Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@stastenka42 Obávam sa toho, že to nekončí.....U nás proste nevedia, kedy skončiť nejaký dobrý seriál, nech majú ľudia pekné spomienky 🙂 Zo všetkého urobia telenovelu, ktorá je v konečnom dôsledku už len tak na smiech.
škoda toho Baxu 😀 v poslednom čase sa mi aj začínal lúbiť hlavne jak sa doťahovali s petranským o ten paplon v nemocnici 😀 a jak tam dovliekol policajtov s úsmevom na ksichte 😀
Hurá to bol diel ! 😀 Parááda jak vykopol tú hnusobu protivnú 😝 😝 😝
A Ta Nina si to asi rozmyslela nie ? už by to veru mohli ukončiť nadobro a od septembra dať niečo nové 😅 po čase mi už aj chýba Studenková a Vajda 🙂
Konečne ju vyrazil !!!! 😀 najlepšia scéna! 😵
Zajtra: Nina sa rozhodne zákrok odmietnuť. Erik nakričí na doktora, že dovolil Nine hazardovať so životom, vyhráža sa mu škandálom. Erik si volá Martina a Ritu na pomoc. Nalieha na Martina, že ak mu na Nine záleží, presvedčí ju, aby sa zachránila. Martin si príde s Ninou pohovoriť ako lekár. Rita medzitým čistí Erikovi žalúdok za to, ako sa zachoval. Rodina s nádejou čaká, či sa Martinovi podarí Ninu prehovoriť.
Dorota nerozumie, ako sa môže Zachar s Baxom objímať. Obviní ho, že si ho kúpil a sklamaná odchádza. Zachar chce po tomto nemilom incidente položiť spoločný biznis s Baxom. Baxovi oznámi, že sa vracia do Nórska. Baxa chce, aby Janek zistil pravý dôvod odchodu Zachara z Vínneho, jeho náhla zmena rozhodnutia je mu podozrivá.
Anna šokuje grémium protestnou hladovkou. Žigo sa pridáva k protestu, ako lekár im môže byť nápomocný. Dorota a Viola si myslia, že mu preskočilo. Hladovka pokračuje vo veľkom štýle, v miestnom parku si zriadili svoj protestný stan. Ale hladovkári sa medzi sebou začínajú hádať. Na dôvažok Agneša nachytá Zoliho, ako sa nadžgáva klobásou...
Silvia je apatická, po fiasku so Salvatoriom nemá chuť do života. Michal prichádza k Silvii ako záchranca, rozpovie jej svoj smutný príbeh z detstva. Mirka sa dozvedá, ako prišiel o oboch rodičov. Tibor Oláh navrhne Mirke a Braňovi, aby u neho bývali.
Zachar je už zbalený, o chvíľu majú s Eliškou odletieť. No kuriér im prináša záhadnú obálku. Jej obsahom je priam odkaz zo záhrobia...
včera naj...scena z celeho serialu ako najprv letel kufor a za ním tá nohatá suchá Ingrida,tato scena sa im najlepšie podarila z celeho natáčania,nemohla som sa tejto chvile dočkat 😀
tusim v nedelu som kukala na Slovenka roka a spievala tam Nela,ale ja neviem kto tejto žene povedal,že vie spievat, kvílila tam ako ani nemám prirovnanie ako čo, z fleku by ju zamestnali ako hukačku na sanitke,cele to bolo falošné ledva vytiahla tie výšky a pištala tak,že sa to nedalo počuvat a to,že je herečka tiež neviem kto jej nahovoril,tie sceny ako leži v nemocnici na tej posteli a tlačí na silu tie slzy - najhoršie sceny z celeho serialu 😀 a včera ako vytreštila na záver tie oči,že dieta sa pohlo no koniec 😝 ,to zase bude si to dieta chciet nechat, ešte že je to len do štvrtka,dlhšie by som nezvlada na nu pozerat...
doteraz som bola v domienke,že nemocnica sa nachádza vo Vínom,či? neviem či som si to ja tak vsugerovala,alebo to tak po celú dobu prezentovali,tak ma včera prekvapilo,že nie je....
dufam,že Zachara zo serialu neodpracu ten mi tam nevadí 😀 ,ale už včera ten diel bol uplne o ničom natahovali to s tými dochodcami polku dielu
@mana85 Tam pekne spievala.
No hrôza tento seriál akože v 5 mesiaci jej idú robiť zákrok, to by si musela pekne odrodiť. Neviem prečo si aspoň takéto veci nezistia, 😒
"Ja som ujo Eugen." 😀 😀 pobavilo 😀
baxikovi sa to uz krati, uz to ma na tejto zemi spocitane. strasne mi tam vadi, takze sa tesim, ze ho konecne zlikviduju.
No baby a najlepsie ze Nelu prijali "bez brucha " a odrazu na sale BRUCHO. ..a nehovoriac o tom ze Dora porodila a este nebola tehu a teraz je v piatom mesiaci a deticky su rovnake. ..a ta scena z Ingridou supeer. ..nemala chybu. ..
Dnes: Martin rodine oznámi, že Ninu nepresvedčil. Erikovi rupnú nervy. Nakričí na Martina, že ako lekár totálne zlyhal. Eva s Ivanom sa za neho ospravedlňujú. Martin má ešte jedno krízové riešenie, ako by sa mohla Nina v najhoršom prípade zachrániť. Museli by ju vyhlásiť za nesvojprávnu. Ninin lekár rodinu informuje, že jej stav sa stále zhoršuje. Eva možnosť odoprieť Nine právo rozhodovať odmieta, Slávo je taktiež ostro proti. Ale Ivan v tom má jasno: Ninu musia zachrániť, aj proti jej vôli, aj keby ho do konca života mala za toto rozhodnutie nenávidieť...
Zachar si vypočuje Tóthovu nahrávku, ktorá priamo odkazuje na Oláha a je rozhodnutý sa s ním stretnúť. Oláh s jeho návštevou súhlasí. Zachar chce od Oláha video s dôkazom proti Baxovi, no Oláh sa tvári že Baxu nepozná a video odmieta vydať. Zachar má ale v rukách tromf - pozná pravdu o smrti jeho brata a Michalovho otca. Michal žiada strýka o vydanie videa, je odhodlaný nájsť telá svojich rodičov. Medzitým Janek pod nátlakom prezradí Zacharov plán a Baxa nezaváha ani minútu a koná. V sprievode svojich goríl sa vydá za Oláhom.
Nina stále čaká na Erika, no ten sa neukazuje. Slávo Ninu oklame, že Erik za ňou neprišiel kvôli situácii v práci. Keď sa Erik ani na druhý deň neukáže, Peter s Evou sa ho rozhodnú vyhľadať. Nájdu ho v strašnom stave...
Inak vcera co bolo ze Toth poslal postou ten telefon s nahravkou...tak to by sa z basy ani nedalo,nie?ved tam prisne kontroluju take veci ako posta a vsetko ostatne...
zajtra : Max dostane video v ktorom je vsetko o tom, ako Baxa tyral a zabil jeho matku. Potom sa niekde stretnu, Max mu povie ze Johana bola jeho mama, vytiahne zbran a zabije Baxu. Ale vracia sa aj André a bude zasa robit nejake podvody,lebo z basy ho pustia preto ze pomoze nejakemu pravnikovi. Ninin stav sa zlepsil a prerusenie tehotenstva v tejto chvili nebude potrebne.
...ach nechápem už - Ninin stav sa zlepšil...ako z minuty na minutu sa zlepšil?? hlavne že v dnešnom diely sa z minuty na minutu zhorši...a zajtra sa "zrazu" zlepši? 🙄 ach scenáristi.... 🙄
ale toho natlacili do poslednych dielov
zajtra baxik definitivne skonci, nezabije ho max-comu sa velmi tesim - ale pod tym neskutocnym tlakom dostane infarkt a zomrie
a posledna scena - nina skolabuje, budu ju ozivovat a nenabehne - nechaju to otvorene, ale kedze vieme, ze ide dalsia seria, tak urcite nejakym zazrakom to vsetko dobre dopadne
a objavuje sa zasa na scene aj Andre
uz je to poriadne zamotane, prestava ma to bavit, este ze zajtra na dlhu chvili serial konci a ako sa poznam, bude mi po tej pauze zasa chybat 😀
Celý čas ten seriál tak nudne naťahuju ze v poslednych dvoch dieloch sa vsetko najhlavnejsie stane a všetko sa zrazu vyrieši (na poslednu chvilu) 😀 ale dufam ze stareho olaha umriet nenechali, sympaticka postava 😎
Dnes: Baxa vystrelí na Oláha, aby sa zmocnil videa. Michal nachádza strýka v kaluži krvi, volá mu záchranku. Mirka oplakáva Tibora, nie je jasné, či útok prežije...
Zachar dostáva do rúk Oláhovo video so znásilnením. Zachar prekoná odpor a žiaľ a ide konať. Túžba pomstiť sa Baxovi je teraz silnejšia ako kedykoľvek predtým. Vyhľadá ho a prezradí mu, že jeho syn. Baxa ho vyprovokuje, aby použil zbraň. Zachar mu dáva na výber - samovražda alebo doživotie. Ale karty nečakane zamieša niekto tretí... Zacharovi zostáva vo Vínnom ešte jedno nevypovedané tajomstvo, preto jeho ďalšie kroky smerujú k Dorotke.
Agneša prijme ponuku na primátorku, aj keď je Anna striktne proti. Viera si uvedomí, že Agneša agituje odušu a hrozí, že ju zvolia. Snaží sa prehovoriť Ivana, aby kandidoval proti nej.
Nina sa trápi, pretože Erik za ňou neprišiel - zdôverí sa s tým Martinovi. Eva a Peter vytýkajú Erikovi nezáujem o Ninu, Erik svoje správanie zdôvodňuje strachom o Ninu, nechce prísť o ďalšiu lásku a pozerať sa, ako mu umiera pred očami. Od Evy sa dozvedá o Ivanovom krízovom riešení s vyhlásením o nesvojprávnosti a schvaľuje ho.
Martin si všimne, že Ninine príznaky začínajú ustupovať. Rodina má nádej, že Nine sa polepší. Erik od sestričky dostane zmätočné info a beží zachraňovať Ninu. V amoku jej prezradí, že Ivan ju chcel zbaviť svojprávnosti. Nine sa po tejto informácii priťaží. Martin spacifikuje Erika, no odvolajú ho kvôli Nine, ide jej o život...

Uz by to mali definitivne ukoncit. .pozeram to od zaciatku a myslim ze je uz cas. Postavy uz nieje kam posunut a ak nahodou planuju dat znovu Martina a Ninu dokopy a znovu cele od zaciatku tak to bude konecna. ..nech to pekne ukoncia a natocia nieco nove. ..