icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

monika15
23. apr 2013

@6mia6 hmmm vidis to mi rpeslo hehehehehehe
@lencika presne....

lencika
23. apr 2013

@monika15 ale zase co mame pozerat ked nic nie je tak aj toto je dobre no nie

monika15
23. apr 2013

@lencika presne... ja to kukam ked varim abo umyvam riad hehehehe 🙂)))

lencika
23. apr 2013

@monika15 ja to mam zapnute rano v reprize akurat s malou ranajkujeme a tie ostatne ritualy, vecer nemam sancu mala vtedy akurat zaspava

monika15
23. apr 2013

@lencika priamo to nikdy nepozeram ani ja 🙂)
a hlavne teraz ked davaju naraz i s panelakom....

loulou02811
24. apr 2013

Seriál bol super na začiatku, teraz to nestojí za nič. Naťahajú to ako gumu v gatiach 😖 A načo? Nestačí 20 dobrých epizód, úvod, jadro a záver? Pripomína mi to telenovelu.
Niekedy mám pocit, že už nemajú o čom.. Nuda.. 😖

mamartinka
25. apr 2013

Pre boha este ta tam asi nebola ze http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...

monika15
26. apr 2013

no krasne !!!!! tie drogy to si mohli odpustit !!!!!!!!!!!!!!!! smutne

ozzy25
27. apr 2013

Tak to čo teraz sa deje v seriály, nemá vôbec logiku a je od skutočnosti veľmi ďaleko. Začiatok seriálu mal ešte nejaký spád a zmysel, ale momentálne juhoamerické telenovely sú na to oveľa lepšie ako toto. Scenáristu by mali čím skôr
odvolať a netočiť. Veď to nakoniec ubližuje aj hercom - oddali sa k úplnej banálnej debilite a čudujem sa im že to ešte nastupujú na pľac. No skrátka - úbohé.

mamartinka
27. apr 2013

Pondelok 29.04 Nina nadobudne presvedčenie, že Martin ju s Alicou podvádza. André ju v tom podporuje a očierňuje Martina v jej očiach. Dolinskí sa od polície dozvedajú, že Slávo je spolu s Robom na úteku. No je to skutočne tak? Utorok 30.04 Peter a Eva sa rozhodnú ochrániť deti pred Robom a vycestovať preč. Martin vie, ako by mohol s Alicinou pomocou získať Kofiho, tá však ho žiada, aby si to dobre rozmyslel - Nina by toto rozhodnutie nemusela akceptovať. Stvrtok 02.05 Ingrid sa rozhodla vypovedať, kto je vinníkom v kauze vypustenia vína. Na polícii stretáva Ivana. Toho veľmi zabolí, čo sa od nej dozvie. Ingrid sa Mirke prizná, že práve zničila život mužovi, ktorého miluje. Piatok 03.05 Robo sa vyhráža Slávovi, že ho zabije. Filip má pre Ninu odkaz od Martina, u Dolinských stretne len Andrého. André Filipa presvedčí, že je rodinný priateľ a môže odkaz odovzdať jemu. Sľúbi, že ho Nine odovzdá. Dodrží slovo?

mamartinka
27. apr 2013

Pondelok 06.05 Nina je nahnevaná, že otec zastavil trestné stíhanie, aby ochránil Sláva. Ich rodina však od poisťovne neuvidí ani cent. Ivan mieni predať svoj podiel Tóthovi. Robo donúti Sláva kopať hrob. Komu je určený? Utorok 07.05 Igor požiada Dorotu o ruku. André zabráni Ivanovi predať podiel Tóthovi, ponúkne mu pomoc. Na podpis zmluvy príde Gérarad Simonett, Andrého otec. Vyšetrovateľ oznámi Ivanovi, že našli jeho syna. V stvrtok 09.05 Burlive vino nejde az Piatok 10.05 Tóth si svoj neúspech vyvŕši na Mirovi. Karin pochopí, že z Mirových kšeftov nič nebude a dá mu kopačky. André má pre Karin ponuku, ako si finančne prilepšiť. Kúpi Mirove dokumenty. Bude mu ich Karin ochotná vydať?

terezka1947
29. apr 2013

no nemyslela som,ze na tuto temu zareagujem,ale ked som dnes pri umyvani riadu videla opat jednu cast tohto serialu....no nehnevajte sa,najviac ma dostalo to snazenie sa o adopciu...to je uz take umele a anajma zo strany Nely...jednoducho nemozem pozerat na niektore "sustrastne"hranie niektorych nasich novych hercov-ked si vsimnete nenutenost tych starsich....to je strasny,do oci bijuci kontrast

jalao
30. apr 2013

@mamartinka - dakujeme za avíza, rada pozerám, ale nestíham pozerať všetko...ani to vlastne nie je treba 😉 Ale vždy sa mi to lepšie pozerá ako všetky tie plytké americké filmy/krimiseriály atd... 😝