Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
hej, potom ma to napadlo, ze nemusi byt pokrvny krstny. ale aj tak som bola v tom, ze su rodina
Pondelok 09.09 Viola je nešťastná z toho, že mladí sa chcú odsťahovať, no snaží sa to pred Dorotou skrývať. Nina prezradí Viere, že Martina vyhodili z práce. Inge ponúkne Erikovi, aby sa k nim presťahoval. Utorok 10.09 Erik prijal Ingin návrh, aby sa k nim nasťahoval. Slávo odmietne Krysu zamestnať. Rita narozpráva Nine o Martinovi klamstvá. Anna a Zoli chcú poslať Gusta do domova dôchodcov. Stvrtok 12.09 Martin navštívi Ritu u nej doma, Rita sa ho zúfalo pokúša zviesť. Viola sa rozhodne dať deťom chýbajúce peniaze na dom, oni sa však veľmi netešia. Peter pricestoval s celou rodinou, aby podporili Martina. Piatok 13.09 Karin nájde Ritu v kaluži krvi. Je mŕtva? Ivan chce od Ingrid vedieť, kde strávila noc. Dáša sa ujme Martinovho prípadu. Martin má na šatách Ritinu krv, musí povedať Nine o hádke v jej byte.
Pondelok 16.09 Baxa vyšetrovateľovi prezradí, že Rita mu bola ako vlastná dcéra. Mirka tuší o pomere Erika a Inge. Erik si získa aj Evine sympatie. Krysa Erika vydiera, ten sa zdôverí Slávovi. Utorok 17.09 Martina odvádza vyšetrovateľ Žaluď, správajú sa k nemu ako k hlavnému podozrivému. Dáša príde na Slovensko, sľúbila Nine pomoc. Eva s Petrom zostanú vo Vínnom, aby podporili rodinu. Mirka sa dozvie, že Erik Krysu kryje, lebo spáva s Inge! Stvrtok 19.09 Inge prosí Mirku, aby o jej vzťahu s Erikom Ivanovi nič nepovedala. Mirka obviní Inge, že ju sklamala. Dáša prezradí, že sa s Filipom rozišla. Žaluď má novú stopu, ktorá páchateľa usvedčí. Piatok 20.09 André sa poháda s otcom, ktorý investície do podniku pokladal za svadobné veno. Nina má dilemu – vie, že záchrana rodinného podniku stojí na nej. Miro v nemocnici uvažuje o tom, že Sláva odpojí od prístrojov.
@mamartinka Rita bola??? takze exla hihih 🙂))))
André sa poháda s otcom, ktorý investície do podniku pokladal za svadobné veno. Nina má dilemu – vie, že záchrana rodinného podniku stojí na nej. Miro v nemocnici uvažuje o tom, že Sláva odpojí od prístrojov.
toto uz bolo ci ?
@monika15 no pozeram ze to je stary obsah.Az bude novy sem dam.
@mamartinka uz davno toto bolo co davala monika15 😀
Baby takze opravujem a pridavam aj piatok snad uz dobry obsah Pondelok 16.09 Baxa vyšetrovateľovi prezradí, že Rita mu bola ako vlastná dcéra. Mirka tuší o pomere Erika a Inge. Erik si získa aj Evine sympatie. Krysa Erika vydiera, ten sa zdôverí Slávovi. Utorok 17.09 Martina odvádza vyšetrovateľ Žaluď, správajú sa k nemu ako k hlavnému podozrivému. Dáša príde na Slovensko, sľúbila Nine pomoc. Eva s Petrom zostanú vo Vínnom, aby podporili rodinu. Mirka sa dozvie, že Erik Krysu kryje, lebo spáva s Inge! Stvrtok 19.09 Inge prosí Mirku, aby o jej vzťahu s Erikom Ivanovi nič nepovedala. Mirka obviní Inge, že ju sklamala. Dáša prezradí, že sa s Filipom rozišla. Žaluď má novú stopu, ktorá páchateľa usvedčí. Piatok 20.09 Viera ponúkne Gustovi bývanie, no on sa k Roznerovcom odmieta nasťahovať kvôli Anne. Baxa prisahá pomstu za Ritu. André a Nina sa stretnú v nemocnici u Rity. S Dorotou je zle, jej najbližší o ňu majú strach.
S Dorotou je zle? uz zase? 😀
Pondelok 23.09 Žigo už zistil, čo je Dorote, pripravuje Igora na túto správu. Krysa presviedča Mirku na obchod. Mirka odišla, Inge volá Braňovi. Braňo je zdrvený z toho, čo sa o nej dozvedá. Utorok 24.09 Dorota stále odmieta uveriť, že je tehotná, dožaduje sa lekára. Braňo zachráni Mirku pred Kristiánom. Miro Petránsky je hlavný podozrivý z vraždy. Stvrtok 26.09 U Roznerovcov polícia koná domovú prehliadku, Martin si spomenie na krvavé tričko. Dáša spochybní Martinovu nevinu, podozrenie začína mať aj Nina. Ingrid povie Ivanovi, že Mirka u nej skončila. Piatok 27.09 Po Martinovom zatknutí Nina obviní Dášu, že pre Martina neurobila dosť. Baxa zistí, čo zlé v minulosti spáchal Erik. Inge je rozhodnutá povedať Ivanovi pravdu o sebe a Erikovi.
@mamartinka tak ja som si to vobec nevsimla...
@mamartinka
ja som si to všimla lalalalalala 😀 aj sem to tuto chcela napisat,ale už sa mi nechcelo zapínat PC 😀
@mamartinka odkial to vies ? kde si to citala?
@scandya co myslis.
@mamartinka ako bude pokracovat burlive vino :D

mam len jednu otazku - nie je Rita a Baxa rodina???