icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

luslus
6. sep 2013

mam len jednu otazku - nie je Rita a Baxa rodina???

ennynka
6. sep 2013

@luslus no po vcerajsom dieli to podla mna iba hrali ze su rodina aby nikto nemal podozrenie ze spolu spavaju...alebo mu mozno aj je krsna dcera ale nie pokrvna,ved za krsneho ti moze ist hocikto,nielen rodina...

luslus
6. sep 2013

hej, potom ma to napadlo, ze nemusi byt pokrvny krstny. ale aj tak som bola v tom, ze su rodina

mamartinka
8. sep 2013

Pondelok 09.09 Viola je nešťastná z toho, že mladí sa chcú odsťahovať, no snaží sa to pred Dorotou skrývať. Nina prezradí Viere, že Martina vyhodili z práce. Inge ponúkne Erikovi, aby sa k nim presťahoval. Utorok 10.09 Erik prijal Ingin návrh, aby sa k nim nasťahoval. Slávo odmietne Krysu zamestnať. Rita narozpráva Nine o Martinovi klamstvá. Anna a Zoli chcú poslať Gusta do domova dôchodcov. Stvrtok 12.09 Martin navštívi Ritu u nej doma, Rita sa ho zúfalo pokúša zviesť. Viola sa rozhodne dať deťom chýbajúce peniaze na dom, oni sa však veľmi netešia. Peter pricestoval s celou rodinou, aby podporili Martina. Piatok 13.09 Karin nájde Ritu v kaluži krvi. Je mŕtva? Ivan chce od Ingrid vedieť, kde strávila noc. Dáša sa ujme Martinovho prípadu. Martin má na šatách Ritinu krv, musí povedať Nine o hádke v jej byte.

mamartinka
8. sep 2013

Pondelok 16.09 Baxa vyšetrovateľovi prezradí, že Rita mu bola ako vlastná dcéra. Mirka tuší o pomere Erika a Inge. Erik si získa aj Evine sympatie. Krysa Erika vydiera, ten sa zdôverí Slávovi. Utorok 17.09 Martina odvádza vyšetrovateľ Žaluď, správajú sa k nemu ako k hlavnému podozrivému. Dáša príde na Slovensko, sľúbila Nine pomoc. Eva s Petrom zostanú vo Vínnom, aby podporili rodinu. Mirka sa dozvie, že Erik Krysu kryje, lebo spáva s Inge! Stvrtok 19.09 Inge prosí Mirku, aby o jej vzťahu s Erikom Ivanovi nič nepovedala. Mirka obviní Inge, že ju sklamala. Dáša prezradí, že sa s Filipom rozišla. Žaluď má novú stopu, ktorá páchateľa usvedčí. Piatok 20.09 André sa poháda s otcom, ktorý investície do podniku pokladal za svadobné veno. Nina má dilemu – vie, že záchrana rodinného podniku stojí na nej. Miro v nemocnici uvažuje o tom, že Sláva odpojí od prístrojov.

monika15
8. sep 2013

@mamartinka Rita bola??? takze exla hihih 🙂))))

André sa poháda s otcom, ktorý investície do podniku pokladal za svadobné veno. Nina má dilemu – vie, že záchrana rodinného podniku stojí na nej. Miro v nemocnici uvažuje o tom, že Sláva odpojí od prístrojov.

toto uz bolo ci ?

mamartinka
8. sep 2013

@monika15 no pozeram ze to je stary obsah.Az bude novy sem dam.

ennynka
8. sep 2013

@mamartinka uz davno toto bolo co davala monika15 😀

monika15
8. sep 2013

@ennynka hej to som oznacila z obsahov ze ci to nahoodu este nebolo 🙂) pretoze to pise ze bude 20.9 🙂))

mamartinka
9. sep 2013

Baby takze opravujem a pridavam aj piatok snad uz dobry obsah Pondelok 16.09 Baxa vyšetrovateľovi prezradí, že Rita mu bola ako vlastná dcéra. Mirka tuší o pomere Erika a Inge. Erik si získa aj Evine sympatie. Krysa Erika vydiera, ten sa zdôverí Slávovi. Utorok 17.09 Martina odvádza vyšetrovateľ Žaluď, správajú sa k nemu ako k hlavnému podozrivému. Dáša príde na Slovensko, sľúbila Nine pomoc. Eva s Petrom zostanú vo Vínnom, aby podporili rodinu. Mirka sa dozvie, že Erik Krysu kryje, lebo spáva s Inge! Stvrtok 19.09 Inge prosí Mirku, aby o jej vzťahu s Erikom Ivanovi nič nepovedala. Mirka obviní Inge, že ju sklamala. Dáša prezradí, že sa s Filipom rozišla. Žaluď má novú stopu, ktorá páchateľa usvedčí. Piatok 20.09 Viera ponúkne Gustovi bývanie, no on sa k Roznerovcom odmieta nasťahovať kvôli Anne. Baxa prisahá pomstu za Ritu. André a Nina sa stretnú v nemocnici u Rity. S Dorotou je zle, jej najbližší o ňu majú strach.

althejka
15. sep 2013

S Dorotou je zle? uz zase? 😀

mamartinka
15. sep 2013

Pondelok 23.09 Žigo už zistil, čo je Dorote, pripravuje Igora na túto správu. Krysa presviedča Mirku na obchod. Mirka odišla, Inge volá Braňovi. Braňo je zdrvený z toho, čo sa o nej dozvedá. Utorok 24.09 Dorota stále odmieta uveriť, že je tehotná, dožaduje sa lekára. Braňo zachráni Mirku pred Kristiánom. Miro Petránsky je hlavný podozrivý z vraždy. Stvrtok 26.09 U Roznerovcov polícia koná domovú prehliadku, Martin si spomenie na krvavé tričko. Dáša spochybní Martinovu nevinu, podozrenie začína mať aj Nina. Ingrid povie Ivanovi, že Mirka u nej skončila. Piatok 27.09 Po Martinovom zatknutí Nina obviní Dášu, že pre Martina neurobila dosť. Baxa zistí, čo zlé v minulosti spáchal Erik. Inge je rozhodnutá povedať Ivanovi pravdu o sebe a Erikovi.

ennynka
17. sep 2013

@mamartinka tak ja som si to vobec nevsimla...

labelo
autor
18. sep 2013

@mamartinka
ja som si to všimla lalalalalala 😀 aj sem to tuto chcela napisat,ale už sa mi nechcelo zapínat PC 😀

scandya
19. sep 2013

@mamartinka odkial to vies ? kde si to citala?

mamartinka
19. sep 2013

@scandya co myslis.

scandya
19. sep 2013

@mamartinka ako bude pokracovat burlive vino :D