icon

Cavalier - cena

roxy9713
1. apr 2021

Ahojte, máte tu niektorá cavaliera? Koľko stojí tento psík s PP? Z akej stanice ste si svojho cavaliera kúpili? Nikde som zatiaľ nenašla žiadne informácie a chcem mať aký taký prehľad o cene predtým ako o tom začnem seriózne uvažovať. Vopred vám ďakujem za odpovede

Strana
z2
sara07
2. máj 2024

@kuriatko84 známych čo sme vkuse u nich , ale skutočne je rozdiel aku maš farbu + či je pes alebo fena, akých má rodičov, aké je velké atd ,, platili 400 € prečo mali takú sumu neviem , tolko platili to bolo nejak rok dva pred covidom neviem ,teraz su iné ceny vo všetkom ,vystavne tiež nejak začinala cena na 1000 čo nemali tolko ,štena malo ešte čip ,veterinarnu knihu, zaevidovane u veterinara atd , servis ako ma byt , sono a dost vyberali chovnu stanicu

kuriatko84
3. máj 2024

@sara07 počas covidu vraj stupli ceny dvojnasobne, vtedy bol velky dopyt po psoch ked ostali ludia doma. Tak asi preto sme my už mali taku cenu aj za nevystavne šteňa s podkusom.
Mne bolo jedno kolko za ňu zaplatim, pre mňa bolo podstatné nekupit kočku v mechu z bazošu a hlavne nepodporiť množiareň.

lucibka
3. máj 2024

@kuriatko84 kraasny psik na fotke, ano, stranku cavalier.sk som pozerala, len som sa nejak v tom nevyznala a chybala mi cena. Pisali tam, ze na cenu sa najprv nepytat, avsak netusim, ci psik z chovnej stanice stoji 500 alebo 1500...a my si mozeme dovolit tak do 500, preto "sondujem" tu, kde kupit a kolko to stoji 🙂) S chlpmi ratam, mali sme kokerspaniela kedysi, avsak bol to divoch ..teraz k detom pozeram nieco podobne, ale pokojnejsie.

tiezjedna
3. máj 2024
tiezjedna
3. máj 2024
lucibka
3. máj 2024

@sara07 dakujem, pozriem tu p. chovatelku Mikulasovu. Jasne, z mnoziarne radsej teda nie...len ako som pisala, mne ta stranka cavalier prisla taka nejasna, ze teda kto co predava a za kolko. Chceli by sme fenku, farbu tricolor.

kuriatko84
4. máj 2024

@lucibka na tej stranke ani na ziadnej stranke chovnej stanice nenajdete cenu. Kazde stena je jedinecne a cena sa odvija od strasne vela faktorov ako pôvod, teda akych uspesnych rodicov ma, potom od pohlavia, farby a tiez od dopytu a ponuky a teda aj od toho ci je to stena vystavne alebo s nejakou chybickou krasy a nemoze byt uchovnene.

kuriatko84
4. máj 2024

@lucibka no a fenku tricolor ma momentalne p. M z Bieleho demona v ponuke na stranke😉

kuriatko84
7. máj 2024

@lucibka aj www.kopidlenskykavalir.cz maju fenku tricolor v ponuke😉

Strana
z2