icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

mmtt
27. jún 2014

Zdravím neviete mi povedať prečo nejde pozrieť Burlivé Vino cez VOYO.SK akože dopredu čo bude ? keď si zato zaplatím neviete ako to je teraz ? 🙂

ln16
27. jún 2014

@mmtt podľa mňa teraz tam diely dopredu niesú nakoľko séria skončila a ďalšia pôjde na jeseň. len podľa mňa...

ennynka
27. jún 2014

@mmtt tak ako pise @in16 teraz to nekuknes ked skoncila seria a zacne az v septembri s dalsimi dielmi,mozno to este ani nemaju natocene...

ennynka
27. jún 2014

@ln16 ty si s L ci I(pred N)? som ta dala s I ale asi to je zle 😀 kto sa ma v tebe vyznat? 😅

ln16
27. jún 2014

@ennynka to je L 😔

labelo
autor
28. jún 2014

toto čo??? rozhovor v telerane
Ľubo Roman v Teleráne šokoval: V Búrlivom víne sa ešte objavím!
Seriál sa tak zbavil najväčšieho intrigána. Zdá sa však, že nie nastálo! Týmto tvrdením Lenku s Romanom prekvapil herec v rannom magazíne. „Tvorcovia mi prezradili, že postava Baxu sa v seriáli ešte objaví." Pán Roman prezradil aj to, ako s ním tvorcovia konzultovali jeho odchod zo seriálu.

čo príde ako duch? 😀

kikushka2386
28. jún 2014

@labelo no v telerane spominal ze urcite sa tam objavi alebo tak nejak.urcite nie ako zivy 🙂

hermina_
28. jún 2014

@labelo
@kikushka2386 nozno v spomienkach, mozno vyplavu na povrch dalsie jeho zverstva a bude na to niekto spominat alebo take nieco

ennynka
28. jún 2014

@hermina_ alebo bude dakoho strasit v snoch 😀

kikushka2386
29. jún 2014

@hermina_ anooo myslela som v spomienkach som cez tablet a vynechali mi slovko 😀

labelo
autor
30. jún 2014

že hviezdenej herečky?to akože Morová ??? 😀 mne príde ako preslopana stará baba ona ani nevie normalne rozpravat len škrieka,dufam,že si to nerozmysli lebo vino už by som nepozerala 😖

mamartinka
1. júl 2014

Nela Pociskova

labelo
autor
2. júl 2014

@mamartinka kde je Nela ???

ennynka
2. júl 2014

@labelo na titulke asi nikde ale pisu tam pod Dudkom z Panelaka ze Nelu Pociskovu uci spievat jej konkurentka...

mamartinka
2. júl 2014

@labelo pod Dudkom je len napisana
@ennynka ako pise.

labelo
autor
2. júl 2014

@ennynka to som si precitala,ale nechapala som načo ten obrázok 😖 😀 ked s tým nesuvisi,to akože si mame ist ten časopis kupit bola info?

ennynka
2. júl 2014

@labelo asi hej,uz si bola? 😀

labelo
autor
2. júl 2014

@ennynka nie ani nemam v plane 😀 trochu som si štuchla lebo ma ten príspevok irituje 😀