icon

Campfest 2016

tridi
26. júl 2016

ahojte, dcera by chcela ist na campfest...nepozna niekto.... vobec neviem co od toho stretnutia cakat... je to stretnutie krestanskej mladeze ci ??? prosm o info kto ma skusenost dakujem

mima4
26. júl 2016

@tridi je to festival a velmi dobry

slnecnica333
26. júl 2016

ano tam sa stretávajú mladí a je to veľmi dobrý festival.určite ju pusti.nič tým nestratí, len získa.

standusina
26. júl 2016

@tridi ano presne tak ako si napisala je to festival kde sa stretavaju ludia ktory su krestansky zalozeny. Raz som tam bola a bol to velmi dobry festival. Urcite by som sa o nu nebala a pustila by som ju. Radsej tam ako na nejaky iny kde sa robia vselijake veci

mimisram
26. júl 2016

@standusina súhlasím s tebou. My sme tam boli asi pred dvoma rokmi a veľmi sa mi tam páčilo. Bola som tam so sestrou a ona tam od vtedy chodí každý rok

tridi
autor
26. júl 2016

dakujem za info 🙂 ak pojde ako doprovod dospela osoba, isto pojde 🙂, dam vediet 🙂 🙂

petrad15
26. júl 2016

@tridi veľmi dobré rozhodnutie🙂

mrvenica4
26. júl 2016

A tam sa aj nieco plati? A stanuje sa tam? Ci ako to tam chodi?

lennaa
26. júl 2016

@tridi doprovod v takomto pripade je vzdy len + 😎 zial dnesna mladez je uplne ina a robi uplne ine veci ako sme robili my pred 20-30 rokmi... hlavne ta dnesna vychova je zla a preto sa to odzrkadluje u deti...

tridi
autor
26. júl 2016

@lennaa moja dcera ma 14 rokov, takze nepripada do uvahy aby sla bez doprovodu dospelej osoby....... a neodradi ma ani len to ze je to stretnutie krestanskej mladeze, mladez ako mladez 🙂, a vychova? kazdy vychovava deti najlepsie ako vie,... ja moju dceru vychovavam v duchu ako mna vychovali rodicia, len som sa musela prisposobit pretechnizovanejsiemu svetu,... svetu kde jeden z rodicov musi vycestovat aby mohla rodina ako tak fungovat po financnej stranke .....svetu kde vybuchuju naloze a striela sa do ludi na ulici ....svetu kde sa s dietatom spoluziaci nebavia pretoze nema najnovsie tenisky a telefon, ... svetu kde zacina prevladat moc penazi ....... pekny priklad pre nase deti

tridi
autor
26. júl 2016
standusina
1. aug 2016

@mimisram ale som vobec nepozerala v ktorom to je termine tento rok? Nevies nahodou?

mimisram
18. aug 2016

@standusina vieš čo už to bolo, som si neskoro všimla že si mi písala. Alebo bolo to 3.-6. augusta. Bola si tam?

loginexistuje
18. aug 2016

@mimisram my sme tam boli

lennaa
5. okt 2016

@tridi Ahoj, a bola nakoniec na tom krestanskom festivale? Ak bola, tak ako sa jej tam pacilo?

tridi
autor
5. okt 2016

@lennaa nie nebola,.... chcela ist s kamoskou a jej 18 sesterkou, s cim som nesuhlasila.... podmienka bola niekto dospely ..... mozno na rok sa podari 🙂, oslovim pana farara, ak bude mat dcera este zaujem