icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

petkovadanuska23
12. dec 2014

@m3693 Nezabil.Odisla do Nemecka.Povedala ze uz necha Ritu tak,nenecha sa zabit.

petkovadanuska23
13. dec 2014

Vykony Slovenskych hercov v BV nic moc.Ale Pan Mitas klobuk dole.Normalne ma presvedcil ze je hajzel. A aj Svidranova je fajn.

lutomape
13. dec 2014

Baby, nechapem na co sa tu rozculujete. Vsak ked vas to tak velmi irituje naco to pozerate? Ja si to pustim vecer ako odreagovacku po celom dni s detmi a neberem to tak smrtelne vazne ako vy.... a este tu o tom klepete, kto a ako to nebude pozerat... a chvilu na to uz znova vediete o BV debatu dalej... naco si vobec minate energiu???

janobo
15. dec 2014

BV je dobry serial pre nenaročneho divaka a niekedy je lepšie byt nenaročny, ale teraz ked tam prišiel ten pan KRAMER tak podla mna to už prekročilo tu hranicu medzi normalnostou a blbostou a to že BV nazyvaju rodinnym serialom je snad vtip toto ma od rodinneho serialu daleko toto je skor kriminalny serial vlastne možno oni sami nevedia aky je to žaner bol to taky dobry serial kym z toho nespravili gorotku.

sari24
24. dec 2014

Videli ste nove uputavky na burlive vino?...som velmi nepochopila ci to sa posunuli akoze v case do buducnosti alebo kto je ten maly blondavy chlapec pri nine a martinovi?..uz aj ich svadbu tam ukazali
A vyzera to tak ze Eva sa nam zamiluje do Krammera :D

janobo
28. dec 2014

Mam odkaz pre nelu pocsiskovu
Draha Nela z Burliveho vina NEUMIŠ HRAT 🙂

ennynka
2. jan 2015

V pondelok: Nad Michalom Oláhom má byť vynesený rozsudok. Ak bol v čase páchania svojich ohavných činov príčetný, čaká ho väzenie, ak nie, pobyt na psychiatrii. Obe rodiny - Roznerovci aj Dolinskí dúfajú, že skončí v base.

Martin má pre Ninu prekvapenie. Chce jej ukázať dom, do ktorého by sa mohli po svadbe presťahovať. Nina je domom nadšená, zdá sa však, že to bude mať jeden háčik. Babka Anna im medzitým dohodla stretnutie so svadobnou agentkou, ktorá im ponúkne jediný voľný termín svadby - najbližšiu sobotu. Je vôbec možné stihnúť všetko za tak krátky čas?

Laura dovedie do vinárstva dievčatko, ktoré sa stratilo. Stelina rodina sa nedávno presťahovala do Vínneho a mama ju zabudla vyzdvihnúť zo školy. Po Stelu si do vinárstva príde jej otec. Vysvitne, že je ním boháč Karol Kramer. Eva v ňom spoznáva svoju dávnu lásku a ani Kramera nenechá ich stretnutie chladným. Peter vníma, že medzi Evou a Karolom je niečo nedoriešené z minulosti a začína na neho žiarliť.

sari24
5. jan 2015

To ma prekvapili dnes...bez reklamy 😀

nice202
5. jan 2015

@sari24 no aby si neprepla na jojku 🙂

penelope2066
5. jan 2015

No faaakt,to som si ani neuvedomila,ze to dnes bolo bez reklamy 😀

ennynka
5. jan 2015

Zajtra: Kramer k Lýdii už nič necíti, ale rozviesť sa nechce, lebo by prišiel o dedičstvo po Lýdiinom otcovi. Karol sa Lýdii vyhráža, že ak požiada o rozvod, urobí všetko preto, aby súd prisúdil Stelu jemu. Stelu mrzí, že kvôli jej malému klamstvu majú mama s otcom konflikt. Karol povie Lýdii, že osudovou ženou jeho života aj tak vždy bola Eva.

Inge si príde pre Adamka a dozvedá sa od Ivana o starostovských problémoch s Detským centrom. Ivana odmietlo už niekoľko sponzorov a hrozí, že centrum budú musieť zavrieť. Inge ponúkne Ivanovi pomoc so zháňaním sponzorov a namieri si to rovno ku Kramerovi.

Rodinná rada sa zhodne na tom, že svadba v predstihu je dobrý nápad a tak Nina s Martinom nemajú na výber a začínajú plánovať. Svadobné prípravy ešte ani naplno nezačali a Nina začína byť pod veľkým stresom. Babka Anna dostane nápad, ako Ninu zachrániť od svadobného zhonu. Na svoj plán prehovorí aj Martina. Dorka v snahe pripraviť Ninu čo najlepšie na manželstvo vykreslí svoj život s Igorom ako peklo. Nina je zo všetkého zmätená, navyše zisťuje, že taxík ju namiesto návštevy kvetinárstva unáša preč z Vínneho...

dorotka2013
6. jan 2015

Tu Roznerku by som strcila do studne... Dolu hlavou... A nechala ju tam!! Navždy!!! A ešte sa na ňu usmievajú...a zavolajú rodinnú radu...všetci všetko nechajú tak a utekajú...

hasleerka
6. jan 2015

ja len že ich tie nohy nebolia celý deň v topánkach... to je akože fakt bežné v slovenskych domácnostiach???

dorotka2013
6. jan 2015

@hasleerka to si aj ja vždy uvedomím 🙂...aj buran s igorom si líhali včera na tu sedačku obutí...

ennynka
7. jan 2015

Dnes: Karol sa zoznamuje s Inge, považuje ju za riaditeľku centra, pre ktoré prišla zháňať peniaze. Inge sa napokon Kramerovi prizná, že mu o centre klamala. Nie je riaditeľkou, touto úlohou ju poveril jej exmanžel - Ivan Dolinský. Inge si všimne, že Karola Kramera zaujal fakt, že by mal pomáhať práve Dolinským. Inge má pre Ivana dobré správy, Ivan však Karolove peniaze rezolútne odmietne. Keď sa Ivan zdráha s potenciálnym sponzorom stretnúť, Inge pochopí, že medzi Ivanom a Karolom Kramerom sa v minulosti udiala krivda.

Igora zarazilo, že Dorka ich manželstvo považuje za peklo a rozhodne sa manželskú krízu riešiť po svojom. Igor a Dorota k sebe opäť nájdu cestu, no vážny problém má Žigo, na ktorého sa urazila Viola. Dôvod je ten, že Žigo si ju odmieta vziať.

Kým Martin a Nina prežívajú v Paríži romantiku, rodina si rozdelila úlohy a pripravuje všetko potrebné na ich svadbu. Na Eviných pleciach je toho akosi priveľa a každým dňom sa vyskytujú nové komplikácie. Peter bez Evinho súhlasu zavolá mame, aby sa vrátila z Moravy. Evu Vierin príchod zaskočí. Nebude to však jediný problém, ktorý musia Roznerovci a Dolinskí vyriešiť. Svadba je na spadnutie, no francúzske aerolinky vyhlásili štrajk a Martin s Ninou uviazli v Paríži...

stastenka42
8. jan 2015

no už som to prestala pozerat...radšej pozerám na joj Divoké kone....zase od začiatku telenovela Martin a Nina,,ty kokso čo zabudli že už sa raz mali brat? že podvadzali navzajom jeden druhého ? a teraz to robia ako keby sa prvýkrát zamilovali..to néééé..a zas to isté dokola 😠 😠 😠

ennynka
8. jan 2015

Dnes: Martin a Nina uviazli v Paríži a situácia sa zdá byť neriešiteľná, no Karol ponúkne pomocnú ruku. Ivan sa trochu zdráha prijať pomoc práve od neho, ale Eva ho presvedčí, že Karol už minulosť nerieši. Karol pošle do Paríža svoju súkromnú helikoptéru a svadba Niny a Martina je zachránená. Ako prejav vďaky na ňu pozvú aj svojho záchrancu- Karola Kramera . Eva pozýva aj jeho ženu Lýdiu, ktorá netuší, že sa práve zoznámila s osudovou ženou svojho manžela.

K Roznerovcom postupne prichádzajú hostia a svadobný stres vrcholí. Nechýba ani dojímavá odobierka, úlohy starejšieho sa bravúrne zhostil Žigo. Ten má však doma malér, lebo Viola sa na neho na smrť urazila práve kvôli jeho postoju k svadbe. Žigo však už má plán, ako svoj vzťah zachrániť.

Všetko smeruje k tomu, aby si Nina s Martinom mohli konečne povedať svoje vytúžené áno. Karol dorazí na svadbu aj s Lýdiou, hoci ona účasť na hostine odmietla. Karol sa chce blysnúť ako dokonale šťastný pár. Lenže keď sa Lýdia dozvie, kto je Eva, nezvládne to a počas hostiny sa opije. Rameno na vyplakanie jej ponúkne gentleman Slávo a Lýdia v ňom nachádza útechu. Karol na svadbe Ivana nepríjemne zaskočí svojou požiadavkou. Mladému páru Roznerovcov však žiadna z okolností nezabráni tešiť sa z ich lásky. Až na krutú ranu osudu, ktorú nikto zo svadobčanov nečakal...

kinkinga
8. jan 2015

Neviete kto umrel po tej havárii a ako k nej došlo?? Mam tusaka ze Peter a nejak ma v tom prsty Kramer

penelope2066
8. jan 2015

Co sa stalooo,aka havaria???Som nestihla pozerat ☹

ennynka
9. jan 2015

V pondelok: Opitá Lýdia zúfalo zvádza Sláva, no vyruší ich Vavro, ktorý Sláva decentne vyhodí. Lýdia mu urobí scénu. Slávo je z výstupu Lýdie znechutený a smutný...

Petrovo auto havarovalo. Peter pozbiera posledné sily a zachraňuje Jurka. Danka zostane zakliesnená v aute a pokúša sa prebrať Vila. Nalieha na Petra, aby vyslobodil Jurka. Peter ju poslúchne a v tom momente auto vybuchne.

Martin Nine kúpil jej vysnený dom. V jeho spálni strávia prvú spoločnú noc ako manželia Roznerovci. Uprostred noci však Martina vyruší Ritin naliehavý telefonát. Je zúfalá a potrebuje jeho pomoc. Až v nemocnici Martin zisťuje, koho prišiel zachraňovať. V zranenom chlapcovi spoznáva Jurka a dochádza mu, že v aute musel sedieť aj Peter. No Rita netuší, kto autonehodu prežil. O Jurkovom živote sa má rozhodnúť v najbližších minútach.

ennynka
9. jan 2015

pardon v utorok,nie v pondelok.V pondelok Vino nepojde,pojde Horna dolna

cacianka
9. jan 2015

krásna ale tak trošku divná svadba - to nemusí byť prítomná pri obrade matrikárka, a mali tam vôbec štátny znak ? obrad na dve minúty, ale hlavne pytačky ako z telenovely, potom dlhá časť s folklórom,
mne to skôr pripadalo ako orientačný nácvik na svadbu...
už sa to nedá pozerať, neskutočné aby mala jedna - dve rodiny toľko, problémov, intríg, úmrtí, neskutočných zvratov, a pritom stále dokola.
Pozerám radšej ČT Vyprávěj, to má inú hlavu a pätu, herecké výkony a najmä scenáre, réžiu. To je rodinný seriál, BV je slovenská telenovela, dosť mimo reality. Veľa udalostí a reakcií sa dá úplne predpokladať, posúvajú nám to tak amatérsky...
Ako tu aj spomenuli, v lodičkách sa varí a upratuje, v topánkach leží, v spoločenskom oblečení chodí po dome, Martin hľadá trápne motýlika a má kravatu, jedine to bolo prirodzené, že pobehoval v trenkách 🙂
Studenkovú nechá odísť, len tak , ona sa ani nepoistí -dôkazmi že Mišo je psychopat, všetci môžu okamžite odísť do zahraničia, všetci tam majú automaticky kam a hneď o tri dni. Úplne nelogické súvislosti.
Úroveň pomaly ako farma, bučkovci a a spol. Dá sa to pozerať naozaj unavenej žene, pri pustenej pračke, žehlení a umývaní riadu.
Berte ma trochu z rezervou, ironicky ale aj pravdivo.