icon

CBD pre psa na potlačenie agresie

mon1305
20. nov 2022

Prosim ma dakto skusenost?? Moj pes pohryzol clena rodiny. Psika sme nasli, ostal u nas. Ludi sa boji, je voci nim agresivny ale nas doma miluje. Az na jednu osobu, s ktorou sa tolerovali doteraz navzajom, pred par dnami ju pohryzol do nohy ked chcela vojst dnu. Prosim, myslite ze cbd olej mu pomoze na ukludnenie, pokoj, ze nemusi mat strach?? Dakujem za nazory.

lindusss2016
20. nov 2022

@mon1305 my nasmu psikovi davame cbd kvoli zmierneniu epilepsie a fungujr vyborne. Ale toto by ste podla mna mali riesit aj s nejakym odbornikom, samotne cbd stacit nebude

noami12
21. nov 2022

@mon1305 cbd olej tiež dávam ako spomína @lindusss2016 na zmiernenie epilepsie ale to že by bol cbd na agresiu, tak to som teda nepočula, možno tak na lepší spánok.

malacibulka
21. nov 2022

Jedine trener pomoze.

lindusss2016
21. nov 2022

@noami12 akoze nejake full spectrum moze utlmovat, ale urcite nie tak, aby agresivny pes mal vsetko na haku. Tam pomoze len trener

jumama
21. nov 2022

Najdite si na FB stranku "Psycholog psov" - pan tam ma velmi vela videi. POchopite z nich, ze psikovi pomoze hlavne socializacia - socializacia s inymi psikmi, s ludmi... vedia tam pomoct, mozu tam byt dokonca psiky "na pobyte", kde ich zaclenuju postupne medzi inych psikov a pracuju na odstraneni problemov... Robia u psikov aj socializaciu s ludmi, ze ucia ich nereagovat na ludi... Nemyslim si, ze v takomto pripade pomoze len nejaky olejcek. Mozno tomu havovi dana osoba pripomina niekoho, kto mu robil zle. Moze byt za tym hocico. Musite to riesit s niekym, kto sa psikom absolutne rozumie a poradi vam, co robit. Ozaj odporucam tohoto pana. Alebo niekoho podobneho vo vasom okoli si najdite, ak to mate prilis daleko...

jenni_p
Autor odpoveď zmazal
sszuzu8
21. nov 2022

Ja nejakým cbd absolútne neverím. Podľa mňa je to placebo. Uveris a pomôže. Ja tak verím kameňom (minerálom). Tiež asi pomôžu len tomu co im verí 😄 tu pomôže jedine tréner. Bože už by sme umelo utlmovali nie len naše deti ale aj psov

lasoli
21. nov 2022

psa asi nepustat bez voditka vonku a osobu kt pohryzol radsej domov nepustajte.Inak pred par rokmi bolo v spravach ze vkastnu majitelku pri rozbrojovani psov pohryzol jej oes a dostala besnotu,nato si tiez davajte pozor ak je pes agresor tak okrem cbd oleja by som bo radsej nikam nevodila a nepustala,len na voditku a najlepsie aj s nabubkom