Koľko stojí ročná diaľničná známka?
Ahojte, ročná diaľničná známka na osobné auto stojí 105€? Ja som bola v tom, že 90€.
@maranco 90€ by mala stáť. Prečo mi odišlo z účtu 105€
Lebo si nekupoval cez oficiálnu stránku
Ja som dnes platila cez eznamku a bralo to 90. Asi si kupovala cez nejakého sprostredkovateľa.
nuž…
@klarissa25
@janagem
@biba_18
Preboha, to ako sú aj sprostredkovatelske stranky? No tak som sa pekne osrala. Ale platná je, tak dúfam, že je to v poriadku.
Keď sa ti nevidela cena v poriadku, mala si hľadať alebo sa spýtať. Samo ti z účtu neodíde 105€, vtedy by to bol podvod ak vidíš 90€ ale odíde 105€.
Cenu si videla u priekupníka, odsúhlasila si to, tak ti toľko stiahol z účtu.
Ja len stále nechápem ako sa na takom systéme môže nabaľovať ešte tretia strana, že je to dovolené, ale v tejto banánovej republike možné všetko. V google sú prvé tie priekupnícke stránky, nehovoria o tom keby kupuje niekto za zahraničia čo nevie riadne ani jazyk a nevie presne cenu, klikne na prvý odkaz a zaplatí a niekto sa na tom nabaľuje.
Jak funguje podvod s dálniční známkou?
Past na řidiče - Proč tohle náš stát povolil?
Past na řidiče? Tohle jsme vám ještě neukázali
Jak se šmelí s dálničníma známkama po celé Evropě
@maranco Ja viem, že len ja som si na chybe.
Viem, že sa cena známok zvyšovala, ale presnou sumou som si nebola istá, tak som to brala, že toľko teda známka stojí.
Až neskôr mi to začalo hlavou vŕtať.
@marsmykkok Áno, tú stránku mi ponúklo asi prvú. Sponzorovana ešte aj. To nevedia zablokovať?
Prečo by ju mali blokovať a kto? Veď platí googlu peniaze za reklamu.
V Rakúsku musia predajci predávať za určené oficiálne ceny, nemôžu si nahadzovať ďalšie poplatky. Na Slovensku je v tomto voľný trh, môže známky predávať kto chce a za akúkoľvek cenu.
Jediná oficiálna stránka na kupovanie diaľničnej je eznamka.sk. A tam si vieš aj overiť,či má tvoje auto platnú dialnicnu
@doriiis chvalabohu, známka platná je. Len som sa so sumou okaslala.

https://eznamka.sk/sk/