icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

monika15
13. apr 2013

@mamartinka ta toto zas poriadna kovbojka

labelo
autor
13. apr 2013

mne už Martin a Nina tak neskutočne lezú na nervy s tým Kofim 😝 poznaju sa mesiac a už idu adoptovat dieta,kto píše ten scenar?tieto serialy by nemali chodit dlho,lebo potom už nevedia čo by tam za voloviny postrkali 😠

slagy
17. apr 2013

Baby, vcerajsi diel som viac-menej nepozerala,...kam zmizol stary Rozner? Je mrtvy? Inge pred Ivanom mlci? Neprezradila mu nic k Tothovi?

labelo
autor
17. apr 2013

@slagy
Rosnera živého odvliekli tam, kde bol predtý Slavo,ale nepochopila som kam zmizol odtial Slavo 😀
Inge mlčí nič zatial neprezradila

slagy
18. apr 2013

@labelo kuuuurnik , nejako sa to kriminalisticky zvrhlo 😀

labelo
autor
18. apr 2013

@slagy
no šak už sa teším na dnes 😀 ja vždy čakam aj v stredu a potom ide Modre z neba 😀
citala som,že nakrucaju druhu seriu a Ninu nahradi Silvinka z Panelaka,ako som pisala postupne vsetci z Ordinácie 😀

mamartinka
18. apr 2013

@labelo dala som sem link ze bude 2 seria 😉

mamartinka
20. apr 2013

Pondelok 22.04 Ingrid prepúšťajú z nemocnice, doma ju čaká nepríjemná návšteva. Viola sa spriatelí s Salomé, Buranovský však Violu prosí, aby sa k nemu vrátila. Miro dostane od Tótha pokyn, aby sa pripravil na prevod pozemkov. Tóth si uvedomí, že Slávo Dolinský je pre nich nepohodlný. Čo zamýšľa? Utorok 23.04 André si vypočuje tajomstvo, že Nina s Martinom plánujú sobáš. Eva zistí, že nádrže s vínom vypustil Robo. Martin sa dozvie zdrvujúcu správu, ktorá ho veľmi zasiahne. Stvrtok 25.04 Vysvitne, že Ingrid má sestru Mirku - narkomanku, ktorou ju Tóth vydiera. Alica nemá viac času, ako pár týždňov. Polícia podozrieva Sláva zo spolupáchateľstva. Ivan si uvedomuje, že nemá proti Tóthovi žiadne dôkazy. Piatok 26.04 Nina by chcela byť s Martinom, no ten na ňu nemá čas. Je nešťastný z toho, že Filip sa z Afriky vrátil bez Kofiho. Mirka si uvedomuje, že Ingrid spôsobuje problémy, preto od nej utečie.

mamartinka
20. apr 2013

Pondelok 29.04 Nina nadobudne presvedčenie, že Martin ju s Alicou podvádza. André ju v tom podporuje a očierňuje Martina v jej očiach. Dolinskí sa od polície dozvedajú, že Slávo je spolu s Robom na úteku. No je to skutočne tak? Utorok 30.04 Peter a Eva sa rozhodnú ochrániť deti pred Robom a vycestovať preč. Martin vie, ako by mohol s Alicinou pomocou získať Kofiho, tá však ho žiada, aby si to dobre rozmyslel - Nina by toto rozhodnutie nemusela akceptovať. Stvrtok 02.05 Ingrid sa rozhodla vypovedať, kto je vinníkom v kauze vypustenia vína. Na polícii stretáva Ivana. Toho veľmi zabolí, čo sa od nej dozvie. Ingrid sa Mirke prizná, že práve zničila život mužovi, ktorého miluje. Piatok 03.05 Robo sa vyhráža Slávovi, že ho zabije. Filip má pre Ninu odkaz od Martina, u Dolinských stretne len Andrého. André Filipa presvedčí, že je rodinný priateľ a môže odkaz odovzdať jemu. Sľúbi, že ho Nine odovzdá. Dodrží slovo?

monika15
20. apr 2013

@mamartinka no ... nic moc :(((
martin a nina boze to jak natahovanie pokazenych hodiniek :( sorry o nicom :((((

lencika
22. apr 2013

inak podla mna je urcite lepsi serial horuca krv, burlive vino bolo na zaciatku fajn a je to trochu plytke

monika15
23. apr 2013

@lencika uz o nicom dnes sa tam i vrazdilo sorry bleeeee

lanczi
23. apr 2013

@monika15 koho tam zavraždili? Včera som nepozerala.

6mia6
23. apr 2013

@lanczi Robo mal zavraždiť Sláva

6mia6
23. apr 2013

@monika15
@lanczi podľa obsahu vyššie ho asi "netrafil" :D

lencika
23. apr 2013

@monika15 podla mna to zacina byt dost cudne prve casti boli fajn a teraz proste tak chcu vsetko dat vrazdy, sex, no 😒