icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

ln16
14. jún 2014

@ennynka ano viem, ale prišlo to vtipne ze jej az domov prisla oznamit tu diagnozu 😀 to sa asi fakt môže stať len v seriáli 🙂

ennynka
14. jún 2014

V pondelok: Miro pri Ivanových obvineniach v panike odpadne, musia mu volať záchranku. Keď ho odvážajú na nosidlách, preriekne sa. Pred štábom aj Ivanom sa k svojmu činu prizná. Novinár Mráz sa z reportáže teší. Ivan nemá dobrý pocit zo škandalizácie, no bola to jediná možnosť. Miro v nemocnici pochopí, že sa usvedčil. Dúfa, že Karin ho príde zachrániť. Karin má ale úplne iné plány...

Silvia utrpela zranenie pri incidente so Salvatoriom, Mirka ju ošetruje. Na základe Silviinho rozprávania pochopí, kto ju uchránil pred Salvatoriom. Vystrašenú Silviu navštívi Michal Oláh a vysvetlí dôvody strýkovho jednania. Silvii ponúkne dôkazy o Salvatoriových podvodníckych praktikách. Nechá sa Silvia už konečne presvedčiť?

Martin oznámi Erikovi krutú pravdu, ale je odvolaný k súrnemu prípadu. Erik nevie, že Nina o vážnosti svojho stavu netuší a ide sa s ňou otvorene porozprávať. Martin ho v tom nestihne zadržať. Nina sa vzpiera myšlienke, že je to s ňou a dieťaťom zlé a odmieta si svoj stav priznať. Obviní Erika, že mu to tak vyhovuje kvôli Amerike...

Nina hľadá oporu u Martina, ale v ordinácii nájde len Ritu. Rita prizná, že sa jej Ninina choroba osobne týka, kvôli hellp syndrómu prišla v živote o to najcennejšie, čo mala. Rita Nine poodhalí aj opačné stanovisko. Nina je vďačná za Ritinu dôveru - ako sa rozhodne? Nechá si dieťa napriek Ritiným citlivým radám?

labelo
autor
14. jún 2014

@ln16 mna tak minule napadlo,ked vidim ako martin s ritou spavaju na tej rozkladacej sedačke 😀 a vždy ked spia maju zažnuté svetlo 😀 kde rita spavala, ked tam byval s nou jej otec,ved on spal na tom gauci,či? 😀

ln16
14. jún 2014

@labelo 😀 ktovie kde spavala rita.. mne pride komicke ked spia na tom gauci sa mi zda akokeby sa tam len tak tak zmestia, 😀 ..a inak tusim ze všetci spávaju pri zaznutom svetle 😀

mana85
14. jún 2014

@ennynka tehotná ? to som asi prepočula 😕 ja som to pochopila tak že hovorí o sebe ako o dieťati ktoré prežilo ale jej mama umrela na ten syndróm pri pôrode a to mala byť tehotná z Baxom ? bléé 😅

ennynka
15. jún 2014

@mana85 aha 🙂 tak to ma nenapadlo ze to mohlo byt myslene aj takto ako to pises ty...ja som to automaticky zobrala ze tak ako Nina bola tehotna...ale mozno mas pravdu ty...asi sa to dozvieme v pondelok lebo Rita o tom podla obsahu bude hovorit s Ninou,teraz ked si to napisala tak mi viac pasuje ta tvoja verzia 😀

labelo
autor
15. jún 2014

Nina a Martin sa asi zoberu na youtubku je video - Nela Pocisková s Jurajom Lojom fotili svadobné a promo fotky pre nové časti Burliveho vina 😀

ennynka
15. jún 2014

@labelo daj link

ennynka
15. jún 2014

@mamartinka ukazuje mi stranka nebola najdena...

mamartinka
15. jún 2014

@ennynka Ktoru myslis.Mne to ide.

mamartinka
15. jún 2014

@ennynka Uz vydim.Skusim este raz.

mamartinka
15. jún 2014

@ennynka uz by to malo ist. 😉

ennynka
15. jún 2014

@mamartinka ano,to druhe uz ide,dik 😉

kristiii
15. jún 2014

@ennynka
@mana85 ja som to tiež pochopila tak že Rita bola tehotná..a predtým komusi spomínala že jej mama umrela keď mala 7 rokov

ln16
15. jún 2014

@labelo ale ved toto sa fotilo už dávno nie? v časoch keď ešte boli pár...

ln16
16. jún 2014

no...BV sa pomaly končí, je zaujmavé ako sa všetko na koniec (za pár dielov) začína rozmotávať, (hlavne ze to celý seriál naťahovali)dnes došlo na Petranského, zajtra dojde na Inge, pozajtra na Baxu? 😎 inak Petranského výstup ma pobavil:"Ivan pomôž mi! Ľudia sa všetko dozvedia!" 😀 😀 a inak Karinka s tým zrazu nemá nič spoločné? nech len pekne dôjde na všetkých..a hlavne nech už dojde na Inge!kks ale tá Mira ma vytáča s tými vlasmi..čo jej nespravia nejaký nový image..? dúfam, že aspoň v tej 4.serii bude vyzerať trocha normálnejšie..a neviem prečo mám pocit ze sa dá,alebo ju dajú dokopy s tým Oláhom 😀

ennynka
17. jún 2014

Dnes: Baxa naťahuje Ritu - riaditeľkou nemocnice ju spraví, až keď sa osvedčí. Rita je sklamaná, tak sa predsa nedohodli. Martin sa obáva, že sa Rita nechá ovplyvniť Baxom. Baxa navštívi v nemocnici Mira a odovzdá ho do rúk polície. Mira zatknú na lôžku, nemá kam ujsť.

Inge ponúka Karin slušné odškodné, ale Karin chce všetky Ingine peniaze. Karin má na Inge pred Zacharom nepríjemné poznámky a tak Inge v strachu pred škandálom sľúbi Karin, že jej dá, čo chce. Karin má totiž naponáhlo, kriminálka ide aj po nej.

Anna verí, že Zoli Ivana presvedčí na líderstvo v ich OZ. Zoli sa nazdáva, že celý čas Anna hovorí o ňom a s nadšením pozíciu predsedu prijíma, podporia ho v tom aj Erik s Ivanom.

Nina má znovu nepríjemné príznaky, podľa lekára je jej prognóza zlá. Nina sa Eve prizná, že si nedokáže predstaviť, že by sa dieťaťa vzdala. Eva na ňu apeluje, že oni si nedokážu zase predstaviť život bez nej. Ivan je na Erikovej strane a chce rýchlo konať. Nina chce celej rodine oznámiť rozhodnutie, ku ktorému dospela...

labelo
autor
17. jún 2014

dokedy etše pojde vino?

mamartinka
17. jún 2014

@labelo 26.06 Stvrtok ide zrejme posledna cast- http://medialne.etrend.sk/televizia/markiza-v-l...

dorotka2013
17. jún 2014

To akoze co ma byt zase s tym novym primatorom Hrobarom? Uz nevedia ako do deja zapojit doktorka,klebetnicu a staru Roznerku? Ale mohli im vymysliet aj nieco uveritelnejsie...tieto casti pretacam!!!

mana85
18. jún 2014

No v reklame dávali že Inge bude opitá a Zachar to zistí och už by si mohla zavariť aj ona mi lezie na nervy jak jej všetko prechádza 😠
A tie ich nedorozumenia ako teraz že dedko Zoli si myslí že hovorila o ňom Róznerka vŕŕŕ nechápem k čomu sú dobre tieto motanice ako Tá Šantala z Gabom dúfam že v ďalšej sérii na nich zabudnú prípadne z nich spravia trochu rozumnejšie postavy ....
Ma napadlo či Ivan nebude kandidovať na primátora 😅 a mohli by tam do deja viac zainteresovať tých Olahovcov sú mi celkom sympatický narozdiel od niektorých iných čo sa tam furt presúšajú 😝

ennynka
18. jún 2014

Zajtra: Nina sa rozhodla ukončiť tehotenstvo, Erik sa tejto správe až príliš potešil. Ivan vynadá Erikovi za to, ako sa zachoval. Erik si sype popol na hlavu, no pripustí, že mu nesmierne odľahlo. Erik má s Ninou po jej zotavení plány v Kalifornii. Eva sa prekvapivo postaví na jeho stranu, hoci Ivan je proti. Nina u Martina nachádza podporu, akú nenašla v Erikovi a spoločne spomínajú na staré časy. Obaja si uvedomujú, že sú si až doteraz veľmi blízki. Že by stará láska nehrdzavela?

Riaditeľ nemocnice urobí škandál, pretože ho na hodinu vyhodili a na jeho miesto dosadili Ritu. Rita vykričí riaditeľovi, čo si o ňom myslí. Že je neschopný podvodník. Riaditeľ na oplátku Ritu urazí na tom najcitlivejšom mieste.

Karin sa suma, ktorú jej ponúka Inge, máli. Chce všetky jej prachy, ktoré získala z predaja pozemkov. Karin má zrazu naponáhlo. Hľadá ju polícia, takže sa musí uspokojiť s čiastkou, ktorú dostala od Inge. Ingrid žiali za svojimi stratenými peniazmi a zapíja svoje zúfalstvo. Takto ju u nej doma nájde Zachar, spitú na mol. Ingrid pri roztržke s ním spadne na brucho a poraní sa...

hasleerka
18. jún 2014

mňa to už ani nebaví komentovať ... však rita chce by skvelá doktorka a tlačí sa na miesto riaditeľky .. a toho Baxu čo už nezavrú ... to je akože fakt také zviera že mu nik nevie klepnúť po prstoch 😠 😠 😠