Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@ennynka on jej asi zlomil ruku, vyhrazal sa ze ju zabije, ze ju bude operovat za ziva a tak, ale nakoniec ju nechal tam. ..no a v uputavke bolo ako Olah nuti Ritu anulovat sobas kvoli peniazom....ale baby, ved ona by aj tak nedostala tie peniaze ked bola podmienka ze sa nesmie vydat. ..ci? Akoze kedy by jej dali to dedicstvo? Pri pohrebe? Nelogicke. ..zase nieco nedomysleli. ..
@stastenka42 no sak to som aj ja vravela...
@stastenka42 tiez som nad tym rozmyslala 😀 a nechapem, ako to chceli dosiahnut,,,,,ved ona mohla tvrdit, ze sa nevyda, majetok by sa na nu prepisal a potom? potom co? ved ona mohla zit s hocikm, ako druh a druzka, ved dnes to nie je nijaka zvlastnos 😀
a ozaj ten miso, ked sa vyhrazal luteranke, vyzeral ozaj, ako psychopat 😅 vobec to ani hrat nemusel 😀
No ved konecne to ma grady. ..normalne sa tesim na dalsi diel. ..
@stastenka42 tak toto vobec nedomysleli 🙂 moj muz si mysli, ze mi hrabe....ze riesime na konovi Burlive vino 🙂
@zuzkakach ani sa necuduj, povedz ze riesime extraligu vo fotbale a bude to ok 😉 chlapi. ..
V pondelok: Keď sa Michal dozvie, že z dedičstva nič nebude, musí sa veľmi premáhať, aby pred Ritou neukázal svoj hnev. Keď sa trochu upokojí, obviní Ritu z toho, že ho oklamala. O takom dôležitom kroku sa rozhodla bez toho, aby sa s ním poradila. Michal tvrdí, že Rita sa nechá ovládať Baxom aj po smrti. Presvedčí ju, že Baxove peniaze sa jej nemocnici zídu. Sklamaná Rita dá napokon Michalovi za pravdu, lenže už je pravdepodobne neskoro. Michal však má v talóne jedno riešenie.
Nina začne útočiť na Erika, že je v pátraní málo aktívny. Erik sa obhajuje, že nie je pre neho ľahké byť v očiach všetkých podrazákom a ešte sa pri tom prizerať na šťastie Niny a Martina. Slávo v práci zvozí Ninu pred Drahušou a Niny sa to dotkne. Všetko na ňu akosi doľahne a pred bratom sa rozplače. Slávo si myslí, že Nina má problémy s Martinom a preto ho vyhľadá a prehovorí mu do duše. Martin však nemá tušenia o čom Slávo hovorí, až kým nepočuje Ninu telefonovať s Erikom. Pochopí, že Nina mu klame a nahnevá sa na ňu. Martin sa rozhodne zistiť, čo tí dvaja spolu majú.
Michal ukončí spoluprácu s Erikom. Odmietne mu poskytnúť akékoľvek ďalšie informácie o strýkovi. Erik je nahratý, prišiel o jedinú spojku. Z pocitu bezmocnosti sa opije. V podguráženom stave stretne Inge a začne ju urážať kvôli tomu, že paktuje s Tiborom. Inge ho počúva v nemom úžase.
takéto priblblé seriály môžu pozerať len slepice
@marika0007 hej ty slepica čo sa tu staráš??? Tam si chod kotkodakat na svoje hnojisko a daj pokoj...nikto o tvoj slepačí názor nestojí 😠 😠 😠 😠
@stastenka42 dobre napisane.Co za sliepku sa vam sem votrelo 😀 😀 😀 😉
Burlive Vino namiesto do 18.12 len do 11.12- http://medialne.etrend.sk/televizia/farmu-potia...
@mamartinka
@stastenka42 súhlasím s vami... @marika0007 keď sa ti nepáči tak sem nechod...nikto ta nevolal a ani nenúti...
hentakych zamestnancov ako sú vo vinárstve by som dakam poslala!!! ešte oni budú rozhodovat o tom či treba víno dosladit...a nakoniec sa oni urazia...a Nina to chce ešte urovnavat!!! To kde sme? Viem ze rodinný podnik ale odtiaľ potial...
@marika0007 aj jaj. ...mame tu nejaku zakomplexovanu chudinku. ..ulav si moja ak ti to urobi dobre 🙂 utekaj obsadit miesto do liecebne. ...tam ta pochopia, ale aj tu ta pochopime neboj, kludne sa uspokoj urazanim. ..ludska hlupost nepozna hranic tak sa predved. ..
ahoj,viete mi niekto vysvetlit ako by Rita nadobudla ten Baxov majetok? Vraj ked sa nikdy nevyda? Ved žena s amože vydat aj v 70 rokoch nie? 😖
@babulka82 uz som to vyssie pisala aj ja ze je to blbost. ..dali by jej to do truhly 🙂 zase nieco nedomysleli 😉
Dnes: Michal si vyvŕši svoju zlosť na Karin, ktorej tým spôsobí nemalé zranenia. Michal jej vysvetlí, že dostala za Ritu, ale Karin odmieta byť fackovacím panákom a vzbúri sa. Michal jej pohrozí, že ak to skúsi nahlásiť, zabije ju. Michal sa domov vracia v dobrej nálade, ale v Rite vzrastá podozrenie, keď uvidí stopy krvi na jeho košeli.
Laura sa mame prizná, že problém, ktorý jej bráni vo vysnívanom štúdiu baletného umenia, je jej váha. Eva sa jej to snaží vyhovoriť - vôbec nemá nadváhu, má primerané proporcie k svojmu veku. Lenže Laura jej vysvetlí, že na baletku to nestačí a tak sa pokúšala schudnúť, ale diéty jej len uškodili. Eva je Lauriným rozprávaním zhrozená, nakoniec uzná jej dôvody, prečo sa na školu odmieta vrátiť. Eva jej prisľúbi, že sa jej pokúsi dohodnúť prestup.
Erik Inge vykričí viac, než mal v úmysle. Inge si samozrejme informácie nenechá pre seba a obviní Tibora, že sa vôbec nezmenil a ona sa odmieta zapliesť s mafiánom. Zruší všetky ich spoločné plány. Tibor sa háji, že niekto len využil jeho osobu na svoje plány. Je rozhodnutý zistiť, kto za tým všetkým stojí a získať späť Ingridinu dôveru.
Erik si je vedomý toho, že všetko pokašľal, potrebuje sa vyrozprávať Nine. Nina je sklamaná, ale nič mu nevyčíta, ona sa dopustila v minulosti rovnakej chyby, takže ho chápe. Martinovi čoraz viac vŕta v hlave ich záhadné spojenectvo a tak sa vyberie za Erikom domov, aby si raz a navždy ujasnil jeho vzťah k Nine. Martin je nepríjemne prekvapený, keď u Erika doma nájde Ninu.
@marika0007 ty slepicaaaaaaaaaaaaaaaaaa starej se vo svi jo.Preco si ty nedas fotku ako si zlaknuta.By som ta rada vydela a neobtazuj a neurazaj tu mna aj ostatne.Ty sa bez liecit a daj tu pokoj v tejto teme sliepkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kotkodakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
@marika0007 a este jedna vec.Za priatela si ta nepridam mozes aj x ziadosti poslat Sliepka neoperenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Chod sa liecit a neoxiduj tu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@mamartinka
@stastenka42 kocky nedovolte jej nech dosiahne svoje...presne o to jej ide...ignorujte ju...neodpisujte jej...nevsimajte si co vypisuje...prestane ju ti bavit...naschval som ju teraz ani neoznacila...nestojhi mi ani za to aby som na nu klikla 🙂))) ibak priatela nema ani jedneho...asi to o niecom svedci...chybaju jej kamosky do kurina 🙂
@dorotka2013 🙂 🙂 😉
Dnes: Tibor sa chce s Erikom okamžite stretnúť v životne dôležitej veci. Erik si uvedomuje, že sa vystavuje nebezpečenstvu, no napriek tomu odchádza za ním do kaštieľa. Erik obviní Tibora, že plánoval vraždu Roba Riečneho. Povie mu aj to, kedy k tomu malo prísť a spomenie dôkazy v podobe výpisov hovorov. V Tiborovi začína vzrastať podozrenie. Tibor Erikovi povie, že je nevinný a niekto koná na jeho účet a on už aj tuší kto. Erik sa prehláseniu o jeho nevinne zdráha uveriť, no rozhodne sa dať Tiborovi šancu.
Laura samú seba dostala do problému - sľúbila niečo, čo nemôže dodržať. Viere prezradí, že má plán. Nechce sa cítiť ako lúzer a tak sa rozhodne zabojovať a schudnúť. Viere rozumne vysvetlí svoje dôvody a Viera ju v tom podporí. Eve sa medzitým podarilo v škole vybaviť Laurin prestup. Keď sa dozvie o jej diéte, obviní Vieru, že Lauru za jej chrbtom hucká proti vlastnej matke.
Inge Tiborovi verí, ale nevie, či nerobí chybu. Tibor má na Michala zopár otázok, ale Michal mu o svojich plánoch zaklame. Tiborovo podozrenie však narastá. André vydedukuje, že Karin zmlátili na výstrahu, aby mlčala a okamžite volá Michalovi, že majú problém. Keďže ho Michal odpálkuje, André sa rozhodne riešiť to s ním osobne a navštívi ho. Keď Tibor uvidí Michala spolu s Andrém, všetko mu začne dochádzať...
Babuľky prosím Vás neviete náhodou, kedy sa skončí táto séria, koľko bude ešte častí? Vyzera to tak, že to už pomaly finišuje, či nie?
@ivanamackova tusim 11.12 to konci
Dnes: André žiada Michala, aby sa zastal Karin a ochránil ju. Tibor vyzvedá od Michala, s kým sa stretol, no Michal mu do očí klame. Michal napokon súhlasí s tým, že príde situáciu so zbitou Karin vyriešiť. V skutočnosti sa chce uistiť, či Karin na neho niečo neprezradila.
Viera má už plné zuby Eviných útokov a rázne sa ohradí. S Lauriným rozhodnutím nemá nič spoločné. Peter Lauru pred Evou nečakane podrží. Eva má však stále pocit, že Laura by nemala rozhodovať o sebe sama, keďže každú chvíľu mení názor. Peter príde s nápadom, ako celú rodinu udržať po kope, ale Viera Eve oznámi, že z Vínneho odchádza.
Erikovi volá Tibor, je na stope gaunerovi, ktorý je zodpovedný za celý plán a práve sa ho chystá sledovať. Michal pochváli Karin za to, že držala jazyk za zubami a skutočného vinníka Andrému neprezradila. Sľúbi jej za to slušné odškodné. Karin sa napokon nechá presvedčiť, aby s Michalom ďalej spolupracovala na jeho pláne. Karin mu zverí ďalšie kompromitujúce materiály a Michal ich odchádza ukryť na tajné miesto, ktoré nazýva oláhovskou svätyňou. Netuší, že ho pri tom sleduje Tibor.

@stastenka42 juuuj ja som bola taka stastna ked som to pocula a videla ten jeho ksicht 😠 ale pockaj co bude dalej sak on je magoooooooor väcsi jak Baxa...inak co spravil tej Luteranovej?ja som par minut zo zaciatku nevidela,iba Luteranku potom ukazali jak bola sama uz v tom lese a volal jej daky doktor ale predtym neviem co jej ten magor urobil...ci to neukazovali vcera vobec ze bol Olah pri nej?