Carter's a Osh Kosh B'gosh maniačky
Ahojte :o)
... vsetky Carter's maniacky sem sa ... @pallacinka @laraska @zebricka23 a urcite su aj dalsie ...
Ahojte, ak môžem, rada by som sa pridala..bohužiaľ, u mňa nie je šanca ísť do USA, tak sem-tam kuknem aspoň do bazáru, že či sa tam nejaké carter´s vecičky nájdu...a cez ebay som neobjednávala, tak sa toho trošku obávam..ale vecičky majú prekrásne, videla som vďaka albumu @kaya60 😉
a mám otázočku: majú nejaké teplejšie komplety na jeseň a zimu? také niečo peknučké, čo by stálo za to kúpiť?
@katekate - prave som pozrela na stranku gymboree a veci maju krasne, mavajuaj lepsie zlavy ak teraz, lebo rozmyslam, ze by som nieco objednala a poznate znacku www.hartstrings.com, maju prenadherne veci, len trosku drahe, oplati sa, ked su vyrazne zlavy, aleveci maju velmi kvalitne
ahojte, ja nakupujem tiež v carters a dokonca priamo 🙂 dávam si to posielať cez virtuálnu poštovú schránku, vychádza to asi trochu drahšie, ako ked vám to pošle niekto z rodiny, ale ked sú výpredaje, tak to v konečnom dôsledku ani nie je vidieť na cene. clo som doteraz nikdy neplatila.
aj ja aj ja, ja len tam nakupujem nikde inde 🙂)))
@zebricka23 tie posledné tepláčiky máme aj my 🙂 už som aj objednávala fleeceové supravy na jeseň...
@majush
vies co, ja som uz vyskusala aj drahe veci pre maleho, a poviem ti ze skorej sa rozpadli alebo vytahali pranim jak tie lacnejsie......
su krasne ale podla mna sa vobec neoplati kupit drahe, ako nas rastie strasne zo dna na den zistujem ze ani toto nedobre ani toto.....
🙂))
p.s. moja skusenost, =)=)
Ahojte! A z ktorej americkej stranky objednavate Carter´s? Ja tam mam svagrinku, tak by sa aj dalo ;)
@tucika priamo www.carters.com
Kocky viete mi poradit aku velkost mam pozerat pre 3,5 rocnu slecnu?
jeej, pridavam sa 🙂 slintam nas tymito vecičkami, prave mi mama z dovolenky priniesla plny kufor pre obe deturence, naaaadhera 🙂
@tucika
juj presne, tak len nech tam nakupuju, tam sa najviac oplati, ked kupis Baby Gap v porovnani 1 bodinko 19.99$ a v tam som teraz kupila 5 bodinka za 14.99.$
co sa tyka velkosti, tak ja kupujem malemu cislo 18 uz odkedy dovrsil 10 mesiacov, a na zimu uz budem musiet 24 mesiacov.
asi najlepsie urobis ak nieco im das co nosi dcera a oni to porovnaju...
ja vzdy kupim vacsie...... 🙂
pozeram ze u nas su troska lacnejsie.... napr toto :
http://www.carters.com/carters/Short-Sleeve-5-P...
som kupila na zlave za 11.99$
Jej, ale nas tu je, uz stracam prehlad 🙂 Mna by tiez zaujimalo @majush, cez aku sluzbu to objednavas, platis potom aj clo? Mne sa mozno crta moznost objednat na APO adresu, cize zadarmo postovne a ziadne clo ci dane, no vaham- je to znamy znameho nasho nie velmi dobreho znameho 🙂
@zebricka23 Krasne veci, ja som zatazena na supravicky 🙂 Z toho co si dala nemame nic, tak este vzdy je vela toho co kupovat, nech sa vam dobre nosia 🙂
@pallacinka mne sa velmi paci to vianocne co mas v albume.....no ja by osm si mala dat pauzu,lebo Bianka to nebude mat ani kedy vynosit....ale veci na kupu je este kopu krasnych 🙂
@katekate to by asi modelka nevydrzala,tolke pozovanie 🙂
@zebricka23 Ani neviem ake vianocne myslis, musim pozriet. My sme teraz hadam tretinu veci ani raz nemali oblecene, tak sme si povedali, ze koncime- do 2 rokov mame toho dost a kupujeme fakt uz len neodolatelne kusky.
Inac nasa mala sa strasne nerada prezlieka, si vzdy dobre rozmyslim, nez jej idem dat nieco ine, vie mi dat velmi jasne najavo, ze sa jej to nepaci 🙂

ahojte rada sa pridam ak mozem a tiez by som nieco objednala maju krasne vecinky