icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

stastenka42
7. máj 2014

Nela bude tehotna?! Tak mozu s Inge kocikovat..dovtedy ju mozno niekto oplodni naozaj...

stastenka42
7. máj 2014

Ja by som tej Laure za to spravanie taku pleskla 😠 a najlepsie je ze super bomba tanecnica a je jak jelitko...mala by byt chudsia na to aka je uspesna...a vsimli ste si ze tie decka su suslave ? Aj Laura aj Patrik...to uz nemaju na vyber deti ?

mana85
7. máj 2014

@stastenka42 No veru Tá Laura aká je drzá to už aký tatko aj keď nevlastný si nechá aby taká sopľaňa s ním jednala 😒 inak mi je nesympatická celkovo možno to chovanie ma tak odpudzuje viac sa mi tam páči ten chlapec Jakub taký prirodzenejší sa mi zdá mohli by ho častejšie dávať ... juj a ten tanečník no katastrofa že herec ..... 😝

lenkanelka
7. máj 2014

@stastenka42 no presne,a strasne ma to jej suslanie vytaca...a celkovo mi ide na nervy jej postava..je taka neprirodzena od zaciatku..no hroza..🙂

ln16
8. máj 2014

12.5. - Erik berie Ninu do nemocnice, príde Martina prosiť o pomoc. Rita sa dozvie, že Martin je s Ninou... 13.5. - Erik chce s Ninou odísť do Ameriky, keď jej bude lepšie. Nina má pre Erika jedno veľké prekvapenie... 15.5. - Vyšetrenia odhalili, že Nina je tehotná. Erik je zaskočený z toho, že by mal byť otcom. Môže byť otcom Nininho dieťaťa Martin?...
19.5. - Erik nechce meniť svoje priority a dieťa je pre neho prekážkou. Nina je z Erikovho postoja bezradná, zdôverí sa Eve. Zachar navštívi Tótha v base... 20.5. - Martin navštívi Ninu a jej dieťatko a zaželá im všetko dobré. V priateľskej nálade ich zastihne Rita. Anna prichádza prekaziť rande Zoliho a Elišky. Robo sa prizná, že urobil niečo, čo zmení život jeho rodine. 22.5. - Inge sa dozvie, že Tóth je mŕtvy. Rita sa Martinovi prizná, že sa dohodla s Baxom. Eva nechce Viere povedať o Petrovej žalobe. Do Vńneho sa vracia Dorota s deťmi.

labelo
autor
8. máj 2014

@ln16 čóóóóóóó´to už 20.5 bude mat Nina aj dieta???ved dnes je na začiatku tehotenstva,či? nemaju to nejake pomýlené 😲 😲 😲
20.5. - Martin navštívi Ninu a jej dieťatko a zaželá im všetko dobré

ked dnes povie Zachar,že si Inge zoberie prestavam, pozerat 😖 trapošina 😀

ennynka
8. máj 2014

@labelo to myslia asi tak ze navstivi ju ako tehotnu(a jej dietatko v brusku) kedze uz vie ze je tehotna,aspon ja som to tak pochopila...

ln16
8. máj 2014

@ennynka aj ja som to tak pochopila 🙂 ..ale akoze je to už moc...to dieťa akože bude martinove?? ved mne sa zda ze s ním je už dlho rozídená nie? tie scenáristky zas...a z toho maxa idu tiez urobit somára...

ennynka
9. máj 2014

@ln16 ano,uz dlho spolu nie su...no pravdepodobne ak to daju ze dieta je Martina tak to spravia tak ze Nina je uz v neviem kolkom mesiaci...najlepsie ze Erik dieta nebude chciet a uz tam ma 40 alebo kolko rokov tak kedy ho akoze bude chciet?v 50-ke? 😀

ennynka
9. máj 2014

V pondelok: Igor okrem bozku dostane aj vyznanie lásky. Šantal je šťastná, Gábor si stále myslí, že z lásky k nemu. Igor má pri rozhovore s Dorkou pocit viny.

Zachar Ingrid navrhne, aby sa vzali. Inge sobáš odmietne. Eliška si myslí, že Inge zase niečo hrá, aby dosiahla svoje.

Rita odíde s Baxom. Baxa dáva Rite dar a prosí ju, aby sa rozhodla. Rita pred Martinom zaprie, s kým bola. Martin sa od primára dozvie, že Rita klamala a v noci nebola na večierku pre sponzorov, ako mu tvrdila.

Erik berie Ninu do nemocnice, príde Martina prosiť o pomoc. Martin vybaví Nine vyšetrenie. Erik chce zostať s Ninou v nemocnici, no Martin ho na noc posiela domov. Martin si prehodí nočnú, aby mohol zostať s Ninou, no Rite o tom nepovie.

Rita sa dozvie, že Martin je s Ninou a zúri. Lekár nemá pre Ninu dobré správy, musia začať s okamžitou liečbou. Je tu však jeden háčik. Čo ak je Nina tehotná?

ln16
9. máj 2014

@ennynka Martin si prehodí nočnú, aby mohol zostať s Ninou,.....no prosím už to začína! 😀

labelo
autor
10. máj 2014

a v piatok už vino nechodí?

katy2
10. máj 2014

@labelo chodi ale pocas MS v hokeji bude upravovany program... to by im vino nikto nepozeral, ked hraju nasi 🙂

labelo
autor
10. máj 2014

@katy2 aha hokej nesleujem,tak ani neviem,že nejakz ide 😀

nikkyniks
12. máj 2014

Haaaaaloooo ako sa volá tá pesnička, čo práve teraz hrala, keď Igor telefonoval Dorke ? 🙂 Pjosííím 😉

hasleerka
12. máj 2014

asi iba my maniačky by sme to kukali ... ja hokej nemusím a kedže máme každý svoju telku, nehádame sa s mm

ln16
12. máj 2014

Tento seriál ma tak vytáča niekedy 😀 teda hlavne ten scenár...nechápem načo to ešte stále sledujem :D ale chcem si dopozerať aspoň túto seriu, tu dalšiu asi už nebudem..ale proste pride mi uplne "vtipne" ze ten martin je odborník na všetko :D hlavná vec že je pediater...takisto mi ide na nervy maxov večne vyplazený jazyk 😀 a tú inge by som najradšej roztrhla 🙄 ...ach nervy mám vždy ked ju vidím

tariah
12. máj 2014

@ln16 vyplazeny jazyk🙂)))

ln16
12. máj 2014

@tariah no.... 😀 veď furt sa "oblizuje" 😀 😀 😀

tariah
12. máj 2014

Ano to si vystihla🙂

hasleerka
13. máj 2014

@ln16 to ide ešte jedna séria ???? ja už čakám kedy to skončí...

inak ja nie som doktor, ale nebrali nine krv ... a to aký rozbor jej robili, ked nevedia či je tehotná ???? či podľa čoho sa to zistí????

satanka1
13. máj 2014

@hasleerka to neukazovali,že jej tú krv akože brali 🙂))))

ln16
13. máj 2014

@hasleerka ano, na jeseň ma byt štvrtá séria

nikkyniks
13. máj 2014

Ja som asi mesiac nevidela tento seriál, rodila som a teraz som mal iné radosti 🙂 Len, včera som si to zapla a zisťujem, že o nič som neprišla, vždy to isté dookola ! :D To bude ešte koľko sérii ? 🙂 A inak, Nina bude tehotná ? :D To by bol gól, a pán Baxa do kedy bude ešte na pľaci ? :D A Inge je fakt tehotná, alebo len akože ? 🙂 Lebo len toto mi je nejastné 🙂 ďakovala ... a tá pesnička, čo sedí Igorko v bare a volá Dorke ? Jej názov neviete ? 🙂

beah
13. máj 2014

@nikkyniks pesnička sa vola Wicked game, spieva ju Chris Isaak 😉

hasleerka
13. máj 2014

@satanka1 no mne sa zdá že to ten doktor povedal že má niečo v krvi ...

ln16
13. máj 2014

dnes : Nina má pochybnosti - čo ak môže byť tehotná? Diskrétne lekára poprosí o tehotenský test. Erikovi o svojom tušení nepovie.

Igor sa Šantal nedokáže ubrániť. Potrebuje sa poradiť s Žigom, no nechce, aby o jeho probléme vedela Viola. Igor sa Žigovi prizná, že je sám zaskočený zo svojich pocitov.

Erika navštívi dávny kamarát a dá mu ponuku, ktorá sa neodmieta. Má to však jeden háčik, musel by vycestovať do Ameriky. Erik je nalomený súhlasiť, no má jednu podmienku.

Peter a Laura sa opäť pohádajú. Eva sa Nine zdôveruje s problémami, ktoré majú Peter s Laurou. Niečo jej taja. Nina jej prezradí, že čaká na výsledok tehotenského testu...

Zachar požiada Inge o ruku a konečne sa udobria. Zachar poprosí Elišku, aby mu pomohla s plánovaním svadby. Ingrid chce malú svadbu, pretože z príbuzných si nemá koho pozvať. Zachar sa však dozvie, že Inge má sestru, no odmieta ju zavolať na svadbu. Zaklame, že Mirka je drogovo závislá. Zachar Mirku vyhľadá...

ennynka
14. máj 2014

Zajtra: Vyšetrenia odhalili, že Nina je tehotná. Erik je zaskočený z toho, že by mal byť otcom. Ivana a Evu správa potešila, no Erik nezdieľa radosť ostatných. Eva príde radostnú novinu oznámiť aj Roznerovcom. Anna dostane podozrenie. Príde Ninu navštíviť v nemocnici a overiť si dátumy. Chce vedieť, či môže byť otcom jej dieťaťa Martin? Martin sa o Nininom tehotenstve dozvie od Rity.

Buranovský má na Šantalin románik s Igorom jasný názor - od Igora ruky preč! Šantal na jeho argumenty nereaguje a presviedča ho, že láska medzi nimi je vzájomná. Buranovský donúti Igora, aby jej povedal krutú pravdu.

Mirka nechce hovoriť o Inge. Zachar prizná, že mu nejde o Inge, ale len o dieťa. Chce ho uchrániť pred minulosťou jeho matky, a preto o sa o nej potrebuje dozvedieť čo najviac. Mirka sa rozhodne povedať Zacharovi o Inge pravdu. Zachar sa od nej dozvie aj o jej spojenectve s Tóthom. Rozhodne sa Tótha vyhľadať.