icon

Celoživotné vzdelávanie zadarmo

zena1
22. jan 2014

Milé šikovné žienky, maminky
chcem sa s vami podeliť o zaujímavú informáciu 🙂
Národný ústav celoživotného vzdelávania v súčasnosti realizuje projekt, kde je možné získať bezplatné vzdelanie na úrovni výučného listu v rôznych profesiách napr. cukrár, kuchár, murár, zvárač kovov,... osvedčenie ako lektorské minimum, manažér vzdelávania, riadenie projektov ..atď atď.
Tohto projektu sa môže zúčastniť každý, kto je zamestnaný na pracovnú zmluvu (aj ak je na materskej dovolenke) alebo SZČO. Viac informácií je možné získať v poradenských centrách, ktoré sú po celom Slovensku

http://nuczv.sk/poradenske-centra/

alebo na stránke Národného ústavu celoživotného vzdelávania

http://nuczv.sk/projekty/dalsie-vzdelavanie-a-p......

Žienky z Turca nájdu poradenské centrum v Martine 🙂 alebo priamo sa obráťte na mňa 🙂

Prajem vám pekný deň

Strana
z2
mmhvh
18. feb 2016

@zena1
mozem vas poprosit blizsie informacie ohladom kurzov zadarmo pre matky na MD na TPP ?? na mail... mirusmiri@gmail.com

daniela004
26. feb 2016

Som na materskej so štvrtým bábätkom a veľmi potrebujem dobehnúť, čo som za tie roky doma nestíhala, alebo zmeškala. Som zo Žiliny, prosím Vás o radu a kontakt na niekoho v blízkosti môjho bydliska. Vďaka, prosím na mail dada.lorincz@gmail.com

patkak
7. jún 2016

Dobry den prosim vas o blizsie info na kunovska.p@centrum.sk dakujem pekne som viazana TPP momentalne na MD

mmhvh
16. jún 2016

mirusmiri@gmail.com poprosím bližšie informácie.

sanny01
5. okt 2017

Dobry den, je to este aktualne? Som na RD a rada by som sa vzdelavala v kozmetike atd...Je tu moznost aj v BA alebo MA? Dakujem

nikolabalogova
6. mar 2021

@shopoholocka súhlasím práve mali dať šancu tým čo prácu memali

nikolabalogova
6. mar 2021

Prečo nedáte šancu tým čo prácu nemajú ,a nemajú ukončenú strednú školu !tým by ste mali pomôcť

jvasenka
6. mar 2021

@zena1 zaujalo ale na stranke neviem o tom nic najst..tvoje linky mi dokonca nefunguju

nikolabalogova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2