Bývajú učitelia v bytoch pri škole zadarmo?
8. sep 2022
Je niekde na dedinách, tak že pri škole je byt pre učiteľa, kt. tam býva zadarmo. Nie je to ešte prežitok komunizmu ?
Predošlá
Strana
z4
autor
•
9. sep 2022@nwnw a ešte myslím si, že problém učiť nájsť niekoho by tu nebol, keďže aj na dedine je viacero vyštudovaných učiteliek a to aj čerstvé absolventky...
autor
•
9. sep 2022@mandzula to je mi jasné, že vy s tým nič nemáte, ja som sa chcela informovať či to tak bežne funguje všade a či je to normálne alebo nie
Už si napísala tu žiadosť o poskytnutie informácií? Od rána si mala času dosť. Ci len si potrebovala mlátiť prázdnu slamu a nikdy nič s tým nespravíš, pretože...
🙂 🙂 🙂 autorka...situáciu si popísala tak presne, že sa dá ľahko uhádnuť, o ktorej škole píšeš 🙂
Predošlá
Strana
z4

@mandzula to áno, len by mali byť rovnaké podmienky všetci, keď má nárok na byt riaditeľ, kt. ma aj ďalšie vlastné bývanie, tak by mala mať nárok aj ďalšia učiteľka, možno aj školník a upratovačka, keďže teraz je aj upratovačku dostať na školu problém aj kvôli platu, keby mali takú vyhodu, tak by to možno išli robiť...takže keď už sa dáva,tak dať všetkých rovnakým dielom a nielen "svojim ľuďom" , alebo niekomu, kto má vyššiu funkciu a viac titulov, ale všetkým rovnako