ani poriadne leto nie je. Stále sú chladné noci. Pár dní bolo teplejšie. Sandále som mala raz obuté a väčšinou nosím dlhé nohavice.

@anonym_c9419e
@anonym_c9419e a to kde zijes? Lebo ja som v kratasoch stale . Sucho.je. som rada ze sa ochladilo a prsi.

kvadrinkaaa
27. júl 2025

Dúfam, že už nebude 🤣 hovorí za mňa frustrácia - malé hyperaktívne dieťa+nedostatok spánku 🫣😀

viestta
27. júl 2025
@anonym_c9419e

@anonym_c9419e v Kosiciach bolo cez leto len par dni teplotne podpriemernych, neviem kde zijes ty, ale dohladat si to mozes tiez na webe SHMU

liusa82
27. júl 2025

katastrofa aspoň pre mňa.Pár dní je možno tak 30 to len jeden deň najviac,28,29 no skôr aj menej a znovu aj týždeň teploty jemne nad 20,21,22 pre mňa to nie je nijaké leto.Inokedy som už pekne opálená a stále namočená v bazéne o takomto čase a teraz bledá ako smrťka.Ešteže aspoň pri more pôjdeme.My ohrev v bazéne nemáme takže lúto mi je to napustiť na dva dni vodu a potom tam bude stáť.Mne je v ňom zima pokial nie je teplota vonku tak 29,30. Keby je aspoň v kuse jeden týždeň teplý .Možno tak niekde na madaroch je teplejšie úplne na juhu

anonym_321ed5
27. júl 2025

@anonym_autor tak neviem ako ostatni... Ale my sme nenapustili este bazen co je tu stale 20 stupnov a dazd... O letnych nociach zatial len snivame...

evcagabi
27. júl 2025

Mne by uplne stacilo, keby neprsalo kazdy den 😅

misinka0611
27. júl 2025

Včera som čítala, že toto nie je chladné leto, len tie predošlé boli na Slovensko až veľmi horúce. Tráva konečne nie je vyschnutá, sudy plné, rastliny, zelenina má vlahu akú potrebuje. Mne zima nie je, skôr doma viem fungovať lepšie a aj sa cez leto môžem kvalitne vyspať. Bazén som ale nenapustila a už ani napúšťať nebudem, oľutovala by som tie litre vody.

Každopádne o pár dní za majú teploty stúpať, tak teplo bude.

anonym_c9419e
27. júl 2025
@anonym_321ed5

@anonym_autor tak neviem ako ostatni... Ale my sme nenapustili este bazen co je tu stale 20 stupnov a dazd... O letnych nociach zatial len snivame...

@anonym_321ed5 Presne, bazén napustený, no kúpať sa nedá, čo je chladno a voda studená.

deedol
27. júl 2025

neviem no, ja mam 35+ a taketo leta boli "kedysi" uplne bezne. par dni 30+, vacsinou 25-30 a ano, obcas aj dazd. ja som rada, lebo minule roky boli otrasne.

isis234
27. júl 2025

Leto nekončí. Ešte je august. Aj v septembri ešte môže byť teplo.
Na počasie, ktoré hlásia vopred.. hm.. nie vždy im to vyjde..

isis234
27. júl 2025
@deedol

neviem no, ja mam 35+ a taketo leta boli "kedysi" uplne bezne. par dni 30+, vacsinou 25-30 a ano, obcas aj dazd. ja som rada, lebo minule roky boli otrasne.

@deedol presne, vysoké teploty 28 st. boli len počas žatvy.

lucia13022023
27. júl 2025
@patka06

@benit Levice, dnes je konečne trochu chladnejšie.

@patka06 presne, celý jún, júl horúco, konečne je normálne počasie.

januska12323
27. júl 2025

Neviem kde žiješ ale teplo bolo v júni aj v júli, týždeň aj cez 35, konečne sa ochladilo.

pasomnica
27. júl 2025

Ja sa tomu teším, neznášam horúčavy 👍👍👍

anonym_12c35e
27. júl 2025

Mna skor zaujima, s akym dovodom pridu polnohospodari, preco su vysoke ceny. Zvycajne to byvaju velke sucha a nedostatok zrazok

Strana
z4