icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

ln16
5. okt 2014

@katyrose ešte nie...ale ona vraj nanho niečo vie a on pôjde za ňou aby to nepovedala Rite

katyrose
5. okt 2014

@ln16 Hm, v tomto seriali vie kazdy nieco na niekoho, tolke zapletky, ze uz si ani nepamätam kto je s kym za dobre 😀

ln16
5. okt 2014

@katyrose 😀 veru a ešte sa tam aj každý s každým dáva dokopy 😀

penelope2066
6. okt 2014

Caute baby,co bolo dnes vo vine?

stastenka42
6. okt 2014

No baby priznam sa ze som uz posledne tri diely v polovici prepla na iny program a vobec nelutujem. ..akoze to s tymi hrncami "a la smejdi " zabili. ..miestny doktor, diler hrncov co predava smejdy dochodcom. ..klobuk dole. ...a to s tymi pozemkami a Andrem, to vinne ma lukrativnejsie pozemky hadam ako pod hradom v Ba. ...to zas od zaciatku bude vojna o vinohrady? Dokedy? A Laura suslava s tym otcom. .vrr. tam to teraz zahraju na vaznu chorobu a dalsich 5 dielov toto budu riesit, tak ani nemusim pozerat. 😠

lenkanelka
7. okt 2014

Preboha,z toho Olaha mi je normalne na grc..🙂 inak pri niektorych scenach mi je trapne za nich 😀 😀

nikkyniks
7. okt 2014

No ten Oláh sa vyfarbuje a Adela bude Ritina mamička 🙂 Aspoň si myslím 🙂

penelope2066
7. okt 2014

Tak dneska ma normalne ten Olah prebral z driemot tou svojou reakciou 😀 Som zvedava co bude dalej...

ln16
7. okt 2014

..no dosť divne to dnes skončilo...zdá sa že Oláh je pekná sviňa 😀

penelope2066
7. okt 2014

Tak to teda hej,este vacsi psychopat ako Andre 🙂

penelope2066
7. okt 2014

Kde by som nasla obsahy nasledujucich casti?

sari24
7. okt 2014

To len chorý človek môže napísať do scenára, že Robo príde prespať k svojej exmanželke a jej súčasnému mužovi...byť na mieste Petra ho vykopnem von z domu..však mu znásilnil ženu...ja nerozumiem 😕

dm1
8. okt 2014

baby co sa to tam vcera stalo s tym olahom ja som len ockom sledovala nedalo sa mi moze prosim niekto zhrnut? diky.

hasleerka
8. okt 2014

@sari24 no presne ja by som hentakého bývalého ani do chalupy nepustila a nieto aby u nás ešte prespal ... aspoň že mu slávo tú robotu nedal...

sari24
8. okt 2014

@dm1 usporiadal veceru vo svojom kastieli kde pozval Ritu aj Luteranovu..cele to sam pripravil aj vybral Rite saty..rozpravali sa o praci ked Rita natiahla ruku ze chce dzban s vodou a vtedy Olah povedal "popros" a nasledne si Luteranova spomenula na prihodu spred rokov ked isla po nemocnici, privolala si vytah ale ako ho otvorila tak spadla do vytahovej sachty...a Olah co tam stal a mal vtedy asi 15 rokov jej tiez povedal "popros" inak zomrie...v tom momente si Luteranova nieco uvedomila a pokracovat rozuzlenie bude dalej

dm1
8. okt 2014

@hasleerka presne ja tiez nie a podla mna by mali Laure povedat ze ju znasilnil a tak vznikla Sabinka ona to nevie a keby vedela pochopila by preco sa tak odmerane spravaju..

hasleerka
8. okt 2014

tak tiež som už videla čo olah povedal ... no tak to je už hrozné čo z neho robia ... a rita sprostá s ním akože bude ... ja bych takého chlapa hnala preč vidlami, čo najdalej odo mna

sari24
8. okt 2014

@dm1 Laura nevie pravdu? ...tak to preto Roba obhajuje stále

ln16
8. okt 2014

prečo mám takého tušáka že Halada sa spolčí so Simonettom? 😀 inak zaujmave ze k Studenkovej si každý vojde len tak 😎 rovnako ako k Roznerovcom...žiadny zvonček ..nič 😀

ivanamackova
9. okt 2014

Ten Oláh má presne také ťahy na Ritu ako mal Baxa, ovláda ju a manipuluje s ňou, len si to ešte Rita neuvedomuje. A tiež si myslím, že Halada bude pomáhať Simonettovi a Oláhovi zničiť Dolinských prípadne ešte získať nejaké pozemky.

maartinkaa
9. okt 2014

boze zeny netarajte, uz aj tak je to zamotane az, az 😝
hrozne, co sa z toho serialu vyklulo 😅

hasleerka
9. okt 2014

@ln16 no to aj mňa vytáča ako si chodia po bytoch a domoch ... načo zvoniť, načo sa vyzúvať

penelope2066
9. okt 2014

No zamotava sa to riadne...

ln16
9. okt 2014

No neskutočne ma dnešná časť vytočila 😠 tak oni len tak pomaly za pochodu zmenia charakter človeka? ako viem že je to len seriál ale až tak že erik bude takáto svina? hlavne že včera hovoril petrovi že ninu stále miluje a bla bla..a dnes"čo si tá krava o sebe myslí" ach bože...a ten robo tiež...normálne nech sa všetci hrajú na rodinku užasných! čo ho ten peter nevykopne z domu?! a eva tiež! tá s ním ešte normálne debatuje 😠 inak presne som vedela že ked studenková telefonovala že náhodou pôjde okolo oláh 😀 😀

sari24
9. okt 2014

Ak sa Erik spolčí s Andrém tak môj mozog už úplne zastane...však André chcel Ninu zabiť a Erik bol ten, čo vtrhol do izby..teraz čo robia z toho kovbojku len preto, že sa mu vzťah rozpadol..

penelope2066
10. okt 2014

Mne sa tiez rozum zastavuje...To sa teraz zacnu objavovat stale dalsi ľudia,ktori su spolceni s Andrém?To je sila!

dorotka2013
10. okt 2014

Ti dvaja kralikovci nemaju chybu...predavaju smejdy,bamiesto toho aby sa niekde zasili nech ich nikto nenajde a neobvini z podvodu tak sa pozvu na veceru, a ten sprosty Buranko si este sype popol na hlavu ze mal ich vlastne on pozvat...bravcove im ani nie je dost dobre hlavne ze donesu odtrhnuty kvet a krabicove vino a ceresnicka na torte,ked ich pride Roznerka obvinit tak este oni sa vyhazaju zalobou...asi sa mi sniva!!! 🙂