icon

Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky

katekate
15. aug 2011

Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...

Strana
pingu1
15. aug 2011

ahojte. smiem sa pridat? aj nakupujete od nich? mna odpisali, ze na svk neshipuju

laraska
15. aug 2011

...jeeeej,nase Carter`s okienkooo 😉 ...Kati,dakujeme za pozvanku!

katekate
autor
15. aug 2011

@pingu1 ... Ahoooj :o) ... jasne ze sa mozes pridat ... ja nakupujem pravidelne nakolko mam v usa rodinu a znamych ... neshipuju nikde inde len vramci usa a canady ... da sa kupit cez amazon americky a ine velkoobchody ktore shipuju mediznarodne ale tam clovek vzdy preplati kvoli postovnemu ... potom je este ebay ale ako som pozerala za nove veci si tam baby pytaju neskutocne peniaze ... :o(

laraska
15. aug 2011

...este aj ja poznam jednu maniacku...denda83...pridas sa? 😉

pingu1
15. aug 2011

@katekate no ved to. ale ked som v usa, tak vzdy nieco dovleciem. 😀

katekate
autor
15. aug 2011

@laraska Tak mi napadlo, ze taka tema tu este nie je a ako som si vsimla celkom sa posadnutost nastartovala, neviem teda ci mojou chybou :o) ale aspon mame nieco kde si mozeme predavat a pomahat a podporovat sa v nakupovani a minani penazi :o) ...

katekate
autor
15. aug 2011

@pingu1 no vidis to ... a uz je to tu ... tak ked pojdes ty do usa tak nam nieco nakupis a ked pojdem ja tak tiez nieco nakupim :o) ....

laraska
15. aug 2011

@katekate ...vsak prave,sme tu ukratene... 😠 Katka,mas ty ale stastie,ze to mas pod nosom a este za ,,par supov,, 🙂 ...vsak ako som ti pisala,tiez som objednavala cez ebay...riskovala som aj to,ci naaahodou nezaplatim clo...zatial vsetko v pohode! 😵

pingu1
15. aug 2011

@katekate no najblizsie tam pojdem tak v buducom zivote.... ziadna vyhliadka najblizsie 😖 😖

katekate
autor
15. aug 2011

@laraska clo neplatis ak nenakupujes vo velkom takze toho sa neboj ... mna len tie ceny desia co si za to pytaju ... otras ... :o( ... a pod nosom to uz moc nemam, uz som vo viedni ale odhadujem ze za par mesiacov bude nejaky vylet do usa tak potom prinesiem extra kufor ak pre vas :o) ...

katekate
autor
15. aug 2011

@denda83 ... sem sa ... a ja som este zabudla na @zvedavec1 ...

laraska
15. aug 2011

@katekate ...joooj,este ze su take dobre duse ako ty alebo Lucka...velmi si to vazim 🙂 ...no,ja som cez ten ebay objednavala celkom za normalnu cenu,boli nejake akcie a navyse predajca si neuctoval postu na SR...trosku od temy,ale do kolko,ked objednavas sa neuctuje to clo?...

katekate
autor
15. aug 2011

@laraska Jeeej ze dobra dusa :o) ... no dokolko to presne neviem ale odhadujem ze do takych 500 euro isto nie ... skusim pozriet colny urad ked budem mat cas ... no a normalna cena bola kolko ked sa smiem spytat????

Inak este davam do pozornosti americku znacku Gymboree ... tak isto krasne a kvalitne veci a shipuju aj do viedne hlavne :o) ... http://www.gymboree.com/shop/asst_department.js...

laraska
15. aug 2011

@katekate ....tak,ak by to bolo do tych 500eur,v pohode!... 🙂 ...takze,objednavala som 2 kompletiky...troj- kusove a dala som za ne 28 eur...samozrejme nove,tak si myslim,ze cena super...ci? 😕

laraska
15. aug 2011

@katekate ...jemineeee,tak na tom Gymboree su tiez nadherne vecicky!...inak,o tejto znacke pocujem prvy krat!

katekate
autor
15. aug 2011

@laraska no tak teoreticky to aj bola dobra cena :o) ... to clo nejak skusim zistit ... snad to bude na nete ...

... a co sa tyka gymboree tak o tom vela ludi nevie .. podla mna ani vela americanov o tej znacke nevie :o) ... no a su natolko mudry ze maju aj international delivery ... asi preto ze sa nepredavaju tak strasne ako carters ...

laraska
15. aug 2011

@katekate ...dakujem! 🙂 ...len,co z toho,ked je to este menej dostupne, nez cartersky 😒 ...sa clovek moze akurat tak pohladom pokochat!

katekate
autor
15. aug 2011

@laraska praveze naopak ... gymboree sa da objednat a dorucit do viedne/napriklad ku mne ... maju tam jednotnu taxu tusim nejakych 40 usd ci kolko na objednavku tak ak sa nas najde viac a zlozime sa ani nas to nevyjde tak draho ked maju zlavy ...

a inak aj Gap ma uz europsku stranku http://www.gap.eu/browse/category.do?cid=66974

katekate
autor
15. aug 2011

@pingu1 tak vsak nevadi ... nikdy nevies :o) ... a ake mas stare deturence?

laraska
15. aug 2011

@katekate ..noooo,co sa clovek nedozvie... 🙂 ...super vediet!...vsak,ked budes teda robit nejaku objednavku let me know a nieco povyberame!...sa uz teraz tesim ako malaaaa! 😀

zvedavec1
16. aug 2011

@katekate no ako si mohla zabudnut...hihih

pallacinka
16. aug 2011

@katekate Vdaka za super temu a pozvanie, pozyvam este nase hlavne dodavatelky @kaya60 a @prababi 🙂 Nech zije nasa spolocna mania 🙂

pallacinka
16. aug 2011

@katekate Gymboree nepoznam, no vedela by som si vybrat, tak ak sa bude objednavat, pocitajte aj so mnou 🙂 Z americkych znaciek mam este rada Gerber, to sme mali nejake body a pyzamka, vela veci mame aj z First impressions a The childrens place. Ale Carters je naj 🙂

pallacinka
16. aug 2011

@katekate A zabudla som na Gap, uz som od nich do Nemecka objednavala a bolo to uplne v pohode bez problemov, 2-3 dni dodavka a velmi nizke postovne.

pingu1
16. aug 2011

@katekate mam 2,5 rocnu. baby, pozrite si gymboree. to je neskutocneeee. ja milujem hlavne tie halloweenske veci 🙂

silvia74
16. aug 2011

ahojte, pridavam sa k maniackam tychto znaciek, dcera ma 5 rokov a od narodenia chodi oblecena len v tychto znackac, nedam na nich dopustiit, mam to stastie, ze v USA byva svagrina a bud mi to donesie alebo posle a samozrejme aj my tam chodime, ked sa zadari,keby tie letenky boli lacnejsie
cez vikend som urobila dalsiu objenavku z Carters na jesen a jar, tak sa vytesujem

kaya60
16. aug 2011

tak ak mozem aj ja sa rada pridavam do temy, s nasou prababi sme tu urcite najstarsie, ale rovnako sa vytesujeme z tych uzasnych veciciek pre nasu Cami 🙂

zebricka23
16. aug 2011

diky za pridanie kati @katekate
tak pridavam par novych kuskov.....
a najviac oblubene su veci s opickou 🙂)

katekate
autor
16. aug 2011

Ahojte :o) .... Lucka, Lucka druha, Evka tesim sa ze ste tu ... @kaya60 @prababi ... veeelmi som rada, ze vas tu mozem privitaj a konecne aj aspon takto pozdravit osobne a nie len cez Lucku :o) ...

@silvia74 ... ahoj taktiez ... citam ze aj ty mas stastie a moznost nakupovat ... my taktiez nic ine nenosime ... len nejaky gap sem tam a teraz ked sme vo viedni tak dost next nam nakupuje krstna ale mamina ostava verna carters 99% ..... ja uz mam tu novu kolekciu doma a cakam na zimne pocasie :o) ... len este vynosit to letne treba trosku snad ....

@zebricka23 ... Bianku si v tom mala nafotit :o) ...

Babulky inak navrhujem aby sme z toho spravili sukromnu temu .... ak sa bude chciet niekto pridat neskor tak ho pridame ale nemusia to podla mojho nazoru vsetci citat ...
B

katekate
autor
16. aug 2011

@laraska @pallacinka - tak navrhujem aby sme pockali na nejake zlavy zaujimave a potom mozeme z gymboree nieco objednat ... teraz tam v sale nie je nic moc ...

Strana