icon

Budú otvorené obchody od 8.2.2021?

mias999
3. feb 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať ako je to s obchodmi. Budú sa od pondelka otvárať alebo nie? Nikde som to totiž konkrétne nezachytila. Ďakujem za odpoveď.

Strana
z3
aylinn
6. feb 2021

@asia83 nevedia 😂🙏🏼 To neni nič nové že nečítajú s porozumením a potom sa snažia spraviť debila zteba 😂
... toto predĺženie núdzového stavu sa už vážne dotýka mojej psychiky. Ja ako kávičkar , nákupný maniak, mestský rozmaznaný človek to znášam veľmi zle , verím že niesom sama. A nebudem to tu hrať že “nech je všetko zavreté, zdravie je dôležitejšie” nie na take reči kašlem viem ochrániť seba a neohroziť nikoho okolo mňa... Cítim sa ako lev v klietke a je mi do plaču každý deň sa zobúdzam s depresiou že mám pred sebou další deň taký istý ako bol včera a predvčerom a že zajtra a pozajtra bude taký istý tiež. Nieje to o tom nakupovaní a kávičkovaní. Je to o tom čo robí ľudí šťastných. Mňa toto len tak sa túlať po meste po obchodoch dať si kávu s marlenkou pokecať s kamoškou, iných plávanie , dalších fitko atď. Toto čo robia už je choré a ja sa ani nečudujem tomu chlapcovi čo došiel so sekerou do budovy NRSR. Človek nemusí byť chorý psychopat , ale týmto sa to vo veľa ľuďoch prebudí.

oblecenie99
6. feb 2021

@hettinka Ja som tiež zistila, že skoro nič sa u nás nevyhadzuje a zjeme všetko :D a nekupujem sprostosti (viete, aké to je, keď sa človek ocitne v Pepcu :D )

hettinka
6. feb 2021

mne moj muž dnes zlomil 10-ročný kôš na prádlo... som na neho vyletela, že TERAZ??? KED SA NEDA KUPIŤ??? A potom sme sa 10 minút rehotali ako kone na tom...

patrishapat
6. feb 2021

@joujou444 KONEČNE komentár, ktorý napísal človek so zdravým úsudkom a logikou. Ďakujem..už som si myslela že som jediná čo to vidí takto.

joujou444
7. feb 2021

@patrishapat som rada, snazim sa najst zdravy rozum v tejto dobe, len je to strasne tazke niekedy 🤔

tretiedieta
7. feb 2021

@hettinka aj mna blokol, tiež som mu slušným sposobom napisala a napriek tomu ma blokol. Ja som si prvý moment myslela, že pán premiér dostal rozum a zrušil facebook profil 🙂

Strana
z3