icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

katy2
28. mar 2014

@natty07 nie 🙂 musi to byt predsa napinave 😝

dnes:
Braňo súhlasí s operáciou. Martin sa vracia domov. Zachar s Baxom si užívajú v Nórsku Ingridinu spoločnosť.
Braňo súhlasí s operáciou. Silvia nakričí pred primárom na Mirku, keď zistí, že Braňo nie je na izbe. Silvia nechce, aby Braňa operovali, verí v účinky alternatívnej medicíny. Kým Mirka čaká na výsledok operácie, Silvia lieči Braňa na diaľku pomocou liečiteľa.

Martin sa vracia domov, zisťuje, že mama o jeho návšteve nič netuší. Viera sa nahnevá na Annu a odíde bez toho, aby sa s Martinom porozprávala. Martin ju vyhľadá na cintoríne pri otcovom hrobe. Martin jej prehovorí do duše, vďaka čomu Viera prehodnotí svoj postoj.

Ivan presviedča Elišku, aby sa prihovorila u Zachara za vinárov. Kým sa nerozhodne čo s pozemkami, vinári by mohli svoje vinice aspoň obrábať. Zachar s Baxom si užívajú v Nórsku Ingridinu spoločnosť. Eliška sa s ním pokúsi telefonicky skontaktovať. Nechá sa Baxa presvedčiť?

hasleerka
4. apr 2014

takže baxa je teda zacharov otec....

katy2
4. apr 2014

@hasleerka ja som to tusila odkedy sa zachar tak zasadzoval za tu pomstu..... nejak tak prvoplanovo mi to vychadzalo, ze baxa zneuzil jeho matku

hasleerka
4. apr 2014

@katy2 áno ved sme to tu preberali že asi bude jeho otec ... len teraz je to už potvrdené

ennynka
8. apr 2014

Dnes: Eva sa nečakane objaví v škole, Laura s Patrikom majú strach z prezradenia. Eva však prišla kvôli niečomu úplne inému. Laura si vydýchne, no nie nadlho. U Evy a Petra sa objaví Dáša, ktorá im povie o rodičku... Laurina učiteľka Mrázová je na Evu naštvaná, berie ju ako nezodpovednú matku.

Zoli pozval Erika a Ninu na večeru bez toho, aby to Ivan vedel. Ivan neprestane do Erika rýpať, ale Zoli sa mladých zastane.

Martin ako vždy Rite pomôže, zachráni situáciu s detskou pacientkou Ninou. Rita si vstúpi do svedomia, s Martinom urovnajú nezhody. Do ordinácie však príde Nina s chorým Adamkom, sprevádza ju Erik. Medzi Martinom a Erikom príde k ostrej výmene názorov

hasleerka
8. apr 2014

no ako mať takú pani učiteľku ako je tam, no ja bych ju niekam hlboko a ďaleko poslala...

dorotka2013
10. apr 2014

Ta Branova mama asi nemôže byt pravda!!! A tá Mira, ja neviem co z nej každý odpadáva a ze vraj nad ňou na ulici slintaju... Môjmu mužovi sa vôbec nepáči, vraj je taká nezenska 🙂

ennynka
10. apr 2014

@dorotka2013 no ani pre mna to nie je pekna zena,od zaciatku sa mi nikdy nezdala pekna a ani teraz nie...akurat postavu ma dobru v tom ze je chuda ale ani prsia nema a do xichtu sa mi vobec nepaci,kosti jej trcia alebo ja neviem co...je divna

labelo
autor
10. apr 2014

@dorotka2013 preboha a kto nad nou slinta? 😒 mne sa prevracia zaludok ked ju vidim 😀 na nej nie je nič pekné,vyzera ako chlap s dlhými vlasmi...

labelo
autor
10. apr 2014

ja to pozeram už len ked idu nikde inde reklamy,tak to tam prepnem,je to pod uroven tej Rite by som taká takú cez držku,že by sa nestačila divit už je trapna s tým chovaním a Martinko ako drží a ešte ju aj lutuje a o chovani tej učitelky ani nehovorim a tie sceny,že Laura ide na sutaž na sutaž čoho?už x dielov tam robi 4 kroky dopredu dva dozadu a s tým ide sutažit,celý serial je nezmyselný už to ukončite

ln16
11. apr 2014

@dorotka2013
@labelo presne! keby jej aspon niečo s tými vlasmi spravili ale nie stále to má ulízané v cope 😒

dorotka2013
11. apr 2014

@labelo
@ennynka
@ln16 boze ja neviem co na nej vsetci vidia,postavu ma peknu to uznam ale inak... a este ma hrozne vytaca ta chantall-keby mna taka obsluhovala tak do tej restiky uz nikdy nevkrocim!! ako moze kazdemu hovorit srdiecko? hroza!!!!

katy2
11. apr 2014

rita zacina zasa s baxom.... uz je to odveci..... co sa da, to pokaslali alebo pokaslu.... ach jaj.... a to ani nejak nepozeram, len uputavky a obsahy.... a mam dost 😠

ennynka
11. apr 2014

Dnes: Martin musí ísť za babkou, Rita to odmieta pochopiť. Na párty pôjde aj bez Martina. Babka Anna sa pri vyšetrení vyzvedá na Martinov vzťah s Ritou. Dozvie sa, že Martin trochu pochybuje o svojej láske k Rite, lebo obaja chcú niečo iné. Anna nezabudne spomenúť, že Nina už našla svoje šťastie s niekým iným. Martina tým nechtiac zraní.

Dáša sa na oslave dozvie, že Jakub o Laurinom klamstve vedel a kryl ju. Dáša sa nahnevá na Jakuba aj na Lauru. Podľa nej Laura Jakuba kazí. Slávo sa jej zastáva, nemala ľahké detstvo, preto má komplikovanú pubertu. Eva je smutná, že ju Robo zas sklamal.

Zachar a jeho partia sa vráti z Nórska. Baxa sa objaví aj na párty, na ktorú šla Rita. Baxa a Rita si zas začínajú rozumieť, Rite ani nechýba Martinova spoločnosť. Rita príde domov až nadránom a poriadne opitá...

ln16
12. apr 2014

pondelok :
Rita má skvelé správy, ich kniha bude bestseller. Musia však kvôli vydavateľovi vycestovať do Prahy. Rita chce, aby si s Martinom urobili výlet, no on odmietne. Nemôže nechať nemocnicu bez vedenia.

Rita sa zastaví pod zámienkou v Dolinských vinárstve. Chce od Niny „odbornú radu". Navrhne zmierenie. Nina nemá záujem o rozhovor s Ritou. Ujme sa jej teda Erik, ktorý však prekukne, že Rita neprišla pre víno, ale sondovať o Nininých citoch k Martinovi.

Baxa má nový návrh pre Zachara. Baxa sa ide prejsť do viníc, kde pristihne miestnych vinárov, ako obrábajú Zacharove vinice.

Do Violinej reštaurácie sa vráti čašník Roman. Už je zdravý a chce nastúpiť späť do práce, je tam však Šantal, ktorá sa jej nemieni vzdať. Medzi Šantal a čašníkom vznikne boj o job.

Silvia sa nechá presvedčiť, aby dala liečiteľovi Salvatorovi majetok kvôli Braňovmu vyliečeniu. Mirka príde navštíviť Braňa do nemocnice, jeho izba je však prázdna. Kam zmizol?

hasleerka
16. apr 2014

to čo bola za zbytočná scéna ako išla Eva orodovať za dcéru u tej učiteľky ... tá učiteľka je jednak otrasná ... takúto keby sme mali v škole, čistá katastrofa ... a jednak, ja osobne by som išla rovno za trénerom

ennynka
16. apr 2014

Zajtra: Martin chce s Ninou hovoriť o ich rozchode. Nina je s rozchodom už dávno zmierená, považuje to za správny krok. Martina to zabolí, ale snaží sa to nedať najavo. Erik je spokojný, že Ninu Martin už netrápi.

Mirka zistí, že Silvia predáva Braňov byt, pokúsi sa to Silvii prekaziť. Silvia vykričí Mirke, že je zlatokopka. Keď Braňo nebude mať byt, opustí ho. Braňo sa postaví na stranu Mirky. Silvia Mirku preklína, Mirka jej odporučí psychiatra, čo Silviu nazlostí ešte viac.

Rita príde z Prahy zrútená. Z ich spoločnej knihy napokon zrejme nič nebude. Martin sa nazdáva, že by mohla vyjsť aspoň ako skriptá, aby sa k lekárom dostala. Rita tento návrh rezolútne zamietne. Knihu brala ako ich osobné promo, ktoré im zaručí lepšie platené miesta. Martin je jej postojom zaskočený.

Baxa pristúpil na spoluprácu so Zacharom. Mráz správne tuší, prečo bol Baxa za Renim. Reni zapiera kontakt s Baxom, Mráz je však podozrievavý. Polák nechce, aby sa Mráz rýpal v ich nepodarenom biznise. Polák tuší, že za predajom ich pozemkov je nejaký podvod. Juhásza by mohol článok očistiť, ale za akú cenu?

mana85
16. apr 2014

@hasleerka to by museli obsadiť nového herca 😝 tréner je furt na pretrase len ho ešte neukázali alebo aspoň ja som nepostrehla 😅

ln16
17. apr 2014

utorok :
Mirka chce od Erika neplatené voľno, aby mohla sprevádzať Braňa na liečení. Erik prosí Braňa, aby Mirku nechal v práci, potrebuje ju. Mirka voľno nakoniec dostane, ale s podmienkou. Erik má pre Ninu jedno veľké prekvapenie, ktoré sa týka ich spoločnej práce...

Patrik odmietne Vanesu ako partnerku na súťaž. Prizná, že všetko robil kvôli Laure. Laura a Patrik sa pobozkajú, uvidí ich Eva. Eva vyzvedá od Laury, ako to je medzi ňou a Patrikom.

Dáša Ivana upozorní, že usvedčiť Petránskeho bude ťažké, potrebuje komplica. Ivan prosí Kláru o pomoc. Klára mu vybaví spojku na ministerstve, svojho dobrého známeho, pána Dušičku.

Reni povie Mirovi o Mrázovej návšteve. Miro je znepokojený, isté veci nemôžu vyplávať na povrch. Navrhne, aby novinára Mráza uplatili. No možno je už neskoro...

ln16
21. apr 2014

UTOROK - Mirka v soku zistuje co sa stalo s Branom. Santal chce zbalit igora. Trener lauru vyradi zo sutaze. Baxa na pozemkoch nemieni tolerovat vinarov. Zachar mu ma co vysvetlovat.
STVRTOK - Erik oznami Nine, ze ich vybrali do Pariza. Karin sa postara o ocistenie Mirovho mena, najde si ineho obetneho baranka. Martin sa na Ritu hneva. Rita ma pre neho dobre spravy.
PIATOK - Riaditel chce medializovat uspechy Martina a Rity, Rita je nadsena, ale Martinovi sa to nepozdava. Za uspech knihy v skutocnosti moze Baxa. Peter nemoze ist kvoli poziaru s Laurou a Patrikom na sutaz

28.4-Laura ma plan-na sutaz s Patrikom utecu aj napriek zakazu.Erik sa z Francuzska vratil sam.Inge je presvedcena ,ze ju Zachar poziada o ruku.29.4-Laura pride domov pripita.Martin Ritu podozrieva .ze paktuje s Baxom poza jeho chrbat.Mirovi Baxa nazenie strach -pripomenie mu totiz jeho neslavnu minulost.1.5-Martin s Ritou stopnu vydanie knihy.Miro nemoze povedat ,cim ho Baxa vydiera.Inge dava Zacharovi ultimatum 2.5-Robo ziska podozrenie ,ze Peter ma nieco s Laurou.Zachar sa chce s Inge rozist.Baxa navstivi Ritu,.ma pre nu ponuku