Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
vraj v pondelok sa Max dozvie, že Inge žiadne dieťa nečaká
@mamartinka Barbora to hra super podla mna..a inak kraaaasne spieva 🙂
@ennynka ja som to skopirovala kvoli prvej vete lebo si pisla,že ešte v pondelok ide, tak som ta chcela presvedcit,že už iba do zajtra 😉 ,ale teraz koza kukam,že do dalšieho štvrtka a to som si už zufala,že zajtra ide naposledy,myslela som že zaktra je 26.6. 😀 ,tak super sa teším,že ešte týžden budem mat co kukat a na čo nadavat 😀
To akoze vsetky udalosti sa udiali v priebehu piatich mesiacov?lebo este pred tyzdnom sa nina dozvedela ze je tehotna a dnes uz je v piatom mesaci??? 😖
Pre tych, koho to zaujima, tu je podrobnejsi obsah na pondelok:
Tak co bude v pondelok,nebude to zasa nejaka extra zaujimava cast:
Nine lekar oznami, ze jej stav sa horsi a uz by mala ist na ten potrat, dokonca sa jej zhorsuje zrak. Lekar jej povie ze na druhy den ju budu operovat, vsetci su stastni ze uz bude po vsetkom. Nina najde podporu aj u Martina a Rity, Martin sa s Ritou bude rozpravat na temu dieta. Rita vsak dieta nechce,pokial bude riaditelka. Inge pojde k lekarovi nasilu, pretoze vie co ju caka. Lekar oznami Maxovi, ze ziadne dieta necakala, Max ju vyhodi z domu, Inge je v koncoch a vynada jemu aj Eliške. Predseda za Vinne bude Zoli. Baxa prijde za Maxom, Max mu oznami ze chce odist do Norska, v tom tam pride Dorota. Na konci casti uz je, ako maju ist "operovat" Ninu, ta vsak povie gynekologovi, ze jej dieta sa prvy krat pohlo!
- V uputavke na utorok bolo, nie priamo povedane ale da sa s toho vycitat, ze operacia neprebehla, kedze Nina povedala gynekologovi o tom dietati, pretoze Erik sa tam rozculoval, ze jej zas pojde o zivot. Max sa zasa chce vzdat Viníc.
Ak by este niekto chcel vediet aj tie mensie detaily tak: Podpredsednicka po lavej ruke je Anna, po pravej táračka Agneša. Zigo,Anna a Zoli pojdu zaniest ten projekt na ministerstvo,lenze nepochodia,vyhodili ich odtadial,lenze sa nezvdavaju a chcu tam ist znova s novym planom..
@labelo akurát som to išla napísať že či som dobre počula tú Evu ked povedala že nina je v 5.mesiaci 😀 no nejako rýchlo bežia tie udalosti, veru predchvilou bola ešte len v 5.tyzdni..a to ako v 5.mesiaci moze dat ešte dieťa preč? nejako neskoro ne? .....aaaa konečne prišlo aj na inge!!! hurá 😀 😀 😀
@ln16 No, Nina je v piatom mesiaci, a malý Adamko je furt rovnako starý ako bol pred rokom....Nehovoriac o tom, že aj Dorotka bola tehotná a Adamko sa vôbec nemenil, ten jaksi ostáva stále rovnako starý. Asi by si mali dať už scénaristi pauzu, lebo sú evidentne dosť prepracovaní, keď už im takéto somariny vychádzajú spod pera 🙂 A Inge už v ktorom mesiaci by mala byť, keď Nina je v piatom? Už nech to skončí, najvyšší čas.
Tak teraz nechapem preco dnes nejde Vino ale ide Dedictvo...ved piatky chodilo...tak az na pondelok to teda vyjde: Nina a Martin pocítia, že si boli nebezpečne blízko. Martin ubezpečuje Ninu, že jej bude ako lekár nablízku. Pridá sa k nemu aj Rita, chce byť nápomocná. Podporí Ninu v jej rozhodnutí, už niet na čo čakať, jej výsledky sa zhoršujú. Nina príde aj o poslednú nádej.
Martin je príjemne zaskočený z Ritinho správania k Nine. Nadhodí tému dieťaťa, no Rita sa mu prizná, že dieťa v blízkej dobe ešte neplánuje. Erik medzitým s Ninou plánuje Ameriku. Nina má stále pochybnosti o správnosti svojho rozhodnutia, až do momentu, kedy ju lekári odvedú na zákrok.
Zachar chce zobrať zranenú Inge do nemocnice, tá protestuje. Zachar ju obviní, že chce ohroziť ich dieťa. Inge sa napokon nechá presvedčiť, ale nástojí na tom, že sa dá vyšetriť len svojmu lekárovi. V nemocnici sa jej však ujíma doktor Kollár a tak sa Zachar dozvie krutú pravdu o jej podvode. Inge prisahá, že to robila z lásky a zo zúfalstva. Nechá sa Zachar obmäkčiť jej slzami alebo ju nemilosrdne vyhodí z domu?
Anna a Zoli spomínajú na mladosť pri prameni a dostanú nápad, ako pozdvihnúť Vínne.
Dorka s Violou veľmi neveria v schopnosti Zoliho a Anny. Dorka do toho zisťuje, ako to v skutočnosti je s nemocnicou - kúpil si ju Baxa. Dorka chce zistiť, čo je za tým, tak navštívi Zachara. Tam ju však čaká nemilé prekvapenie.
@ln16 Už začínam chápať, ako to niekto myslí, keď povie, že "na tebe sa ten čas nijak neprejavuje, proste nestarneš" 🙂 Stačí pozrieť na Adamka, Inge, Sabinku ... 🙂 Aj Dorotka bola rekordérka - jeden mesiac behala po vyšetreniach a o 2 mesiace už mala dvojičky ..... zatiaľ čo ostatní si išli svojim tempom 🙂 Celý ten seriál už začína byť riadne pritiahnutý za vlasy. Napr. aj zrušenie ordinácie - ako ju môže zástupca primátora zrušiť, keď je to súkromná ambulancia a navyše sídli v priestoroch vinárstva 🙂
no hlavne že tie dve su už v paitom mesiaci,ale brucha maju obidve ako prevratený lavor 😀 naozaj by sa scenaristi a režiser mali zamysliet nad tým čo natačaju,už je to trapne ešte, že to už končí....ale najviac sa teším ako bolo v ukážke na to ako tu inge zachar poženie ako svinu z toho kaštiela,nemožem sa dočkat toho kscihtu ked sa to zachar dozvie 😀 to bude najlepšia scena z celeho serialu 😀
Ľubo Roman má svoje dni v markizáckom Búrlivom víne zrátané. Herec už nakrútil posledné dramatické scény.
Eugen Baxa pôsobil v Búrlivom víne od samého začiatku. Hoci bol nenávideným mafiánom, ľudia ho, prekvapivo, vnímali pozitívne. „Niektorí ma dokonca začali oslovovať Baxa. Chcem sa poďakovať tým, ktorí mi napísali túto úlohu, lebo dovtedy som hrával veselých mladíkov a toto bolo niečo celkom iné,“ vyjadril sa herec, ktorý so svojím koncom rátal.
„Bola to negatívna postava, ktorá musela byť potrestaná. A každá rola musí mať aj svoj koniec, lebo ak by sa to ťahalo donekonečna, herec by už z toho nemal takú radosť,“ dodal Ľubo Roman, ktorý si pochvaľuje spoluprácu so štábom.
konecne 🙂
http://www.cas.sk/clanok/285074/koniec-nenavide...
to len na doplnenie toho, co dala @labelo

Veru, tych Olahovcov by mohli viac zapojit, bolo by to zaujimavejsie..su mi akosi sympaticki oproti inym postavam..Erika by mohli vypustit v dalsej serii, rovnako ako Gabora so Chantal.
Predpokladam, ze Inge si takto zinscenuje, ze akoze potrati, kedze spadne..no len aby jej takto nejako na to Max neprisiel, ze ziadne dieta nie je, ak ju nahodou vezme do nemocnice.. 🙂