Časté grganie bábätka. Máte s tým skúsenosti?
caute kocky neviete mi poradit moja Terezka strasne casto grga, mate s tym niekto skusenosti? dakujem za info
lebo to nikdy nerobila ona sa napriklad hra a grgne ale to len z nicoho nic ani nic pred tym nejedla je to take zvlasne
No ja si myslim, ze si robis starosti zbytocne pokial jej to nejako nevadi podla mna je to ok. Ucime sa zaspavat v poslednom case sme o 5 rano vyspaty co ti budem rozpravat je to boj... 😀 😀 😉
o tom zaspavani by som mohla pisat 🙂 musim utekat mala je uz hore 🙂 inak malinku mas krasnu
aj my mame tento "problem" dr mi na to povedala ze je to normalne lebo pri traveni sa hromadia tiez plyny a potom moze aj dost casto grgat a aj vygrckanie trosky natraveneho mlieka je OK s tymto... ... takze ziadne strachy
My tiež grckame dosť často aj hodku po najedeni. On si pekne odgrkne, a potom ked sa hra hodi grc. Dokina povedala že nevadi ked pekne pribera. ale stve ma to lebo nič nerobim len utieram a prezliekam 🙂 snad to prejde. Kamaratkina mala prestala grckať ked mala 10 mesiacov .
my to mame doteraz. O chvilu bude z neho velky chlap, tak snad ho to prejde 😀 lebo od neho budu utekat vsetky baby z okolia 😀 😀 😀
Tak moja malá má aj reflux,tak častejšie vygrcká,ale už si z toho nič nerobím,lebo pekne priberá,len prezliekam a prezliekam 😀 A o grganí by som tiež vedela rozprávať 🙂 Cez deň grgne hocikedy aj 2 h po jedle ale večer je to niekedy horšie...nejem nič ťažké,dávam si pozor a často grgá aj niekoľko krát po sebe.Dr. nám povedala aby sme si kúpili Infacol,trochu to aj zabralo,je to o niečo lepšie.
Zabudla som ešte napísať že keď sa zobudí do rána na papanie,tak vtedy máme opačný problém.Vtedy hneď zaspí a negrgá vôbec.To ju aj 10 min. držím na rukách a keď nič ešte si ju prehodím cez plece a keď ani vtedy nič,dám ju do postieľky.Len málokedy sa stane že sa začne po chvílke mrviť že si chce odgrgnúť 🙂

My mame opacny problém tazko sa nam odgrgava a potom ju to tlaci, takze ja by som mala radsej tvoj pripad... 😉 A preco ti to vadi?