icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

monika15
2. máj 2013

no tote drogy, klamstva, hruza :(((( uz ma to cim viacej prestava bavit :(((((
uz len zapinam ked umyvam riad :((((

siska07
3. máj 2013

ja to nesledujem, len dve ci tri casti som videla nedavno. ta henrieta mickovicova caka dieta s tym nelinym otcom ci s kym... a ten co je teraz sputany co ho uniesol kostelny, ved ho zastrelil v aute v kufri, nie? a co to bol za odkaz co zmazal Tuma, a potom nele klamal... sorry, vela otazok a mozno odveci, len toto som xcela vediet 🙂

labelo
autor
3. máj 2013

@siska07i
Ingrid sama ešte nevie s kým čaka dieta,ale zatial to navliekla na Ivana ,ale može to byt aj Totha
Slava nezastrelil uniesol ho,ale neviem kde su,lebo včera ich dali po dlhšom čase akože ich ukazali od tej strelby v seriali,tak neviem kde su
Marti volal Nine,že nepride,lebo bol za alicou a povedal jej,že Alica umiera a že chcel by s nou

monika15
5. máj 2013

@terezka1947 co sa tyka tej adopcie tak fajne somarina !!!!! lebo to tak funguje ze rychlo si zoberie zomierajucu zenu proste sama hlupota....

mamartinka
5. máj 2013

Pondelok 06.05 Nina je nahnevaná, že otec zastavil trestné stíhanie, aby ochránil Sláva. Ich rodina však od poisťovne neuvidí ani cent. Ivan mieni predať svoj podiel Tóthovi. Robo donúti Sláva kopať hrob. Komu je určený? Utorok 07.05 Igor požiada Dorotu o ruku. André zabráni Ivanovi predať podiel Tóthovi, ponúkne mu pomoc. Na podpis zmluvy príde Gérarad Simonett, Andrého otec. Vyšetrovateľ oznámi Ivanovi, že našli jeho syna. V stvrtok 09.05 Burlive vino nejde az Piatok 10.05 Tóth si svoj neúspech vyvŕši na Mirovi. Karin pochopí, že z Mirových kšeftov nič nebude a dá mu kopačky. André má pre Karin ponuku, ako si finančne prilepšiť. Kúpi Mirove dokumenty. Bude mu ich Karin ochotná vydať?

mamartinka
5. máj 2013

Pondelok 13.05 Martin a Alica si adoptovali Kofiho. Miro sa chce po rozchode s Karin vrátiť k Viole. Mirka sa od Tótha dozvie, čím Ingrid vydiera. Je to šok aj pre ňu! Utorok 14.05 Miro sa dozvedá, že jeho žena sa už stihla zasnúbiť, no on sa jej len tak nevzdá. Gérard Simonett nečakane odstúpi od zmluvy s Dolinskými. Mirka pomýšľa na samovraždu. Stvrtok 16.05 André sa poháda s otcom, ktorý investície do podniku pokladal za svadobné veno. Nina má dilemu - vie, že záchrana rodinného podniku stojí na nej. Miro v nemocnici uvažuje o tom, že Sláva odpojí od prístrojov. Piatok 17.05 Miro oznámi Tóthovi, že Robo je na Slovensku, na žiadne Bahamy neodišiel. Eva chce byť v ťažkých časoch s rodinou, no Peter návrat domov odmieta. Eva zisťuje, že je tehotná.

siska07
5. máj 2013

@labelo dakujem, no aspon ako tak som v obraze 🙂

penelope2066
9. máj 2013

Caute baby,co bolo v utorok v Burlivom vine?Vdaka 🙂