icon

Cena detektora lži

19. máj 2025

Ahoj, viete niekto ako sa pohybujú ceny za detektor lži prosím ?

aurelia2000
19. máj 2025

To si chces kúpiť domov? 🤯

moonlight1210
19. máj 2025
@aurelia2000

To si chces kúpiť domov? 🤯

@aurelia2000 😁😁😁😁

autor
19. máj 2025

Nie nechcem si to kupiť domov hladám človeka ktorý sa tomu venuje a robí tieto testy

moonlight1210
19. máj 2025

Vies, ze nie je uplne presny a moze sa stat, ze niektore odpovede budu vyhodnotene chybne.

lucia11kob
Autor odpoveď zmazal
rooskoliv
19. máj 2025

Chceš si to skúsiť? Sama na seba napíšeš otázky, ktoré sa ťa má pýtať? Čo z takého detektoru budeš mať?

lucia11kob
19. máj 2025

Ale okolo 200 euro ,cenník je zverejnený na internete

autor
19. máj 2025

Viem že to može vyznieť hlúpo, s mužom sme mali posledné dva roky velmi zlé obdobie viac sme boli od seba ako spolu. Muž si myslí že keď sme spolu neboli tak som mala určite pomer s niekym iným čo pravda nieje. Obaja chceme byť spolu vzťah sa nám trochu upevnil a chceme pokračovať v plnohodnotnom vzťahu no stále má také myšlienky že som bola s iným mužom a tam vznikajú stle hádky. Nechcem aby si to myslel a jediná vec ktorá ma napadla ako dokaz je polygraf preto by som to chcela podstúpiť aby mal istotu že som naozaj bola verná či už počas vzťahu alebo tých “pauz”

moonlight1210
19. máj 2025

Ak ale velmi chces, vygoogli si “polygrafolog”. Isto ti dakoho najde. Su ludia, co sa tomu venuju.
Aj pre sukromne osoby. Nielen sudy.

Ak ide o nieco oficialne, co chces niekde predlozit (napr. prilozit k zalobe/obhajobe), posudi sud, ci taky dokaz pripusti, alebo nie.

Ak je to sukromne (napr. nevera), dobre to zvaz. Je to len nepriamy dokaz. A da sa oklamat. Nech nahodou neurobis chybne rozhodnutie na tych zaveroch.

A teraz citam, ze chces dokazovat svoju vernost. O to horsie. Tvoj muz si musi tu doveru vybudovat sam. Vnutorne. To jedine funguje.
Akekolvek dokazy, ci kontrola su pomocne barlicky, ktore v realite zmenusuju doveru (ked ich zrazu nema - po case ma pocit, ze ucinok “dokazu” uz vyprchal - zas zacne pochybovat. Je strateny bez nich.).

Takto mu das iba pomocnu barlicku, ktoru sam po case moze do teba hodit, ze ti neveri, lebo vie, ze sa to da oklamat, alebo ste sa s polygrafologom dohodli na otazkach, atd.
Proste mu das rybu, miesto aby sa sam naucil, ako sa vyraba udica a chytal ryby sam.

aurelia2000
19. máj 2025

No pre vás dvoch bude praktickejšie kúpiť si ho domov, vy ho využijete aj viackrát denne 😓

saraxyz
19. máj 2025

Na riešenie vašich problémov je detektor úplne zbytočný

o__o
19. máj 2025

Ty si ta, ktora chcela od gynekológia potvrdenie, kedy mala naposledy sex?

gov
Odpoveď bola odstránená
domka222
19. máj 2025

Však keď ste boli od seba,je hádam tvoja vec,či si s niekým pomer mala,alebo nie. Ak ti neverí, zostane to tak,aj keby bol výsledok z detektoru pre neho uspokojivý. Pokiaľ s niekým nie som vo vzťahu, môže mu byť jedno,čo som v tom čase robila.

gabrielkaa
19. máj 2025
@o__o

@o__o to Fakt????😂😂

gabikaa96
19. máj 2025
@o__o

@o__o podľa mňa určite je to ona 😮

autor
19. máj 2025

Odomňa si nikdo žiadne potvrdenie od gynekológa nepýtal😅 neviem o čom rozprávate ale ja to nejsom. Chápem vás a nechcem aby ma tu ludia ukrižovali ale sama som človek čo by neveru neodpustil ak by som aj ja vedela že mal pomer už by som ďalej vo vzťahu nepokračovala. Ťažko sa mi vysvetluje moja situácia a možno že aj máte pravdu

nin12345
19. máj 2025

Tak zjavne má v teba nulovú dôveru.. skús mu ukázať túto tému na aké dno si až ochotná sa pre váš vzťah znížiť možno ti odpustí aj ten polygraf

rozculena
19. máj 2025

s takým chlapom by som rozhodne nebola.Akože sorry.
Si kompletná?

rozculena
19. máj 2025
@aurelia2000

No pre vás dvoch bude praktickejšie kúpiť si ho domov, vy ho využijete aj viackrát denne 😓

selest
19. máj 2025

Takze gynekolog ti ten papier nepotvrdil🤔a nebolo jednoduchsie vymenit partnera za takeho s kt si normalne mozte verit..

larinka552
19. máj 2025
@aurelia2000

@aurelia2000 zo je perfektne 😀😁😁 Viem si take nieco predstavit ako scenu v Simpsonovcoch alebo Family guy 😁😂👍

viestta
19. máj 2025
@aurelia2000

sense
19. máj 2025

Nemohla by som byť s chlapom ktorý mi neverí s vyžaduje nejaký dôkaz, ....ty máš kde dôkaz že on nezasunul inde keď ste boli od seba

jago3690
19. máj 2025
@aurelia2000

@aurelia2000 úplne trefny koment

sticker
autor
20. máj 2025
@selest

Takze gynekolog ti ten papier nepotvrdil🤔a nebolo jednoduchsie vymenit partnera za takeho s kt si normalne mozte verit..

@selest o akom papieri od gynekológa rozprávate?