icon

Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového

noe
10. júl 2009

Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...

lal
21. jan 2019

Tak uz viem, dovolala som sa. Robi pracovne utorky a stvrtky od 11 do 15 🙂

anike1
21. jan 2019

aj my sa chystame vo stvrtok 🙂

elhome
22. jan 2019

@delly16 ďakujem

regina24
22. jan 2019

Ahojte ako dlho Vám trvalo aby ste otehotneli? Po bilinky?
Ja užívam od Annie Kopačovej ,Alchemika,ženský čaj ,zlatobil, kyselinu listovú tbl a obklady mám :víno,múka,olej.
,a manžel má zinok,vitamín E,vitamín A.a bilinky Vrbovku.

lal
22. jan 2019

@regina24 mne mesiac...snazili sme sa 4,5 roka a po mesiaci obkladov to vyslo. Teraz idem k nej znova, lebo zas druhe sa nedari.

regina24
22. jan 2019

@lal jej gratulujem Vám Bystrica mali aké bilinky aké obklady?

bylinkarkaaa
25. jan 2019

Nestíham odpisovať na správy, kto má zdravotné problémy a chce ma navštíviť tak
V pracovné utorky a vo štvrtky od 11hod. – do 15hod. V tomto uvedenom čase ma môžete navštíviť. Vrbové, Poľná to je ulica za Lídlom pri bývalom JRD. S pozdravom

regina24
7. feb 2019

Ako dlho ste užívali bilinky obklady
Pokým ste otehotneli?

laglag
8. feb 2019

Ahojte, pomohli niekomu bylinky na lepší spermigram? A mne na štítnu žľazu? Chceme ísť k pani Kopacovej budúci tyzden

anike1
8. feb 2019

@regina24 môžem sa opýtať na aký problém je ten obklad?

regina24
8. feb 2019

@anike1 každý má iné obklady.podla diagnózi

anike1
8. feb 2019

@regina24 to viem, je to napr. na endometriozu?

mrkva1
1. mar 2019

neviete mi poradiť, čo si kúpiť na myóm, aby sa zmenšil? Ďakujem.

regina24
2. mar 2019

@mrkva1 treba ísť Anne do Vrbovej ona vám určite poradí.
Robí utorok a štvrtok .
Veľmi príjemná žena odporúčam.

sima3213
11. mar 2019

Ahojte..nahodou neviete poradit s obkladmi z lanovych semienok...kupila som drvene lanove semienka v DM,len mi velmi drvene nepripadaju☺ci ich treba este teda pomliet na prasok? dakujem

bylinkarkaaa
9. apr 2019

V pracovné utorky a vo štvrtky od 11hod. – do 15hod. V tomto uvedenom čase ma môžete navštíviť. Netreba sa objednávať, stačí prísť a čakať. Vrbové, Poľná to je ulica za Lídlom pri bývalom JRD. S pozdravom

chemia
31. máj 2019

Dobrý deň, normálne sa dá prísť bez objednania?

evaachesa
31. máj 2019

@chemia hore nad vasim prispevkom pisala priamo pani Kopacova ze nestiha odpisovat, ale prist sa da bez objednania.

chemia
1. jún 2019

@evaachesa Plánujem cez prázdniny, dúfam, že sa podarí, len neviem, či mi bude vedieť pomôcť ☹️

evaachesa
1. jún 2019

@chemia no treba skusit, za to nic nedas. Drzim palce 🙂

bylinkarkaaa
7. jún 2019

POPROSÍM O ZDIEĽANIE. - OD 6.6. 2019, - V PRACOVNÉ UTORKY A VO ŠTVRTKY OD 11 HOD. - DO 14,30 HOD. MA MÔŽETE NAVŠTÍVIŤ. NETREBA SA OBJEDNÁVAŤ. VRBOVÉ UL. POĽNÁ

konica2
Autor odpoveď zmazal
dianapasi
4. júl 2019

Ahojte nejde náhodou z He niekto ku pani Anke

kopaska
18. júl 2019

@bylinkarkaaa
Dobrý deň prajem. Viem, že nestíhate odpovedať, ale keďže problém sa týka môjho otca, ktorý má 89 rokov, a nezvládne čakať niekoľko hodín, aby Vás mohol navštíviť osobne, aj keď sme len z neďalekých Piešťan chcem Vás poprosť o radu aspoň takto. Má problém s otlakom na pravej dolnej končatine asi od apríla 2018. Asi z otlačenia vznikla na lat. okraji pravej nohy v oblasti vyklenutia hlavičky v. mtt malá ranka cca 7x7 mm. Mal bolesti, pálivé, trhavé, neustále. Doporučený Betadine, penové náplasti, preväzovanie denne. V apíli tento rok mu to vyrezali. Bolesti boli ešte väčšie. Tento mesiac kontrola, opatovný klavus v jazve s drobnou minimálnou secernáciu bez inflamácie okolia. Z otvoru na rane vyteká bieložltá tekutina. Noha opuchnutá v okolí členka a prstov. Bolesti trvajú.Umývanie v repíku a hypermangáne, preväz každý deň, masť Framykoin. Celá prava noha je opuchnutá. Je to veľmi nepríjemné, bolestivé, limitujúce chôdzu.
Naozaj už neviem, ako pomôcť, preto sa obraciam na Vás s prosbou o radu.
Vopred veľmi pekne ďakujem.

chemia
2. aug 2019

Nie som slávna bylinkárka, hoci v bylinkách sa dobre vyznám, ale preboha mu nedávajte ten framykoin v masti. Framykoínová masť obsahuje vazelínu, na povrchu rany urobí súvislý film a koža ani rana nemôžu dýchať. Pre niektoré baktérie je to živná pôda. Preto je noha opuchnutá, rana sa nehojí a bolí to. Ak pán potrebuje antibiotiká, dajte mu framykoin vo forme roztoku, ak máte dojem, že roztok vytečie a nezaberie podľa predstavy, je tu možnosť vyskúšať framykoin ako krém (obe spomínané formy máme na trhu, bohužiaľ však len na lekársky predpis). Verte mi, mám s tým skúsenosti. Keď sme boli deti, brat si na chate roztrhol lýtko na zlomenom konári, dezinfikovali sme to, čistili, rana sa pekne hojila. O dva dni nás prišla skontrolovať kamarátkina mama a ňou som sa nechala presvedčiť, že mu na to mám natrieť framykoínovú masť. Do rána noha opuchnutá, dieťa na to stupiť nemohlo, bežali sme do nemocnice a verdikt - masťou sme zamedzili prístupu vzduchu, noha zahnisala. Búchala som si hlavu o múr, že som tetu počúvala.... Potom už len jodovy roztok (teraz je to Betadine) a propolis od starkého a zlepšilo sa to, len to dlho trvalo.

konica2
Autor odpoveď zmazal
bylinkarkaaa
14. aug 2019

@kopaska omývajte mu to v silnom odvare z deväťsilu lekárskeho a čaj 1x každý deň z čerstvého orechového listu

bylinkarkaaa
14. aug 2019

V pracovné utorky a vo štvrtky od 11hod. – do 14,30hod. Musím poobede skôr chodiť do roboty. V tomto uvedenom čase ma môžete navštíviť. Vrbové, Poľná to je ulica za Lídlom pri bývalom JRD. S pozdravom

zlatica9
23. aug 2019

No ja mam negativnu skusenost s vami pani Anka.. zabity rok cas obkladmi, rady jak zo sarlatanstva o pocitacoch a bateriach.. proste nevyslo to.. nevravim, ze pytate peniaze, ale proste davate nadej ludom ako mne, rok som vas doslova pocuvala vo vsetkom, nebolo to lacne kedze Wobenzym je drahy a nepodarilo sa.. cize by som sa opytala...zo vsetkych zien, kolke by otehotneli nakoniec aj bez vasej "pomoci"? 90%? Zlatica

zlatica9
23. aug 2019

Obklad z vina, muky a oleja? Ked sa nad tym zamyslim....celu noc na bruchu..nepohodlne.. teple... co je to za hlupost? Nevravim ze bylinky nefunguju..ale ziadne ste nam nedali.. wobenzym + obklad vyssie uvedeny