Bundy Zajo
Ahojte, aké máte skúsenosti s bundami značky ZAJO? Zaujala ma ta na 4 ročné obdobia, myslíte,že naozaj sa dá nosiť aj v zime s človek v nej nezamrzne? Bývajú niekedy v lete väčšie zľavy,výpredaje? A ako sedia veľkosti? Dakujem
@muchotrafka298 nie práveže nechcem klasickú zimnú, papierovú už vôbec nie. Táto ma zaujala preto,že by mala väčšie využitie,ale asi by mi u nás na Liptove bola v nej zima. Zas mám aj iné bundy, tak by som striedala,no ešte porozmýšľam.
@smajliica ďakujem,tiež by som brala nakoniec Mko. Ale ešte porozmýšľam,ja Merino veci nemám,čiže len klasika tričko, sveter/mikina nosím v zime
Najlepsie by bolo, keby si si tych bund objednala viac a nechala si len tu, ktora Ti najlepsie sadne. Aj ked rozumiem tomu, ze si nie kazdy moze dovolit objednat bundy za 500 EUR s tym, ze ked nesadne vratim. Na tvojom mieste by som pozrela aj ine znacky napriklad na Zalando alebo About you, tiez taketo outdoorove.
@muchotrafka298 tak pozriem,len neviem aké značky si dobre a aj cenovo v pohode
To musis pozerat hlavne v case vypredajov, kde su zlacnene aj drahsie ceny a vies si za prijatelnu sumu kupit aj drahsie veci. Ja som si napriklad takto kupila zimny kabat po kolena jack wolfksin v zlave -60 % za necelych 80 EUR. Je teplucky, zo super materialu a vrchna vrchna je Texapor co nepreprsi. Teraz na About you som videla vo vyraznej zlave zimne bundy Columbia.Mas tam The North face, CMP.
@muchotrafka298 ďakujem, lebo ja netuším vôbec ktoré sú nejaké super značky
Neviem ci su to super znacky, su to bezne znacky outdooroveho oblecenia. Nie uplne lacne, taky stred a daju sa kupit v zlavach za skutocne dobre ceny.
@muchotrafka298 no v outdoorovom obleceni a značkách sa nevyznám, väčšinou kupujem v sportisime
Radsej L. Ja nosim M,ale zajo kupujem Lko,lebo maju uzsie strihy a celkovo mam radsej volnejsie veci ako byt stiahnuta v niecom. Ale velkost zalezi aj od strihu.
Pred 2 tyzdnami som si kupila u nich taku prechodnu bundu, velkost M, sadla mi vyborne, mam 174cm/62kg.
Milujeme ZAJO značku. Máme Merino tričká, ktoré nosím celoročne, legíny kerala v 3 farbách, mikiny flísové, bundy rossa a arth, teraz sme si pred zimou objednali bundy lizard a poviem ti, že lepšiu som nemala a nosila som ju denne, máme bundy Dakota a kansas, manžel turistické nohavice, spodné prádlo, ponožky, spodky, čiapky.
Deti turistické nohavice a mikiny.
Ak dačo, pýtaj sa
@muchotrafka298 ti poviem, že ak máš ZAJO a inú značku, dáš prednosť zajovi. Mám bundu Northfinder, Columbia, manžel dare 2 be, všetko drahé značky, ale ZAJO je ZAJO
A ja mám 176 cm a 62 kg, flisky a rossu mám M, ale zimnú lizard S. Aj dakotu S. Ja mám osobné radšej, ak je bunda aj mikina vypasovaná, je v nej teplejšie
A ešte..nosíme už túto značku cca 2 roky a výpredaj je prvýkrát. Oni mali odjakživa na stránke preciarknutu vyššiu sumu, čo vzbudzovalo dojem akcie, ale 40 perc výpredaj, ako je teraz, ešte nebol. Nie je pravda, že kúpiš lacnejšie na iných stránkach a ani to, že počas korony krachovali. To ti napíše len ten, kto túto značku nepozná tak dobre
@avanka ja od nich par veci praveze mam, su ale starsie. Bohuzial mam iba 167 cm a nosim velkost L, cize vsetky nohavice u nich mi boli dlhe, takze som ich vracala. Mne pridu tie veci strihovo mensie, takze si tam nevyberiem. Ja uz tam nenakupujem, pretoze nesuhlasim s obchodnou politikou jej majitela. Pocas korony majitel povodnu firmu poslal do konkurzu, dlzi tisice veritelom a zalozil si firmu novu.
Merino nosím či na bicykel,na turistiku a aj bežné v zime pod mikinu alebo sveter
@muchotrafka298 tak to som nevedela..viem len, že sme dlhšie čakali na dodanie
@avanka ano on mal preto problemy s dodavkami, ze vyprazdnovali sklady , zatvarali obchody a stahovali tovar a necakali taky napor online objednavok. To bolo myslim v roku 2020 jak zacal kovid, lebo ja som si u nich brala aj karimatku, spacaky a trekove palice. Nedavno to pisali v HN, ze dlzi strasne prachy veritelom a kedze poslal firmu do konkurzu, nova firma nema s tou povodnou uz nic spolocne. Podla mna furt predavaju to iste a to outdoorove oblecko.
inak z Liptova to nemas daleko na Strbske pleso kde ma Zajo predajnu 🙂
@kukuk29 áno? No vidíš tam chodíme skoro každý rok a predajňu som si ani nevšimla😂😂😂tak rozhodnuté,popozeram keď pôjdeme
ano v tej budove oproti zeleznicnej stanici 🙂 a pred nou je parkovisko
@kukuk29 teraz sa mi niečo marí,ale nikdy som si to nejako nevšímala, to som celá ja 😂😂😂
Kočky poraďte prosím pozerala som tam teraz tričká (pozerám po tých merino na turistiku) a veľkostnu tabuľku ako vôbec netuším akú veľkosť vziať... Mam 173 a obvod hrude 81 😅🙉🤦♀️ a brucho 90 čiže hrôza... To si mam vziať L? A hore to budem mat ako gajdy a dole to ani neobtiahnem ci ako? 😅🙉
@luckasvec tie tricka su obtiahnute. Kup si dve velkosti a ked tak vratis.
@luckasvec ja mám Merino o číslo väčšie, normálne mám S a tieto mám M. Vezmi aj M aj L, vrátiš, oni sú korektní a peniaze pripísali rýchlo .
https://www.zajo.net/sk/dlhorukavove-tricko-z-j...
Ja mám tieto a fakt nosím celý rok , sú úžasné
@avanka ja od nich par veci praveze mam, su ale starsie. Bohuzial mam iba 167 cm a nosim velkost L, cize vsetky nohavice u nich mi boli dlhe, takze som ich vracala. Mne pridu tie veci strihovo mensie, takze si tam nevyberiem. Ja uz tam nenakupujem, pretoze nesuhlasim s obchodnou politikou jej majitela. Pocas korony majitel povodnu firmu poslal do konkurzu, dlzi tisice veritelom a zalozil si firmu novu.
@muchotrafka298 aj terajsia firma je taka?
@muchotrafka298 aj terajsia firma je taka?
@keira neviem, uz u nich niekolko rokov nenakupujem.

@smajliica mne to pride, ako keby kazda jedna bunda mala u nich inu velkost. Myslim typ bundy-