icon

Cena vajíčok v obchode

30. okt 2022

Ahojte, prosím vás, aká je momentálne cena vajíčok v obchode? Nekupujem, máme domáce a nevieme koľko pýtať za ne. Ďakujem

Strana
z2
teki1
30. okt 2022

@nepic Pred sviatkami by fajne zarobil.👍Ďaleko ste pre mňa,ale určite bude mať záujem.

nepic
30. okt 2022

@teki1
On chová aj býkov min dvoch na mäso,tiež od neho kupujem,aj bravčové,prasiec ma aj päť,husi, kačice a neviem čo ešte všetko má doma,teda okrem kombajnu a dvoch traktorov. A to všetko popri normálnemu zamestnaniu.
A on asi nechce fajne zarobiť,asi radšej po menej a stále,ako raz veľa a potom nebude mať komu.

belllinka
30. okt 2022

@pribinak ked som to napisala, tak som to tak aj myslela a kupila. Pride mi to ako primerana cena za domace vajcia, ak sa niekto trapi s chovom sliepok.

pribinak
30. okt 2022

@belllinka ja žijem v Ba, tu ide 10 domácich vajec po 2e. Ráno násypes za hrsť zrna, potom sa sliepky motajú po záhrade či dvore a žerú hmyz červíky dazdovky zbytky z kuchyne

belllinka
30. okt 2022

@pribinak ved ok, aj ja zijem v BA a tiez obcas kupim domace na trhu za 2 eura. Len pisem, ze sa mi to zda malo a ano, dala by som aj 4 🙂

pribinak
30. okt 2022

@belllinka tak daj

daniela2202
30. okt 2022

Naša babi predáva domáce za 0.16 e ... a to sa ľuďom zdá veľa....stačí? .... tak nech kupujú umelé v obchode

kukimuri
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2