icon

Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového

noe
10. júl 2009

Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...

majda27
25. máj 2012

@tinusasa v lekarni by mal byt.. Zensen si aj doma pestujem, ako bylinku.. Aspon nemusim kupovat caj. MagneB6 je proti točeniu hlavy, migrenam a pod.. aspoń čo som o nom počula..

mamartinka
25. máj 2012

Tak opet Pani Anka v spravach o 12.15.Ukazovala bylinky na chudnutie.Pozerala niektora?

bambi2
25. máj 2012

@tinusasa ja som kupila ten zensenovy caj dnes.. no u nas je to podla mna predrazene poriadne, za 100 g som dala okolo 28 eur.. no nevadi, vyskusame. ampule som videla aj ja ale tam budu nejake pridate latky, to nebude podla mna cisty zensen..
pianina

livika1978
25. máj 2012

@bubulka722nemohla by som ťa poprosiť telefonikcý kontakt

mamartinka
25. máj 2012

@livika1978 na Pani Anku kontakt?

livika1978
25. máj 2012

@mamartinka Ano, ak je to možné.

mamartinka
25. máj 2012

Anka Kopacova Vrbove-Polna635/20.Kontakt-0903 037131.

livika1978
25. máj 2012

@mamartinka Vďaka.

tinusasa
25. máj 2012

@bambi2 ja kupujem v dm drogerii je to granulovany zensenovy caj a nieje miesany s nicim len neviem ci je to ono skusim este nieco ine najst .

tinusasa
26. máj 2012

@pianina ahoj 🙂 ano tieto poznam to kupim aj u nas v lekarni ale ked som pozrela zlozenie tak je tam iba nejake male percento toho zensenu ale neviem to mozno staci 😒

micak
26. máj 2012

@mamartinka Kde bola, v akej tv ?

pianina
26. máj 2012

@tinusasa skus sa opytat pani anky?mne s tam zda tiez nizky obsah toho zensenu.http://www.walmark.eu/sk/Pages/abecedny... skus pozret este??

tinusasa
26. máj 2012

spytam sa v lekarni a pozriem zlozenie aj vy ho pouzivate ?

tinusasa
26. máj 2012

@pianina spytam sa v lekarni aj vy ho pouzivate ?

tinusasa
26. máj 2012

@majda27 ahoj 🙂 odkial si ho zohnala na domace pestovanie ? 🙂

pianina
26. máj 2012

@tinusasa nam nedoporucila pre manzela nic. u nas je problem skor so mnou.

tinusasa
26. máj 2012

@pianina tak to mate o to jednoduchsie . My mame problem obaja

delideli
26. máj 2012

@tinusasa : aj my sme kupili ten cisty zensenovy granulat,z ktoreho sa da robit aj sutdeny aj teply napoj (aj ked podla mojho mm chitu ako caj z repy,takze nad nim neustale ohrna nosom 🙂)..inak som videla len ovocne,bylinkove,ci zelene caje s pidavkom zensenu (ale v nich ho byva max. 2-3 %)..v DMku som videla aj tie ampule a v Kauflande zase zensenove kapsle..
@sammira : magnezko obecne ma vela pouziti,nedostatok magnezia mavaju ludia zijuci a pracujjuci v strese, posobi priaznivo na srdcovocievny system, niektori gynekologovia ho davaju v tehotenstve pri tvrdnuti bruska a citala som aj ze by jeho vyraznejsi nedostatok mohol suvisiet s potratmi-samozrejme nie vo vsetkych pripadoch,preto ho vraj niektori gynekologovia odporucaju vsetkym svojim tehulkam..a v neposlednom rade posobi aj proti depresiam a je dobry na nervy,mne ho odporucal brat obvodak po potrate..suvislost s plodnostou nepoznam,takze neviem poradit..

bambi2
26. máj 2012

@delideli ja mam prave pred sebou salku zensenoveho caju... bohvie ako to nechuti.. no budeme to pit aj tak.. uvidime aky zazratk to spravi po mesiaci 😅 ja som si dala do neho citron nech to ma nejaku chut.. 😀

delideli
26. máj 2012

@bambi2 : no keby si videla kolko vyhovoriek ma manzel,aby ho nemusel pit,radsej dobrovolne pije pakost smradľavý 🙂 a ani ten nie je bohvie čo..🙂 ja som si zase kupila urologicky,lebo mi vtedy pan na reflexke povedal,ze sa mu nevidia najma oblicky a moc. trakt je pravda,ze ma minuly tyzden a j tak popichavalo a porezavalo v oblasti mocaku (aj ked som tajne dufala,ze je to hniezdenie)..

mamartinka
26. máj 2012

@micak Myslis zo vcera?Idem hodit link.Bolo to Noviny o 12.00 a Pani Anka tam bola 12.15 Rozpravala o bylinkach na chudnutie tusim.

majda27
26. máj 2012

@tinusasa www.rastlinky.sk, www.starkl.sk, alebo ja na www.bazos.sk.. Ja mam tento jiogulan= ženšen...

tinusasa
26. máj 2012

@majda27 jiogulan na stranke rastlinky som pozerala a je to vlastne zensen alebo nejaka nahrada ? ma to tie iste ucinky ?

lucy1311
27. máj 2012

ahojte baby, je tu nejaka kocka, ktoru pani anka vysetrovala pocas tehu po krvacani? ze ci nema slabu maternicu alebo tak?

wwaanesska
27. máj 2012

luci1311 a prečo to chceš vedieť?

majda27
28. máj 2012

@tinusasa ahojky má to že vraj ešte lepšie účinky ako ženšen.Ved to je ženšen...

lucy1311
28. máj 2012

@wwaanesska ahoj, lebo sa tam chystam s podobnym problemom tak reku ako to prebiehalo a pripadne co naordinuje 🙂

babulka555
29. máj 2012

ahojte,

nepotrebujete niektora Vitex jahnaci, ostalo mi 1kg neotvorene balenie.

b.