Campfest 2016
ahojte, dcera by chcela ist na campfest...nepozna niekto.... vobec neviem co od toho stretnutia cakat... je to stretnutie krestanskej mladeze ci ??? prosm o info kto ma skusenost dakujem
ano tam sa stretávajú mladí a je to veľmi dobrý festival.určite ju pusti.nič tým nestratí, len získa.
@tridi ano presne tak ako si napisala je to festival kde sa stretavaju ludia ktory su krestansky zalozeny. Raz som tam bola a bol to velmi dobry festival. Urcite by som sa o nu nebala a pustila by som ju. Radsej tam ako na nejaky iny kde sa robia vselijake veci
@standusina súhlasím s tebou. My sme tam boli asi pred dvoma rokmi a veľmi sa mi tam páčilo. Bola som tam so sestrou a ona tam od vtedy chodí každý rok
dakujem za info 🙂 ak pojde ako doprovod dospela osoba, isto pojde 🙂, dam vediet 🙂 🙂
A tam sa aj nieco plati? A stanuje sa tam? Ci ako to tam chodi?
@lennaa moja dcera ma 14 rokov, takze nepripada do uvahy aby sla bez doprovodu dospelej osoby....... a neodradi ma ani len to ze je to stretnutie krestanskej mladeze, mladez ako mladez 🙂, a vychova? kazdy vychovava deti najlepsie ako vie,... ja moju dceru vychovavam v duchu ako mna vychovali rodicia, len som sa musela prisposobit pretechnizovanejsiemu svetu,... svetu kde jeden z rodicov musi vycestovat aby mohla rodina ako tak fungovat po financnej stranke .....svetu kde vybuchuju naloze a striela sa do ludi na ulici ....svetu kde sa s dietatom spoluziaci nebavia pretoze nema najnovsie tenisky a telefon, ... svetu kde zacina prevladat moc penazi ....... pekny priklad pre nase deti
@mrvenica4 pozri stranku http://www.campfest.sk/
@mimisram ale som vobec nepozerala v ktorom to je termine tento rok? Nevies nahodou?
@standusina vieš čo už to bolo, som si neskoro všimla že si mi písala. Alebo bolo to 3.-6. augusta. Bola si tam?
@mimisram my sme tam boli

@tridi je to festival a velmi dobry