icon

Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového

noe
10. júl 2009

Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...

vazka1
Autor odpoveď zmazal
bylinkarkaaa
15. sep 2020
perzuz
17. sep 2020

bylinkarkaaa

prskavka2223
17. sep 2020

@bylinkarkaaa dobry den prajem, ja mam na vas otazocku, s manzelom sa nam nedari 5 rokov dietatko, absolvovali sme uz vsetky vysetrenia od repro imunity, spermiogramu, priechodnost vajickovodov, hormonalny profil a vsetko mame v poriadku, pani doktorka tam nevidi ziadny zdravotny problem :(. Neviem uz v com je problem, byvame od vas velmi daleko tak skusam a prosim o radu tu. Ci existuje nejaka zazracna bylinka od vas, ktora by nam splnila najvacsi sen v nasom zivote. dakujem pekne za odpoved

zara321
2. okt 2020

@bylinkarkaaa dobry den, stale platia tieto ordinacne hodiny? Dakujem

monnito
13. okt 2020

@bylinkarkaaa dobry den ako sa mozem u vas objednat?

stormie
14. okt 2020

@monnito k pani Anke sa neobjednava, treba prist a pockat si v rade

dianapasi
26. nov 2020

Dobrý deň ide niekto z Humenného do Vrboveho

weronika171717
26. nov 2020

Uzasna osobka je pani Kopacova 🙏🙏🙏 mojej mamine velmi pomohla s lichemom v ustach a sesternici, ktora nemohla otehotniet 10 rokov, pomohla vdaka kombinacii byliniek a ani nie o mesiac nato ako bola u pani Kopacovej otehotnela a dnes sa uz tesia z 3 mesacnej dcerky 👨‍👩‍👧🍀🍀🍀❤️🥰💕😍 a odporucam knizku Zdravie z byliniek od pani Kopacovej, uzasna knizka a teraz pred Vianocami by to bol krasny darcek pre kohokolvek 🎄😉

anike1
2. feb 2021

Ahojte, pomohla niekomu "liecba" od pani Anky na zmensenie myomov? dakujem

tinusicka
8. feb 2021

Ahojte, pani Anka este stale '' ordinuje''? Ďakujem

laminatorka
8. feb 2021

@tinusicka tiež by som rada vedela či Pani Anka ordinuje

bylinkarkaaa
22. feb 2021

POPROSÍM VÁS DAJTE KAŽDÉMU VEDIEŤ

Z VÁŽNYCH RODINNÝCH DÔVODOV OD 23.2. 2021 AŽ DO ODVOLANIA ŽIADNE NÁVŠTEVY NEPRIJÍMAM!!!
VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.
ANNA KOPÁČOVÁ, BYLINKÁRKA VRBOVÉ

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
daevina
7. máj 2021

dobry den, prosim Vas, prijimate uz navstevy? potrebovala by som Vasu pomoc...dakujem

jarkasl
11. máj 2021

@daevina dobrý deň, ja som jej písala pred týždňom a odpísala mi že v utorok a vo štvrtok robí od 11:00-14-00. Takže idem dnes prvý krát vyskúšať ešte som tam nebola. Pekný deň

daevina
11. máj 2021

@jarkasl
dakujem, ste zlata..ze ste sa ozvala...napisete mi potom, prosim blizsie info? mozete aj do internej posty...dakujem

lenkapihikova
11. máj 2021

@bylinkarkaaa dobry den mohla bi som poprosit cislo na pani Anku z Vrboveho Dakujem

uctovacik123
11. máj 2021

Dobrý deň, poprosím telefónny kontakt na pani Anku. Má niekto? Na nete neviem nájsť. Prípadne emailový kontakt. Ďakujem krásne.

kristinka95
11. máj 2021

@uctovacik123 0903037131 paci sa ak ešte stále platí 🙂🙂 uz ho mam dlhšie

uctovacik123
12. máj 2021

@kristinka95 ďakujem veľmi pekne 🙂 snáď bude aktuálne 🙂

vazka1
15. máj 2021

Ahojte, viete mi prosim poradit ze v pripade snahy o otehotnenie treba pit caj z alchymilky (caj Gynastan) v ktorej casti cyklu? Ja ho pijem v 1.polovici cyklu, no teraz som sa niekde docitala, ze sa ma pit v druhej polovici cyklu.

lucyjka6
15. máj 2021

@vazka1 cely cas okrem menstruacie

monicka79
17. máj 2021

@uctovacik123 dobrý deň, aj ste sa k pani Kopacovej odvolali? Chcela by som ísť s mamou k nej. Dakujem

daevina
17. máj 2021

ahojte...ako je to tam s cakanim? byva vela ludi? vybavi vsetkych? dakujem za info

oylla
18. máj 2021

@daevina pripájam sa, to by aj mna zaujimalo.

jana818181
19. máj 2021

Dobrý deň. Ordinuje p. Kopacova aktuálne neviete? Sme až z Košíc.

jarkasl
25. máj 2021

@daevina dobrý deň bola som u páni bylinkarky ak budete niečo chcieť viacej ozvite sa. Pekný deň

daevina
25. máj 2021

@jarkasl dakujem🙂

jana818181
25. máj 2021

@jarkasl aj ja som dnes bola. Aké máš pocity a už aj nejakú skúsenosť?