Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
ach ako ma vytáča Braňova mama ... aby mne niekto takto organizoval svadbu a zháňal mi šaty ...
neviete ako bude serial chodit?lebo zajtra tam ide tusim Hlas
viete mi povedať o čom tam vlastne Zachar je ... kúpi pozemky a chce ich vrátiť tým ľudom ... a vraj sa chce niečo pomstiť .... uniklo mi niečo ked nerozumiem
@hasleerka počítam že tie pozemky kúpil preto, aby ich vyfúkol Baxovi, tomu sa chce aj pomstiť za svoju matku (neviem prečo, čo sa jej vlastne stalo, iba dedukujem). Vrátil im tie pozemky preto, lebo si uvedomil, že nechce byť taký ako Baxa, že trpia nevinný ľudia ☹ . Takže toť môj názor 😀 , ale môžem sa mýliť.
😀 .
no hádam sa to na konci dozvieme...
joj, ale kedy bude konečne KONIEC 😎
Mna tak napadlo,ze baxa asi znasilnil tu jeho matku,a on bude jeho syn ??co poviete🙂 a preto sa mu chce asi pomstit..ale bohvie,ako to zas nakoniec bude,som zvedava🙂
@lenkanelka aj mna to napadlo že to buď bude jeho syn, alebo niečo spravil jeho matke a preto sa mu chce pomstit...
no viete že to aj mňa napadlo že bude jeho syn, ked sa tam zrazu baxa várátil ... len som zvedavá ako sa pomstí ... lebo tým že kúpil pozemky a daroval ich ... to som nepochopila že komu sa tým pomstil ... lebo akurát tá zgerba zbohatla
Dnes: Braňova operácia nie je možná. Silvia mu zatají pravdu o jeho zraneniach. Baxa príde navštíviť Zachara v kaštieli.
Lekár Mirke a Silvii vysvetlí, prečo Braňova operácia nie je možná. Silvia zatají Braňovi pravdu o jeho zraneniach a zakáže o tom hovoriť aj Mirke. Mirka si myslí, že Braňo si zaslúži vedieť pravdu. Braňo vycíti, že mama ani lekári mu nepovedali všetko a prosí Mirku, aby bola k nemu úprimná. Ako sa rozhodne Mirka?
Zachar nezvláda hovoriť s Baxom. Zrazu nevie, či chce pokračovať vo svojich plánoch. Eliška ho odhovára, Baxa však príde navštíviť Zachara v kaštieli.
Laura si dohodne rande s Patrikom, na ktoré sa votrie aj Vaneska. Laura nemá na výber, sľúbi jej, že ju so sebou vezme do kaštieľa.
Králik sa povadí so Šantal, chce ju späť do svojho podniku, má u neho platnú zmluvu. Za Dášou príde jej šéf právnickej kancelárie a má pre ňu naliehavú požiadavku. Chce, aby Dáša zastupovala jeho strýka Marcela Králika. Lenže Dáša už sľúbila pomoc Šantal...
Ach <3 Čo to za herec sa objavil včera, pri Dáši ? 🙂
V pondelok: Silvia preklína Mirku. Zachar Baxovi odmietne predať pozemky. Erik navštívi Braňa v nemocnici, aby sa mu ospravedlnil.
Silvia obviní Mirku z Braňovho stavu, Braňo sa s mamou poháda. Silvia preklína Mirku, Braňovi vždy priniesla len nešťastie. Mirka sa zrúti, vyžaluje sa Nine. Zdôverí sa jej so svojím tajomstvom z minulosti.
Zachar Baxovi odmietne predať pozemky. Baxa stretne v kaštieli Inge. Ingrid sa pred ním zatajuje, Zacharovi povie, že Baxu nepozná. Baxa pred Zacharom hrá jej hru, ale za jeho chrbtom sa Inge príde vyhrážať.
Dáša prípad Králik prijala práve kvôli Šantal. Pokúsi sa robiť Králikovi a Šantal mediátorku. Králik nedosiahol svoje, chce sa preto súdiť.
Erik príde za Ninou. Nina je prekvapená, že z Vínneho neodcestoval. Erik prizná, že zostal kvôli Braňovi. Neverí, že nie je možnosť, ako mu pomôcť. Erik navštívi Braňa v nemocnici, aby sa mu ospravedlnil.
... a čo bude s Martinom a Ritou? Vrátia sa ešte vôbec niekedy do seriálu? Ďakujem za odpovede.
@ivanamackova ja som pocula ze hej a ze Rita to tam este osladi ci sa ukaze ci co to bolo pisane v jednom clanku s nou...
@ennynka aha, dakujem. V poslednej dobe, koho mozu, toho odpalia prec.
Lebo chodí reklama s Nelou a čokoládou, čosi v tom zmysle, že či si chceš zahrať v seriáli ... tak hercov dávajú preč a berú amatérov, nech sa ukážu ... a bude to lepšie ! :D
preco v pondelok ked sa Zachar pytal Baxu na deti tak mu povedal ze ziadne nema?ved ma Dorotu,co na to scenaristi zabudli?
Zajtra: Inge presviedča Zachara, aby spolu odišli do zahraničia. Mirka sa odmieta s Braňom rozísť.
Erik zistí, že cesta k Braňovmu uzdraveniu vedie cez mafiána Oláha, no zdráha sa mu ozvať. Praktikant Rutkaj sa pokúsi kontaktovať jeho synovca - doktora Michala Oláha, žiada však za to odmenu. Lenže Oláhova arogancia je silnejšia ako Rutkajova snaha, zodpovednosť zostáva na Erikových pleciach.
Inge presviedča Zachara, aby spolu odišli do zahraničia. Baxa na Inge nalieha, „svojich" pozemkov sa nevzdá. Zachar súhlasí s Ingridiným návrhom, odídu do Nórska, no nepôjdu tam sami.
Vanesa dostane z Jakuba, že Laura odišla za Patrikom. Vanesa nažaluje učiteľke, že Laura ušla zo školy. Nič netušiaca Eva má naliehavý telefonát ohľadne Laury...
Mirka sa odmieta s Braňom rozísť, no Braňo je neoblomný, žiada ju, aby odišla. Silvia Mirku nemilosrdne vyhodí. Mirka je v šoku z Braňovho rozhodnutia, Erik s Ninou ju utešujú. Na Erika ešte viac doľahne vina za Mirkino a Braňovo nešťastie, Nina mu v rozhovore nechtiac podsunie riešenie. Erik odíde bez rozlúčky, kam má namierené, neprezradí ani Nine.
Čo ten Zachar chce vlastne s tou Ingou ? Nechápem ...
no ja zase nechápem prečo chce baxa toľko tie pozemky , čo tam chce robiť???
a prečo sa Erik stále obviňuje že môže za nehodu Braňa???, veď normálne bola Mirka v práci a jednoducho ju nepustil, práca nie je holubník ... alebo ja žijem asi niekde mimo ... no kde by mňa takto zamestnávateľ mohol pustiť ... tak po pracovnej dobe som si bola šaty zajednať ...
ahojte, ja to tiez sledujem a pride mi to, akoby brali namet podla grofa monte christa 😀 a inak ta inge mi riadne lezie na nervy 😝
Hysterčivá koala ... ja ju nemám rada ani ako ženu, a ani ako herečku, neviem, mne taká falošná a blbá príde aj v reálnom živote ... ktovie, možno je úplne iná, ale ten jej úsmev falošný hovorí za všetko ...
Dnes: Robo obviní Petra a Evu, že sa o Lauru dostatočne nestarajú. Braňo povie Nine, že znenávidel Mirku.
Eva s Petrom sa boja, že za Lauriným útekom je Robo. No ani Robo netuší, kam Laura zmizla a má o ňu strach. Ukáže sa, že Laura je v poriadku, ale s neznámym chalanom. Laurin neuvážený čin dal Robovi po prvý raz tromf do rúk - obviní Petra a Evu, že sa o Lauru dostatočne nestarajú. Peter sa cíti byť dotknutý Robovou výčitkou, no uznáva jeho argumenty, dokonca aj Eva mu dáva za pravdu.
Oláh dáva Erikovi najavo, že ho dnes už žiadne peniaze nezaujímajú. Erikova misia dopadne neúspešne.
Inge sa vôbec nepáči, že by mal ísť Baxa s nimi, no pravdu, prečo ju to rozladilo, Maximovi povedať nemôže. Pred Zacharom hrá naďalej divadielko, že Baxu pozná pár dní. Zachar Eliške vysvetlí, prečo sa s Baxom a Ingrid hrá. Potrebuje si získať Baxovu absolútnu dôveru. Inge má strach, že Baxa ju chce zničiť, podozrieva ho, že spoločná cesta do Nórska bol jeho nápad.
Braňo pred Ninou povie krutý ortieľ - znenávidel Mirku! Mirka to počuje a už nemá dôvod ďalej žiť. Erik pochopí, že musí konať a opätovne vyhľadá Oláha. Erik sa rozlúči s Ninou, akoby sa už nikdy nemali vidieť a ide Oláhovi povedať pravdu o smrti jeho dcéry Júlie.
To už robia z toho kriminálku :D

A do deja zas a znova vstpuje slavny Baxa 😔 Boooze, to fakt nechcu dotocit ?