Češky a Moraváčky na Slovensku: Pridajte sa do diskusie
Ahoj, je tu někdo kdo se přestěhoval na Slovensku a ještě se stále zabydluje, hledá kamarády, někoho na pokec o všem možném?
Baby, tak jsem všem z této témy napsala, uvidíme jaký budou odezvy a kolik se nás sejde 🙂
Ahojky jojo jsem tu už 3roky.Je tady krásně ,ale po domově a rodině je mi smutno ☹
Ahojky holky škoda že máte sraz tak daleko jinak bych se přidala ☹i když vás neznám ,ale myslím is že to by se rychle zmněnilo.A stejnak mám doma malého hladoše ,který chce jen papat a já kojím ma jen 3měsíce tak snad přiště
ahoj holky,jak to vypada s tim srazem?
ja sice odjizdim do Čech(pohreb),ale
snad do nedele se vratim.....
me by vyhovovala ta ikea,komu ne,at napise misto,
kde by mu to vyhovovalo 😉
holky mne když to vyjde v pátek dřív z práce tak se dostavím. Přes týden ješte upřesnete místo, mne by moc vyhovovala ta Ikea a ješte to jak Vás poznám, nebo spíš jak se poznáme. 🙂 🙂 Akorát nevím jestli na Vás nejsu už stará 😉
Baby, já jsem nešťastná, malinkýho mám nemocnýho, dnes celou noc prokašlal, tak valíme k doktorce :( Je to jak naschvál, na sraz nejspíš nedorazíme. To mám za to, že jsem se tak těšila, no ostatně jako vždy :( Strašně mě to mrzí, pak sem dejte vědět jak bylo a já se budu těšit na další sraz.
ahoj holky, jak zitra s tim srazikem??? koukam, ze ucast pomalu klesa...nenechame to treba na pristi tyden?
Ahojte, no my určitě nedojdeme, je to s náma lepší, ale ještě nebudu riskovat :( Příští týden bychom my už mohly (doufám, že jsem to nezařekla)....
Holky, ja sem na to zapomela, ze se vubec mame sejit...🙂 Tak jsem rada, ze se to teda nekonalo.....
My mozme klidne tento patek 🙂
Aj já jsem raděj za Euroveu, do Ikei se taky nějak dostaneme, stejně jak Zuza 🙂
A aj s dětma, ju? Jinak bych nemohla.
Ahojky, no já můžu, ale asi nikdo jiný kromě nás dvou nedojde, tak to asi nemá smysl, co? Já to potřebuju vědět dnes co a jak, zítra odjíždíme do Čech, tak kvůli věcem.
@lenulice Tak jak chces, klidne mozme zajit do Eurovei na kafe 🙂 Ty se rozhodni, jak mas cas.
ahoj holky 🙂 ja bych sla, ale po pravde v patek se mi moc nechce jet do blavy. ani ne kvuli ceste tam, ale kvuli ceste na zpatek. znam to dost duverne, bleeee 😉
nechcete to dat treba na nejakej jinej den?
ahoj holky,tak poprve nam to nevyslo,odjely jsme kvuli pohrbu do cech,
a pak jsem tam nejaky den s malou zustala.tak mate tedy nejaky navrh-kde a kdy? 😎
Tak ja navrhuju - utery 16.11 v 14.00 v Eurovei.
Patek nemozu, mam zkousku.

@rajce No ahojky, aj dorazíš na srázek? 5.11. ve 14 hod v Bratislavě, místo se ještě upřesní 🙂