icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

labelo
autor
1. nov 2013

@ennynka
citala som v obsahoch

mana85
1. nov 2013

Ahojte baby poradte mi prosím ... sledujem víno od začiatku a každú časť si myslím že som videla no keď prišla druhá seria tak neviem či som niekolko časti nevidela alebo to zámerne preskočili ? proste odchod k biologickému otcovi toho malého černoška , smrť Róznera , svadba dolinského a Inge a tiež čo sa stalo s tým kaštielom ktorý zdedil Martin po tej doktorke čo si ju vzal a v Afrike zomrela ... aj som to hladala už dávnejšie na nete no nič som nenašla a potom som aj zabudla no prišlo mi to znova na um tak či neviete tu ako to bolo vďaka ... 😉

ennynka
1. nov 2013

@mana85 no smrt Roznera a svadba Dolinskeho a Inge to bolo v neviem ci v poslednom dieli starej serie alebo v prvom novej a to bolo len spomenute ako to niekto hovoril na zaciatku dielu...tusim ze Ivan to hovoril ako rozpravac alebo ako to mam povedat a neviem ci davali popritom aj nejake ukazky toho jak on to hovoril...tiez som akurat ten kusok vtedy nevidela...a na to ostatne ti neviem odpovedat,tiez neviem co s tym kastielom ako to bolo potom...

mana85
1. nov 2013

@ennynka vďaka 😉

labelo
autor
1. nov 2013

@mana85
ano Ivan to na začiatku druhej serie ako pise ennynka rozpraval ako rozpravac a davali k tomu ukážky a s toho domu Nina s Martinom odišli, rohodli sa,že sa vratia domov 😀 už som prestala pozerata,ale potom to začalo byt s tým prezradenim toho ich plánu o predaji pozemkov zaujimave,tak som začala kukať 😀 znova ešte to bude asi zaujimave....Inge bude chciet rozpredat Ivanov majetok

mana85
1. nov 2013

@labelo no tak to som potom videla 😅 veď mne to nešlo do hlavy ako mi mohlo toľko veci ujsť 😀 ďakujem 😵

stastenka42
2. nov 2013

@mana85 no neviem presne ale ked prisiel ten Kofiho otec a chceli odist domov,ci im Martin nedaroval ten kastiel s tym ze tam vybuduju ten azylovy ci aky domov ako to chcela Alica...

mana85
2. nov 2013

@stastenka42 Aha no teda 😅 som si pomyslela že tam ešte zohrá ten kaštieľ nejakú úlohu no asi nie ... díík .

miku1
2. nov 2013

@mana85 Nina by mi ani tak nevadila 🙂 Ale tá Nela mi ide už riadne na nervy .... keď ju vidím, ako kýva hlavou zhora nadol, zľava doprava....no šľak ma ide už z nej trafiť. Celý seriál už začína byť riadne pritiahnutý za vlasy. Najviac sa mi páčia hlášky ako povedala Inge v Chorvátsku - vraj len tá preplnená pláž jej vadí, slnko ju unavuje.....🙂 A záber z vonku - vlasy jej lietajú vo vetre, nikde ani živej duše ..... 🙂

mana85
2. nov 2013

@miku1 😀 😀 Hej to je pravda ... Mne šlo v poslednej dobe na nervy to jak stale stersovala až moc 😅 a aj teraz keď sa Dolinský prebral a chcel toho notára tak ho chlácholili že to ma čas a neviem čo a mňa zdvíhalo zo sedačky jak jeho chudáka s tej postele 😀
Koľkokrát im ponadávam ešte že sama kukám 😅

miku1
2. nov 2013

@mana85 Ja to tiež pozerám, no zakaždým sa akurát tak rozčúlim nad niektorými absurdnosťami a vtedy ma napadne len jedno, či si tí scénaristi myslia, že ľudia sú fakt takí padnutí na hlavu, že im to zožerú???? No ale potom si poviem, že je to predsa slovenská telenovela a tak čumím na to ďalej 🙂 Vtedy mi muž povie, že stále môžme prepnúť inde 🙂 A ja že nie, už chcem vedieť čo za somarinu najbližšie vymyslia 🙂 Krásne bolo aj to, ako všetci chodili vo svetroch, len ten malý Adamko bol v jedných opaľovačkách s bosými nôžkami neviem ani koľko častí 🙂 A čo urobili z Doroty deň po svadbe ? No katastrofa. Tá brutálna snaha o dieťa, hoci dovtedy o ňom nebola ani asi zmienka 🙂 No uvidíme, čím nás ešte prekvapia 🙂

renka40
3. nov 2013

Nech sa na mňa nokto nehnevá, ale Nina je asi taká herečka ako Nela speváčka - nič očarujúce... môj muž hovorí, že je jak ,,mastna babka" proste sa vie tak kyslo tváriť a aj ten smiech je taký nútený a plač?! no, je mi z toho do plaču ! ani po 285. časti si na ňu nezvyknem! tie tiky v ústach, pri plači vypučí nejakú tú slzu... a ďalšia je Inge! tá keď začne z ničoho nič zadychčane rozprávať (niekedy sa zabudne zadýchať) -no! to už ja predychávam! to režisérovi nelezie na nervy?! ako napísala mana85, aj mňa dvíha zo sedačky!!!
Ja som myslela, že to len ja sa tak rozčuľujem nad hlúposťou režiséra 🤐

labelo
autor
3. nov 2013

@renka40 😀
mna okrem Niny a Inge dviha max.zo stoličky to stupidne chovanie"Dorotky" chova sa ako dement, ten ton,ktorým rozprava a usmieva sa ako prituklá aj s Igorkom,tuto dvojicu prepinam 😝 😝 😝 😝 nemožem sa na nich pozerat

sonamikitova
3. nov 2013

Ta Nela, ci Nina, ci ako ju nazvat, je uplne otrasna. Vobec nevie hrat smutne sceny,ani vesele a ako sa tvari,ked place, tak to je nieco strasne. Najlepsi je dedko Zoli, ten ma stale taky uzasny vyraz tvare, ze clovek ani nevie, ze pozera iba bludny serial. Len nechapem,ako mohli dat taku strasne slabu herecku,akou je Nina ako hlavnu postavu serialu. 😠 😠

miku1
3. nov 2013

@renka40 Súhlas 🙂 Akurát včera som sa v jednom obchoďáku tak schuti zasmiala, keď zaznel oznam - teda reklama na Neline koncertné turné - vraj NAJOČAKÁVANEJŠÍ koncert tohto roku 🙂 A minule som čítala nejaký úžasný článok o Nele, kde ju nazvali MILAČIKOM národa 🙂 Akurát zabudli povedať ktorého. Ja neviem, to dievča má možno na nejaké veci talent, ale herectvo to určite nebude. Možno v muzikáloch je dobrá, ale tam sa na ňu človek díva tak zo 2 hodiny a ide domov. Ale čumieť denno denne na to, ako sa trápi a morduje na obrazovke, keď má zahrať nejakú emóciu, je už na mňa trochu priveľa. Nech sa na mňa nikto nehnevá ale od 1vej časti hrá s rovnakým výrazom na tvári.....Ono je tam viac takých "hercov", no čo už. Asi si len musíme zvyknúť na to, že herecké nadanie teraz vyzerá tak, ako ho predvádzajú napr. aj v Búrlivom víne, alebo aj v iných slovenských seriáloch. Tak ale na niečo kukať musíme, no nie? 🙂

miku1
3. nov 2013

@sonamikitova Pán Ďurovčík ju vtlačí všade 🙂 Veď píšu, že stvoril a objavil tento mega talent 🙂 Veď aj do Lets dance ju vtrepal, a aké prekvapivé, partnerom jej bol Modrovský 🙂 Mohla by vo víne zatancovať, to jej fakt šlo 🙂

mpg
3. nov 2013

@sonamikitova ja si myslím, že Pocisková to hrá celkom dobre, primerane veku a terajšiemu správaniu mladých ľudí, veľa z ních tie emócie prejavuje ešte menej. Možno je dobre, že postavu Niny nehrá nejaká skúsená herečka ale osoba v jej veku. Skôr sa mi zdá, že celkove scenár tohto filmu je trochu zjednodušený a napr. mne sa nepozdáva taký všeobecný lekár ako je Žigo, ale v skutočnosti sa nájdu aj lekári rôzny.

hasleerka
3. nov 2013

jáj dievčence staré dobré seriály a páni herci v nich ... na to sa dalo pozerať ... toto sú len samé trápne telenovely, ktorými sa opičímejzo západu .. ale hold aj ja to kukám, vždy som zvedavá akú hovadinu vymyslia...

miku1
3. nov 2013

@hasleerka Moja reč 🙂

mana85
3. nov 2013

@mpg súhlasím aj mne sa tam Nina-Nela páči vlastne od začiatku sa mi tam hodila neviem možno nejaká iná mladá herečka by to vedela krajšie zahrať plač-smiech no ja nemám takú predstavivosť a vôbec ani ma žiadna taká nenapadá ...

@hasleerka myslím to v dobrom žiadna provokácia 😀 ale nedá mi ktoré staré seriáli a páni herci v nich ???
No napríklad Studenkovej a Vajdu som prejedená ....
či staršie ?

renata5
5. nov 2013

180. I/180 V TV čt. 7.11. Markíza 20.30, pá. 8.11. Markíza 8.30 Inge chce vziať Dolinským aj domov. Chce dediť a rozpredať Ivanov majetok. Erik je z Inge znechutený, chce odísť. Slávo priváža Adamka do nemocnice v zlom stave. více 181. I/181 V TV pá. 8.11. Markíza 20.30, po. 11.11. Markíza 8.30 Ivana preberajú z umelého spánku, no Ivan nereaguje. Martin a Rita sa ľudsky zbližujú. Miro sľubuje Inge pomoc - ochráni ju pred sociálkou. Mirka sa vráti k Braňovi. více 182. I/182 V TV po. 11.11. Markíza 20.30, út. 12.11. Markíza 8.30 Mirka chce ísť pozrieť Ivana, zastaví ju návšteva Erika. Mirka mu prehovorí do duše a svedomia. Hoci Ivan ešte nevydýchol, Inge sa snaží predať Dolinských dom. více 183. I/183 V TV út. 12.11. Markíza 20.30, st. 13.11. Markíza 8.30 Ingrid nerátala s tým, že Ivan prežije, po jeho dome sprevádza záujemcov o kúpu. Lekár pustí deti za otcom, no pravdu o Inge a Adamkovi mu zamlčia. Erik chce od Inge odísť, no ešte nevie, že nemá doklady. více 184. I/184 V TV čt. 14.11. Markíza 20.30, pá. 15.11. Markíza 8.30 Mirka sa stretne s Dášou kvôli Ivanovej tajnej prosbe, Dáša prisľúbi pomoc. Ingrid prišla po Adamka neskoro. Ivan Adamka Inge už nikdy nedá. Viola má infekčnú chorobu, Dorota aj s Igorom musia ísť z domu preč. více 185. I/185 V TV pá. 15.11. Markíza 20.30 Nina už neverí, že sa ich podnik niekedy postaví na nohy. Slávo má iný názor, musia zachrániť ich dedičstvo. Inge chce, aby jej Miro pomohol s Adamkom. Ivana príde navštíviť Erik. více 186. I/186 Miro má záujem o kúpu Ritiných pozemkov. Erik vypovedá na polícii. Inge zakladá firmu, predaj viníc je pripravený. Martin Rite oznámi, že odchádza za prácou do Nemecka. více 187. I/187 Krysa uteká pred políciou, chce od Mirky peniaze za to, že mu skomplikovala život. Inge zistí, že Erik si vzal dokumenty o Simonettovom dedičstve. Rita zmení rozhodnutie ohľadom viníc. Nina nepovie Martinovi, že sa má stretnúť s Erikom. více 188. I/188 Rita sa vzdá Nininej vinice, no Nina neverí Ritiným úmyslom. Martin sa Rity zastáva. Nina márne čaká na Erika, ktorý bezvládne leží zranený po útoku. více 189. I/189 Nina a Martin sa pohádajú. Rita Nine prisahá, že s Martinom už skončila, no ona jej neverí. Nina už nechce mať s firmou nič spoločné. Martin jej navrhne odchod. Bude Nina súhlasiť?

renka40
5. nov 2013

@renata5
jooooj, tak to je riadny ,, mišung" . vážne to naťahujú ako gumu v gatiach! ale toho notára tomu Ivanovi neprivedú! ako sa Inge dostane do ich domu?, čo ju nevypoklonkujú! či tam je stále sám Zoli doma a má neustále otvorené dvere?
Vlastne už je to nudné. mali by to všetko rozuzliť, ukončiť a prejsť na iný zmysluplný, zamotaný , zdlhavý seriál 😀

renka40
5. nov 2013

@labelo
no, tá Dorotka s Igorkom sú asi na odľahčenie (ale musíme uznať, že sa naozaj vedia tváriť priblblo!) a čo tá Božena? tú by som kopla do sraňa!!! neviem, ale to nám chcú ukázať, že takto sa chovajú vysokoškolsky vzdelaní ľudia?!?!?! a môj syn chodí na výšku! hmmm

miku1
5. nov 2013

@renka40 Ešte ste si nezvykli, že vo všetkých seriáloch sa návšteva zrazu objaví uprostred obývačky ? 🙂

hasleerka
5. nov 2013

@mana85 no zrovna tých dvoch som nemyslela .. skôr som mala na mysli napr. Sanitku, Nemocnica na okraji mesta, Major Zeman, My všichni školopovinní atd

caoli
5. nov 2013

@hasleerka len škoda, že ani jeden z tých spomenutých nie je zo slovenskej produkcie. a ja si za svet neviem spomenúť na žiadny slovenský... a to si všetky tie české (a ešte zopár ďalších) pamätám, keď mali premiéru 😒

stastenka42
5. nov 2013

Normalne dostavam nervovy zachvat ked vidim tu trubu Ninu ako strasne preziva situaciu s otcom ze jej ani jedna jedina slza nevypadne:O:O:O:O

mana85
5. nov 2013

@hasleerka ale to sú České seriáli 😝 no sú určite dobré to je jasné ...

hasleerka
5. nov 2013

@caoli
@mana85 tak ja to beriem že to sú československé ... a v nemocnici hral napr. Chudík ... ešte si skúsim na nejaké spomenúť...

mana85
5. nov 2013

@hasleerka Aj to je pravda 🙂