icon

České maminky na Slovensku. Kde bydlíte vy?

mkatka
15. jún 2008

...hlavně na tom západním 😉 Kde jste kdo? Já bydlím v Dubnici nad Váhom. Nebydlíte některá za rohem? 😀

mkatka
autor
17. jún 2008

No tak baby, fakt se nikdo nepřidá?

jancozubka
24. okt 2013

Ahoj,no ja bych se pridala ale vidim ze uz je asi dost pozde🙂Ja bydlim v Partizanskem🙂

zutera
17. nov 2013

Ahoj, já jsem původně od Brna a teď bydlím v Košeci u Ilavy 🙂

cihina
17. nov 2013

Ahoj,já jsem původně z Vyškova a bydlím v Rumanové,kousek od Nitry 🙂

vervac
10. jan 2014

já jsem kousek od Valašských Klobouk a teď bydlím v Ilavě 🙂

klarionela
2. apr 2014

ahoj ja jsem z prahy, a jsem v okrese Tvrdosin a co to je za kraj fakt nevim:D

inffinity
2. apr 2014

@mkatka
@jancozubka
@zutera
@cihina
@vervac
@klarionela Ahojky já jsem z Ostravy a bydlím v Topoľčanoch 🙂

klarionela
2. apr 2014

sem rada ze tu nejsem sama:D

inffinity
2. apr 2014

@klarionela sem si všimla tematu jak si sem napsala 🙂 jinak ani nevim že to tu je 😀

klarionela
2. apr 2014

ja sem to jen tak projizdela...co to tu vsechno maji:D to vis nemuzu spat:D a pokecat si cesky je fajn....nikoho tu neznam a pritel maka v cechach a me nechal na slovensku jaka ironie.... 😵

inffinity
2. apr 2014

@klarionela vždy u mě klikni na odpověz jinak nevim že si mi psala 🙂 já už pofičím rano vstavame do školky ale dopoledne si klidne mužeme popsat 🙂

klarionela
2. apr 2014

@inffinity diky dobrou:D zitra te vyzpovidam:DD mam hodne otazek:D

inffinity
2. apr 2014

@klarionela jj kdyžtak mi napiš IP 🙂 když se ti teda nechce spat 😀 😀

zutera
3. apr 2014

@inffinity
@klarionela holky a co že jste se tady vyskytly? Já třeba kvůli manželovi-je slovak a už tady měl rozestavěný barák když jsme se potkali, takže otázka kde budem spolu žít byla vyřešena 🙂

inffinity
3. apr 2014

@zutera ahojky..my zas kvuli praci, drahy nemuze jen tak odejit ze zamestnani..pro me to bylo jednodussi 🙂 jak uz jsi tu dlouho?

zutera
3. apr 2014

@inffinity já už jsem tu 9.rok 🙂.Celkem jsem si zvykla, ale mluvit slovensky ani za nic 🙂.I když tady mám dcerku školacku 🙂.Ty si tu jako dlouho?

inffinity
3. apr 2014

@zutera ja sem tu od 2008 🙂 taky mě ani nehne abych mluvila slovensky ale už se mi to plete 😀 rychleji mi příjde na rozum slovenské slovo než české.. A když si píšu tu na koňovi tak československy a nebo spíše slovensky už mi to ujíždí, slevenština mi přijde v některých případech výstižnější 🙂 ale naštěstí jezdím co 14dní max co měsíc k našim na víkend takže nemam kdy se uplne prepnout naštěstí 😀

zutera
3. apr 2014

@inffinity juj tak to ti závidím že jsi tak často doma, já asi jen 2krát do roka.Jezdila jsem časteji, ale moje mladší dcerka má dětskou mozkovou obrnu a je to s ní náročnější.Navíc já neřídím tak musím čekat kdy muž má volno o víkendu s financne je to taky náročné tak se moc nedá. Naštěstí máme domek tak naši jezdí spíš sem.A pracujes tady? Já jsem před mateřskou dělala vedoucí v sázkové kanceláři. Bylo tam super. Super kolektiv, i platove fajn.Celkem se mě po tom stýská 🙂

inffinity
3. apr 2014

@zutera 🙂 s malinkou mě to mrzí ale co jsem četla jste obě velké šikulky 🙂 Vše bude ok !!!
Já jsem tu nikdy nechodila do práce 😀 😀 dělala sem 3měsíce u jedne firmy na ŽL prezentace a pak sem mela pred vanocema nehodu a nechala sem toho..tedka si dělam sama na sebe, koupila sem si auto tak proto jezdím mám lidi v ČR i v SR tak vždy jedním šupem udělám po cestě všechny schůzky 🙂 u nas je to opačně všeci rodičové maji domečky tak my jezdime časteji k nim než oni k nam..od přítele rodiče mame tu ve meste a k našim teda zajíždku ale dá se to kdybych byla nekde od Prahy to by bylo horší 😝

klarionela
3. apr 2014

ja sem tu sotva pul roku ,ale slovenstina mi docela jde a leze na mozek,znam tu par holcin a prijdu si jako idiot kdyz mluvim slovensky,jenze kdyz mluvim cesky tak koukaj a nerozumej:D:D pritel je slovak tak sem souhlasila ze snim pojedu na slovensko a ted sem tu skejsla a on maka v cechach....nejvic me asi stve ze tu nejsou zadny obchody a kulturni vyziti,jsem zvykla na velkomesto a dedina je pro me horor,jeste ke vsemu kdyz tu sem sama,pritel jezdi pracovat na mesic a pul a domu prijede na tyden a pak zase odjede.....a jeho mamka u ktere bydlime pracuje v nemecku vzdy 6 tydnu a pak je 6 tydnu doma takze cele tehotenstvi si asi uziju sama:D no aspon mam klid:D

mia1982
14. máj 2015

Ahojte,já pocházím z Uherskeho Hradiště,a teď bydlím v okr. Trebisov 🙂

trudka4
15. máj 2015

já bydlím v Dubnici nad Váhom 😀

vydrnik
15. máj 2015

Ahoj jsem z okresu Karvina a uz 2 roky bydlim pobliz Popradu