Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
V pondelok: Michal je vydesený z nápisu, ktorý mu nechala Karin, pokúša sa z neho získať vzorku krvi. Prikáže Nadi, aby zo zabalenej vzorky dala zistiť DNA. Naďa chce vedieť, s akou vzorkou má krv porovnať a tak Michal musí s pravdou von - potrebuje vedieť, či sa jedná o krv Karin Kučerovej. Naďa potvrdí Michalove najväčšie obavy a chce vedieť, o čo sa tu jedná. Michal sa však Nadi vyhráža a varuje ju, aby príliš nevyzvedala, lebo dopadne ako Karin. Michal je úplne vydesený, keď ho večer navštívi „mŕtva" Karin.
Martin Kristíne oznámil, že lieky sú silné sedatíva. Keď Kristína pochopí čo je jej sestra zač a čoho je schopná, radšej odvedie Jurka k Nine. Keď sa Naďa vráti, Kristína ju priamo obviní, že nadopovala Jurka liekmi. Apeluje, že by Jurka mala nechať Nine s Martinom, inak im bude nútená povedať pravdu. Naďa si ale nikým nenechá pokaziť svoj plán a na Kristínu zaútočí. Keď sa domov vráti Martin, nájde Kristínu zranenú.
Ivan presviedča robotníkov, že ich oklamali. Robotníci sú zaskočení príchodom ťažkej techniky do vinohradov. Ivan príde Kramera požiadať o to, aby zasiahol, ale Kramer má v pláne Vínne navždy opustiť, o chvíľu mu letí lietadlo. Ivan na neho tlačí, aby aspoň raz v živote nebol zbabelec a pokúsil sa napraviť, čo pokazil. Ako sa Karol rozhodne?
Teraz ma napadlo ze kedy budu vlastne tie casti ktore mala natacat Lydia a Slavo v Benatkach?
@petkovadanuska23 take ma byt? no lydia teraz odisla...ak sa kramer zachova ako chlap a zostane pomoct vo vinnom tak mozno slavo pojde za nou a to by mohlo byt ono 🙂... kedze 24 to ma koncit tak asi coskoro...
Včera urobili z lekárov totálnych debilov:
a.) Primár detského odd. (aj keď ten je už dlhodobo vykreslený ako totálny ťuťmák) nevie zaradiť liek do skupiny liečiv, čo dokáže priemerný amatér podľa zloženia lieku
b.) Aby jeden lekár nedokázal rozlíšiť mŕtveho a živého človeka - to je sila. Aj keď sa ho nedotkne. Veď predsa farba pokožky, dýchanie , črty tváre... sú u mŕtveho človeka nezameniteľné.
Že sa nevedia poradiť aspoň s nejakou zdrav. sestrou čo je možné a čo nie!
@jora Ale flasticka s liekov nebola original so sedativ...Bola s vitaminov...Preto akoze nevedel...
už su trapný s tými prazdnymi poharmi,z ktorých akože piju caj 😖 všimli ste si Karinku ked odchadzala s Inge s nemocnice? ani jeden šrabanček na tvari a keby som spadla z takej výšky neviem či by som aspon nohu nemala zlomenú 😀 a Karinka nič živá ako ryba....ale som zvedava ako dopadne a aký je ešte plan Luteranovej na Olaha 😀
@labelo no vyzera to ze ho bude chodit karinka strasit 🙂...predpokladam ze ho bude chciet nahrat ako sa prizna k jej vrazde... to je moja teoria 🙂 tie pohare som si aj ja uvedomila u nadi a jej sestry 🙂
@dorotka2013 Aspon im tam nieco mohli naliat 😀 Nie piju ciste pohare 😉
Bozeee ake je to trapne,ako sa to natahuje,vsetci tam jednaju jak idioti,nie aby sa kazdy normalne porozpraval (hlavne so svojim partnerom) co je vo veci.. :D a ja to kukam furt a rozculujem sa :D
Dnes: Karin tvrdí Michalovi, že sa mu zjavila ako mŕtva. Michal sa jej chce zbaviť, preto sa nadopuje liekmi až do nepríčetnosti. Karin s nadšením Inge oznámi, že sa rozhodla pokračovať a plán funguje - Michal sa pred ňou úplne roztriasol. Inge vynadá Karin za to, že šla za Michalom sama, mohol jej ublížiť. Ale je rada, že sa na nich Karin napokon nevykašľala. Karin prizná, že pomstu robí hlavne sama za seba. Michal sa chystá na operáciu, ale trasú sa mu ruky, pretože je stále pod vplyvom liekov. Sestrička urgentne zháňa Adelu, na operačnom stále sa stalo niečo hrozné...
Kramer sľúbi Ivanovi, že mu pomôže zachrániť vinohrad. Ivan Karolom ako človekom stále pohŕda, ale apeluje na to, že má konečne možnosť použiť svoje peniaze na niečo užitočné. Kramer teda zaplatí bagristom, aby s výkopovými prácami počkali aspoň pokiaľ sa neporozpráva s Oláhom. Michal je ešte stále vyklepaný po svojom fatálnom zlyhaní, keď za ním prichádza Kramer.
Kristína Nine vyrozprávala desivú historku z jej minulosti, ktorá sa spája s Naďou. Nina po vypočutí pravdy chce ísť okamžite pre Jurka, má o neho strach, ale Kristína ju presviedča, že Naďa by vlastnému dieťaťu nikdy neublížila. Martin si na druhý deň príde pre Jurka podľa dohody, ale zisťuje, že Nadin byt je prázdny. Obaja s Jurkom niekam zmizli.
Dnes: Kramer chce od Michala naspäť kúpiť vinárstvo, ponúka mu za neho akúkoľvek sumu. Ale Michal nechce predať svoj životný biznis. Má veľké plány, ktoré však odmietne Kramerovi prezradiť.
Viera si pri cvičení s Petrom zranila členok, Eva obom vynadá. Peter usúdi, že na cvičenie potrebuje ako oporu chlapa, ponúkne tento job Robovi. Ale Kramer má s Robom celkom iné plány...
Jurko a Naďa zmizli, Martin ich márne zháňa v nemocnici. Od Lukášovej dozvie, že sa Naďa stretáva s Oláhom. Naštve sa, že mu to nepovedala skôr a ešte viac sa ho dotkne, že o všetkom vedela aj Nina. Martin sa ihneď ponáhľa za Michalom, ale o Jurkovi sa od neho nič nedozvie. Michal netuší, že Naďa schováva Jurka u neho doma.
Rita vysvetlí Erikovi, prečo nechce svadbu. Erik si cenní, že sú k sebe úprimní. Erik odchádza za Luteránovou doklepnúť plán na Oláha. Spolu s Karin vyčkávajú Michala na cintoríne. Rite príde zle, zúfalo potrebuje Erika, no nevie sa mu dovolať, lebo Erik stráži Karin. Michal sa rozpráva s Karininým hrobom, keď sa zas ním Karin zrazu zjaví. Rite je čoraz horšie, musí si zavolať záchranku. Príde o dieťa?
Dnes-finale:Naďa odmieta vydať Jurka, nezastavia ju ani Kristínine obvinenia. Spochybní jej vierohodnosť kvôli pobytu na psychiatrii. Martin s Ninou sú však na Kristíninej strane a dožadujú sa vidieť svojho syna. Naďa ich napokon zoberie do Michalovho bytu, no zisťuje, že byt je prázdny. Jurko niekam zmizol. Martin s Ninou začínajú prepadať panike, keď si uvedomia, že Jurko je s Michalom Oláhom.
Robo váha, či má Kramerovi pomôcť uskutočniť jeho zámer vo vinohradoch. Aj Ivan pochopí, že treba konať a nečakane sa prikloní na Kramerovu stranu. Pred Roškom sa Roba s Kramerom zastane. Napriek všetkému úsiliu napraviť chyby, Kramer zostáva sám. Evu navždy stratil a teraz ho opúšťa aj Lýdia. Jediná verná mu zostáva Inge, ktorá ho presviedča, že spolu dokážu všetko. Netuší, že do Vínneho merala cestu Milica, ktorá sa Kramerovi prišla pomstiť za smrť svojej mamy.
Karin chce Michala vlákať do pasce, spolu s Erikom a Luteránovou chystajú plán. Erikovi však príde SMS, z ktorej sa dozvedá o Ritiných zdravotných problémoch. Nevie, ako sa má zachovať. Mysľou je pri Rite, no zároveň chce pomôcť pri dolapení Oláha. Zasiahne však Adela, ktorá navrhne, že pôjde namiesto neho. Podarí sa obyvateľom Vínneho konečne zbaviť Michala Oláha alebo opäť unikne trestu?
Ja so naopak rada ze rnam mitas uz nebude snazil sa to hrat tak presvedcivo az to bolo trapne 😀 mne sa pacilo ako oni telefonavali ked isli niekomu zavolat tak yobra.li mobil hned ho prilozili k uchu a volali mn
E trva aj par minut nez len najdem kontakt 😀 som rada ze to skoncilo ale tesim sa na pokracovanie ....neviem nad cim sa budem dva mesiace rozculovat 😀
Baby zajtra vecer zacina Vino....kto nahodou neviete a kukavate,ja som ani nevedela len rano kukam Toma Jerryho a tam to hore pisali,aj to bola nahoda ze som telku zapla lebo teraz cez prazdniny nekukavam nic...
@ennynka ja mam telku zapnutu aj ked upratujem, tak som to uz zaregistrovala... uz 2-3 tyzdne na to davaju uputavky... 😉
@dorotka2013 ved som si aj myslela ze to uz iste dlhsie davaju no ja väcsinou na nete ked mam chvilu cas a telku jaksi nezapinam vobec...a ako kulisu mi je zbytocne ju mat zapnutu...
Konecne dali obsahy novych dielov,takze v pondelok: Ivan by už rád opustil nemocnicu, chce zabrániť predaju Agátového hája. Eva otcovi navrhne, aby sa vzdal primátorského kresla a vrátil do vinárstva, Ivan tým nápadom až taký nadšený nie je. Peter je ochotný kvôli Agátovému háju predať aj vinice na Morave. Navrhne toto riešenie Polákovi, no zdá sa, že jemu sa Petrove peniaze mália.
Rita s Erikom majú dnes svoj veľký deň. Nina nahovorila Erika na romantické gesto, ktoré by Ritu potešilo, pomôžu mu s tým chlapi z vinárstva. Rita je od rána zo svadby nervózna, nevie sa zbaviť zlej predtuchy, ale Dorka s Ninou ju presviedčajú, že za to môžu len hormóny.
Lýdia sa nevie postarať o domácnosť aj deti, cíti sa pred Slávom nemožná. Kramer si príde vyzdvihnúť Stelu a robí si posmešky z toho, ako Lýdia u Dolinských žije. Na prechádzke vinicami spovedá Stelu, či je u Dolinských šťastná. Vo vinohradoch ich vidí spolu Milica a rozľútostí ju to, lebo ona kvôli Kramerovi vyrastala bez rodičov. V miestnom plátku navyše výjde o Kramerovi oslavný článok, Milica sa spýta Ričiho, či Kramera pozná. Povie jej Riči pravdu?
Zajtra: Polák nepredáva Agátový háj žiadnemu vinárovi, ale developerovi, ktorý mu ponúka trikrát viac ako Roznerovci. Petrova obeta bola zbytočná. Ale Peter má našťastie náhradný plán, ako háj zachrániť.
Rita Nine prizná, že Erik pre ňu znamená viac ako život ich nenarodeného dieťaťa. Odmieta sa zmieriť so skutočnosťou a vyzliecť zo seba svadobné šaty. Nina s Martinom sa snažia byť Rite oporou, ale v nestráženej chvíli im utečie.
Slávo Lýdii sľubuje, že po úspešnom konkurze na nové pracovné miesto sa ich život zmení a odídu spolu z Vínneho. Lýdia sa od Stely dozvie, že Riči je vo Vínnom. Vyberie sa za ním do kaštieľa a chce poznať dôvod jeho návratu do Vínneho. Riči prizná, že sú za tým peniaze a spýta sa Lýdie, či by mu ich namiesto Karola nemohla požičať ona. Slávovi medzitým príde obálka ohľadom pracovného pohovoru, ktorý má zmeniť jeho budúcnosť s Lýdiou.
@zaris2014 posledne co ukazali bolo ako lezie po rebriku ked pripravuje Rite nejake prekvapenie... V najakom casopise pisali ze ide do druheho serialu...asi sa ho museli zbavit 😞... Chúda Rita 😞
@dorotka2013 dakujem, ale to snáď nie 😢 aj ja som niečo zaregistrovala, že by mal byt v inom seriáli, ale mohli ich radšej poslať do tej Kanady.
Zajtra: Peter dáva Kramerovi ponuku na kúpu Agátového hája, zdôrazní, ako na tom Ivanovi záleží. Kramer považuje investíciu v Agátovom háji za riskantný biznis, kvôli Ivanovi to nespraví. Peter sa odvoláva na článok v novinách, kde sa predstavil ako vinár. Kramer začne ponuku zvažovať z nostalgie, kvôli spomienke na mamu. S Ričim sa v Agátovom háji často hrávali. Karol chce háj zveriť Ričimu. Aj Milica dostane ponuku pracovať vo vinárstve - od Niny. Riči zvažuje, či vo Vínnom zostane. Povie Milici, že ak mu prezradí konečne svoje meno, zostane vo Vínnom kvôli nej.
Martin s Ninou nájdu Ritu, tá im sľúbi, že si neublíži - kvôli malému. Nina pochopí, ako k tragickej Erikovej nehode prišlo a dáva si za vinu, že ho nahovorila na romantické gesto... Martin, aby pomohol Rite, vybavuje Erikov pohreb.
Lýdia so Slávom sa stretnú s realitným agentom a vyberú spolu dom ich snov. Stela sa pred otcom preriekne o tom, že mama so Slávom kupujú dom mimo Vínneho. Karol sa na Lýdiu rozzúri a vyhráža sa jej, že ak sa so Slávom presťahujú, príde o Stelu. Lýdia je zahnaná do úzkych - nemôže uprednostniť vlastné šťastie pred svojim dieťaťom.

@labelo dakujem 🙂 a uz dufam skoncia s vymyslanim dalsich novych kombinacii, lebo uz to ozaj viac zmutovane byt ani nemoze 😀