icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

chikitka
31. okt 2014

@babulka82 mna skor rozculilo ze ti scenaristi z tych postav uz robia uplnych idiotov, od reality na mile vzdialene situacie, len aby im nejako vysiel dej... akoze aspon sa rozbehli, lepsie ako zaciatok serie, len toto! uz tolki krat aj tak obohrate veci - nina s martinom stale odchadzaju, vinarstvo sa stale ruca a zachranuje... neviem. tak ale CO ine kukat?? ja si obvykle radsej kuknem nejaky dokument na nete... toto je jedina vec v telke ktoru sledujem... okrem jim jam 😎 😀

babulka82
31. okt 2014

@chikitka aj ja len toto sledujem .Chlapi neplaču ma nejak neoslovilo aj ked som videla par časti. Vo vine je zaujmava aj ta mafia tam zapletena,teda aspon mne sa to tak pači aj Buran s Violkou su super 😀

babulka82
31. okt 2014

@chikitka mna najviac rozčuluje ten Michal Olah je to taky potkan 😠

chikitka
31. okt 2014

@babulka82 chlapi neplacu kukam, (skor len registrujem) posledny tyzden v reprize, lebo starsi si zmyslel ze uz nebude kukat rozpravky kde nie su auta, vlaciky a hasici... takze ked to prepnem na jim jam a neni tam hasic sam, tak krici nechceeeeeem, neee nechceeeem a mava zufalo rucickami, no konecna! takze ja popri domacich pracach nutene kukam reprizy serialov. a neuveris, ale borec sedi a pozera to!

labelo
autor
31. okt 2014

@chikitka ja ti doporučím česke serialy Vinari,Svatby v Benátkach,Neviditelní všetko možeš kukat na nete,alebo aj Dr. Ema je celkom fajn ja vino nekukám snad aj rok a len čitam a vidim,že cim dalej je to stupidnejsie

hasic123456
1. nov 2014

To sa už tá satrá intrigánka nedá ani pozerať,jej dialóg dosahuje úrovne korytnačky starej 1 rok.Pošlite ju do dôchodku .

ennynka
1. nov 2014

V pondelok: Michal zacíti, že by mohol byť prezradený, preto odvráti Luteránovej útok a berie Ritu preč. Lenže Adela sa nedá tak ľahko zastrašiť. Zoči-voči Michalovi prezradí, čo všetko o ňom zistila. Čo na to Michal?

Peter dostane prvú stranu spisu a okamžite koná - dohodne si stretnutie, aby preveril, či je spis pravý. Vo vinici sú problémy s brigádnikmi, no Peter to teraz odmieta riešiť, má iné priority. Eva je z jeho správania zmätená, zdôverí sa Nine. Keď sa Nina dopočuje, že za Petrom bol André, pochopí, že Peter je vydieraný. Lenže Peter pred Ninou všetko poprie.

André referuje Michalovi, že Peter je už nalomený. Nina povie Erikovi o svojom podozrení, že Petra niekto vydiera. Erik rozhodne, že musia zatlačiť na Michala, aby konal a zastavil Andrého.

Ivan si myslí, že Viera ešte nie je vyrovnaná so Stanovou smrťou, no napriek tomu sa odhodláva pozvať ju na rande. Nakoniec jej ponúkne, aby šli spoločne na Laurino vystúpenie. Peter sa ospravedlní Eve, že do divadla príde neskôr a dohodne si stretnutie s tajomnou Helenou. Je to jeho milenka?

penelope2066
1. nov 2014

Cim vydieraju Petra?

hasleerka
4. nov 2014

už to neskutočne zamotávajú ... neviete koľko to má ešte častí????

ennynka
4. nov 2014

Dnes: Michal vie, že ak by ho Adela vyzradila, porušila by lekárske tajomstvo. Ale Adela sa rozhodne o Ritinu dôveru zabojovať, pozve ju na večeru vo dvojici. Michal už má plán, ako Adelu odstaví a podstrčí Rite kompromitujúce fotografie. Erik chce od Michala počuť novinky o strýkovi.

Ivan svoje pozvanie spresní - ide mu o oficiálne rande. Viera je v rozpakoch o to viac, keď jej Ivan vyzná svoje city. O chvíľu o tom už vie celá rodina s babkou Annou na čele. Všetci im ich šťastie prajú.

Eva si však robí starosti o Petra, pýta sa na neho aj Laura. Eva začuje telefonát, ako si Peter dohodne tajnú schôdzku s Helenou ešte pred divadlom. Eva zažiarli, keď sa dozvie že Helena je Petrova bývalá priateľka. Celá rodina je v divadle, no po Petrovi ani stopy, Eva sa obáva najhoršieho... Čo ak jej Peter zahýba s bývalou láskou?

ennynka
5. nov 2014

Dnes: Opitý Peter volá Eve z auta. Celá rodina má o neho strach. Eva je presvedčená, že ju podvádza. Najhoršie to nesie Laura, ktorej sa tým pokazil celý večer. Laura sa Nine zdôverí, že sa bojí, aby sa mama s Petrom nerozviedli. Nina tuší skutočný dôvod jeho správania, no nemôže nič prezradiť, aby rodinu neohrozila.

Ritu šokuje dátum na fotke jej otca s Adelou. V tom roku jej mama bola tehotná. Rita je presvedčená, že Adela je zodpovedná za to, ako dopadla jej mama. Michal Ritu utvrdí v jej presvedčení a ďalej Adelu očierňuje. Rita obviní Adelu zo smrti svojej mamy a brata. Adela sa nezmôže na slovo, no je jej jasné, kto za tým všetkým stojí.

Peter sa na druhý deň snaží vyžehliť situáciu a ospravedlní sa Eve. Eva je na Petra stále nahnevaná, no najviac je jej ľúto Laury. Peter sa snaží pred Laurou nejako obhájiť, ale preruší ich André. Vyhráža sa, že ak sa Peter nerozhýbe, celú záležitosť rozmaže v médiách. Peter je zatlačený do kúta, pravdu nedokáže povedať ani mame. Viera v strachu o Petra volá Martinovi, aby sa vrátil...

katykis
5. nov 2014

Predošlé série som pozerala. Ešte sa to dalo, vzhľadom na to, že nie je čo pozerať. No teraz z toho spravili frašku, súdim len z ukážok a z toho čo si prečítam. Kvantita úplne prevalcovala kvalitu, škoda, mohol to byť celkom dobrý seriál a takto je to podpriemerná telenovela. ☹

ennynka
6. nov 2014

Dnes: Peter na Drahušino prekvapenie pozve Andrého do kancelárie. Drahuša sa ponáhľa zvestovať túto novinku Nine. Nina rieši problém s oberačkou, táto správa ju však zasiahne. Vie, že André Petra vydiera, no Peter o tom aj naďalej mlčí. Nina nalieha na Sláva, aby sa vzchopil a šiel spraviť poriadky s brigádnikmi vo viniciach.

Rita stratila ilúzie o svojej rodine. Adelu zavrhla, nechce s ňou mať už nič spoločné. Michal ju utešuje - on je teraz jej rodina. A Rita bude súčasťou tej jeho. Ešte v ten deň vezme Ritu do kaštieľa, aby ju zoznámil so strýkom.

Inge tvrdí, že jej na Tiborovi nezáleží, ale jej skutky svedčia o opaku. Tibor sonduje u Draga informácie o Simonettovi a Inge si robí o Tibora starosti. Drago Michalovi práskne, že Tibor sa rozhodol pátrať, kto stojí za Andrém.

Martin sa vráti zo Sarajeva, pre všetkých je to prekvapenie. Martin prizná, že sa vrátil na Evino naliehanie, kvôli Petrovi. Peter poprosí Evu, aby sa mohli s Martinom porozprávať medzi štyrmi očami. Eva je Petrovým jednaním vyvedená z miery. Peter sa Martinovi rozhodne prezradiť dôvod svojho znepokojujúceho správania.

dorotka2013
6. nov 2014

No teda neviem...sledujem seriál pravidelne ale nejako som sa stratila...Buranko kúpil restiku...zadlžil sa do konca života...nemali co jesť...potom tie hrnce...musel vyplatiť dôchodcov...predal auto...a teraz z čoho majú prachy na prežieranie sa z ktorého ma dva dni hnačku???...a ešte si kúpi stroj na cvičenie!!! To myslia vážne? Nemali by tie udalosti na seba nadväzovať?

stastenka42
7. nov 2014

No neviem ,ale nieje nejako vela tych agentov STB v markizackych serialoch vela?? ??? V Chlapi neplacu a aj tu sa o nicom inom netoci len o stbakoch ☹ a hlavne divne ze odrazu z Viery urobili agentku, co zabudli ze v prvej serii pochovala muza, ktoreho obvinili z donasania a tam sa nakoniec zistilo ze agentom bol Petransky? ?? Ved o nej nepadol ani naznak, chore. ...uz nevedia vymysliet zaplietku tak donekonecna o stbakoch....a to s tym doktorom ako traapne. Tam to tiez uz stagnuje, uz by to mali ukoncit. ..este ta Petrova byvala to mohla ozivit ale nic. ...

kafoditka
7. nov 2014

Ja uz som to s vinom zabalila, veď sa z toho stala smiesna telenovela. Však keby sme si tu zopar žien z témy sadli s flasou sektu tak vymyslime taký scenár,ze by aj samotný A.Kraus čumel 😝 😀
Vďaka @ennynka si precitam co bude v časti a radšej ten vecerny cas venujem cviceniu alebo knihe ( prípadne manzelovi 😎 )

ennynka
7. nov 2014

V pondelok: Peter Martinovi potvrdí, že spis na matku je pravý. Martin pochopí, kto v skutočnosti celé roky stál za utrpením rodiny Dolinských. Pravdu nezvládne a ide sa zo zúfalstva opiť. Nedokáže sa tešiť ani z Niny. Keď sa stretnú, v opitosti jej povie, že toto je ich koniec.

Michal Dragovi vysvetlí svoj ďalší plán s Tiborom. Drago prezradí Tiborovi, čo mu zistil o Simonettovi - chodí s Karin Kučerovou z ministerstva. Michal má však s Karin tajné plány, ktoré sa týkajú aj Andrého.

Žigo propaguje v rodine zdravú výživu, núti jesť ostatných pohánkovú kašu a cvičiť päť Tibeťanov. Dorota sa teší, že sa vráti Maxim Zachar. Dúfa, že na počesť jeho návštevy Žigo s pôstom prestane.

Michal náhle ukončí Ritinu návštevu strýka a berie ju domov. Rita je zaskočená, že museli z kaštieľa tak rýchlo odísť. Michal jej u nej doma povie, že si nie je istý, či by sa mali brať. Rita je v šoku.

nicky655
7. nov 2014

@kafoditka tak presne, aeste je uuuplne na figu,ze c lovek vobec envie,aky dlhy cas tam ubehol.uuuuuplne mimo....je to cfele----