Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
Pondelok 01.04 Tóth odmietne Ivanovi pôžičku. Začína chápať, že Inge na Ivanovi záleží a prestáva jej dôverovať. Eva a Nina sa dozvedajú, že Ingrid čaká s ich otcom dieťa. Utorok 02.04 Nina s Evou nevedia komu veriť - Inge alebo Slávovi? Ich pochybnosti zhorší fakt, že pristihnú Sláva v družnom rozhovore s Tóthom. Eva nechce aby otec založil ich dom, chce ho od zmluvy s Tóthom odhovoriť, už je však neskoro. Streda 03.04 Viola trvá na rozvode a vyhodí neverného Mira z domu. Ivan o pomoci od Roznerovcov nechce ani počuť, má už svoj záložný plán. Ingrid prekvapí Ivana vyhlásením, že si nie je istá, či je teraz správny čas na dieťa. Stvrtok 04.04 Ivan zabudol na Evino súdne pojednávanie, na súd ide s Evou Peter. Tóth chce vedieť, čo chce Inge podniknúť vo Francúzsku. Ingrid mu zaklame, že je na jeho strane. Ivan dá Simonetovcom veľkorysú ponuku, no André pre neho nemá dobré správy. Piatok 05.04 Martin má obavy o Alicu, už dlho o nej nemá žiadne správy. Viola nájde v Mirovej pracovni dokumenty, ktoré svedčia o Tóthových plánoch. Evu u Roznerovcov čaká nepríjemné prekvapenie - Dáša sa vrátila a potrebuje s Petrom súrne hovoriť.
@mamartinka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej da petrova ex bude tehotna to je jej sprava !!!!!!!
bleeeee zas nic z Petra a Evy :(((
VELKE sklamanie na m ojej strane!!!!
akoze ta Eva co vlastne chce?ani z voza ani na voz...ach jaj...a s tou Inge zacinaju nejako mavat tehu hormony... 🙂 a este dost sa mi zacina pacit parik Dorotka+Igor 🙂
no neviem.... neviem....:(((( nejako ma uz nebavi :((((((((((
tej krave vsetko uveri Ivan hruza
som sem iba nakukla.....a preco nam tu mamartinka prezradzas dopredu, co sa stane??
mimo toho, mne sa serial celkom paci, nieje je uplne super, ale chvalabohu uplne ine nieco, ako ten priblbý panelák....to som kedysi davno pozerala, ale to uz sa proste neda, taka sprostost......bohuzial predpokladam, ze toto sa tiez rychlo zopsuje, pridu dalsi herci odpadnutí z iných seriálov a zacne z toho byt parodia.....tak to byva s nasimi serialmi, co uz......kvantita vyhrava nad kvalitou.....spominam na casy skvelych cesko-slovenskych serialov, to bolo o inom 🙂
@labelo presne som zvedava ze komu tam hodia mastalira, aky vztah robiju?????
a po druhe Ivan urcite jej odpusti krave.... a este aj nie jeho dieta bude vychovavat urcite.....
@santamonica mne sa paci ze su tu obsahy 🙂 precitam vzdy v sobotu ale i tak zabudnem heheheh
ja ked teraz pozerám ide ma z tej Ingy rozhodiť.aká je falošná intrigárka
aj ja sa tesim na obsahy, uz sa neviem dockat 🙂
no zase to hodili na Slava 😀 šikula tá Ingridka
Pondelok 01.04 Tóth odmietne Ivanovi pôžičku. Začína chápať, že Inge na Ivanovi záleží a prestáva jej dôverovať. Eva a Nina sa dozvedajú, že Ingrid čaká s ich otcom dieťa. Utorok 02.04 Nina s Evou nevedia komu veriť - Inge alebo Slávovi? Ich pochybnosti zhorší fakt, že pristihnú Sláva v družnom rozhovore s Tóthom. Eva nechce aby otec založil ich dom, chce ho od zmluvy s Tóthom odhovoriť, už je však neskoro. Streda 03.04 Viola trvá na rozvode a vyhodí neverného Mira z domu. Ivan o pomoci od Roznerovcov nechce ani počuť, má už svoj záložný plán. Ingrid prekvapí Ivana vyhlásením, že si nie je istá, či je teraz správny čas na dieťa. Stvrtok 04.04 Ivan zabudol na Evino súdne pojednávanie, na súd ide s Evou Peter. Tóth chce vedieť, čo chce Inge podniknúť vo Francúzsku. Ingrid mu zaklame, že je na jeho strane. Ivan dá Simonetovcom veľkorysú ponuku, no André pre neho nemá dobré správy. Piatok 05.04 Martin má obavy o Alicu, už dlho o nej nemá žiadne správy. Viola nájde v Mirovej pracovni dokumenty, ktoré svedčia o Tóthových plánoch. Evu u Roznerovcov čaká nepríjemné prekvapenie - Dáša sa vrátila a potrebuje s Petrom súrne hovoriť.
Pondelok 08.04 Martin má obavy o Alicu, už dlho o nej nemá žiadne správy. Viola nájde v Mirovej pracovni dokumenty, ktoré svedčia o Tóthových plánoch. Evu u Roznerovcov čaká nepríjemné prekvapenie - Dáša sa vrátila a potrebuje s Petrom súrne hovoriť. Utorok 09.04 Dášu znepokojuje Evin bývalý manžel Robo, z ktorého má strach aj jej syn. Dáša preto vyhľadá Evu a dáva jej nečakanú ponuku. Buranovský nepriamo vyzná Viole lásku. Ako zareaguje Viola? Stvrtok 11.04 Tóth bez pozvania vtrhne k Ingrid a vyruší ju s Ivanom. Ivan je prekvapený, že tam Tótha vidí v takú neskorú hodinu a bez ohlásenia. Tóth sa z celej situácie vyvlečie argumentmi, Ivanovi však neprestane táto nečakaná nočná návšteva vŕtať v hlave a začína čosi tušiť. Piatok 12.04 Dorota zisťuje, že Buranovský sa večer chystá na rande, avšak nie s jej mamou. Ivan pochopí, že mu Inge o Tóthovej návšteve klamala. Konfrontuje ju priamou otázkou, čo spolu s Tóthom chystajú. Ingrid sa ocitne v úzkych. A pozor zmena.Od Pondelka teda uz tohoto 01.04 Burlive Vino 20.20 na Markize.
@mamartinka 20.20 no super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz som to kukala na obed ked maly spal :((((((((((( bleeeeee
mna nas***li,že to dali po osmej 😠

Pondelok 25.03 Peter s Evou si k sebe pomaly hľadajú cestu, v tom však prichádza znepokojujúci telefonát od Martina. Výlet na Morave budú musieť predčasne ukončiť. Ivanovi prišla upomienka o nezaplatených splátkach. Ingrid sa mu musí k niečomu priznať. Utorok 26.03 Baxa po stretnutí s Violou mení Mirovi podmienky - s vinárstvom Dolinský hodlá skoncovať do týždňa. Ingrid Tóthovi naznačí, že dieťa nemusí byť Ivanovo. Robo príde navštíviť Lauru, u Dolinských však natrafí na Petra. Streda 27.03 Peter si to potýčkou s Robom u Evy pokazil. Robo ho žaluje za ublíženie na zdraví. Martin má stále hlavu v smútku kvôli Kofimu. Konečne sa mu podarí spojiť s Alicou, od ktorej sa dozvie nové skutočnosti. Stvrtok 28.03 Martin sa chce vrátiť do Afriky za Kofim. Nina by chcela ísť s ním, ale nevie si predstaviť, že by mala opustiť svoju rodinu a vinice. Ivan sa podujme prekontrolovať účtovníctvo a veľmi ho zabolí, keď zistí, kto je zodpovedný za ukradnuté peniaze. Piatok 29.03 Slávo pochopil, že ak chce Ingrid a Tótha usvedčiť, musí bojovať ich zbraňami. Rozhodne sa prejsť na ich stranu, aby mohol získať dôkazy o ich podvodoch. Nina predostrie Martinovi svoj odvážny plán na záchranu Kofiho.