Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového
Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
bylinkarkaaa
@bylinkarkaaa dobry den prajem, ja mam na vas otazocku, s manzelom sa nam nedari 5 rokov dietatko, absolvovali sme uz vsetky vysetrenia od repro imunity, spermiogramu, priechodnost vajickovodov, hormonalny profil a vsetko mame v poriadku, pani doktorka tam nevidi ziadny zdravotny problem :(. Neviem uz v com je problem, byvame od vas velmi daleko tak skusam a prosim o radu tu. Ci existuje nejaka zazracna bylinka od vas, ktora by nam splnila najvacsi sen v nasom zivote. dakujem pekne za odpoved
@bylinkarkaaa dobry den, stale platia tieto ordinacne hodiny? Dakujem
@bylinkarkaaa dobry den ako sa mozem u vas objednat?
Dobrý deň ide niekto z Humenného do Vrboveho
Uzasna osobka je pani Kopacova 🙏🙏🙏 mojej mamine velmi pomohla s lichemom v ustach a sesternici, ktora nemohla otehotniet 10 rokov, pomohla vdaka kombinacii byliniek a ani nie o mesiac nato ako bola u pani Kopacovej otehotnela a dnes sa uz tesia z 3 mesacnej dcerky 👨👩👧🍀🍀🍀❤️🥰💕😍 a odporucam knizku Zdravie z byliniek od pani Kopacovej, uzasna knizka a teraz pred Vianocami by to bol krasny darcek pre kohokolvek 🎄😉
Ahojte, pomohla niekomu "liecba" od pani Anky na zmensenie myomov? dakujem
Ahojte, pani Anka este stale '' ordinuje''? Ďakujem
@tinusicka tiež by som rada vedela či Pani Anka ordinuje
POPROSÍM VÁS DAJTE KAŽDÉMU VEDIEŤ
Z VÁŽNYCH RODINNÝCH DÔVODOV OD 23.2. 2021 AŽ DO ODVOLANIA ŽIADNE NÁVŠTEVY NEPRIJÍMAM!!!
VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.
ANNA KOPÁČOVÁ, BYLINKÁRKA VRBOVÉ
dobry den, prosim Vas, prijimate uz navstevy? potrebovala by som Vasu pomoc...dakujem
@bylinkarkaaa dobry den mohla bi som poprosit cislo na pani Anku z Vrboveho Dakujem
Dobrý deň, poprosím telefónny kontakt na pani Anku. Má niekto? Na nete neviem nájsť. Prípadne emailový kontakt. Ďakujem krásne.
@uctovacik123 0903037131 paci sa ak ešte stále platí 🙂🙂 uz ho mam dlhšie
@kristinka95 ďakujem veľmi pekne 🙂 snáď bude aktuálne 🙂
Ahojte, viete mi prosim poradit ze v pripade snahy o otehotnenie treba pit caj z alchymilky (caj Gynastan) v ktorej casti cyklu? Ja ho pijem v 1.polovici cyklu, no teraz som sa niekde docitala, ze sa ma pit v druhej polovici cyklu.
@uctovacik123 dobrý deň, aj ste sa k pani Kopacovej odvolali? Chcela by som ísť s mamou k nej. Dakujem
ahojte...ako je to tam s cakanim? byva vela ludi? vybavi vsetkych? dakujem za info
Dobrý deň. Ordinuje p. Kopacova aktuálne neviete? Sme až z Košíc.
@jarkasl aj ja som dnes bola. Aké máš pocity a už aj nejakú skúsenosť?