icon

Cestovanie zaočkovaného jednou dávkou vo vlaku

suziebuzie321
11. dec 2021

Ahojte nevie niekto ako funguje cestovanie vo vlaku resp. či ša môže cestovať aj keď si zaočkovaný s 1 dávkou? Kontrolujú očkovanie vo vlaku? Chcela by som cestovať z Trnavy do Nitry, má niekto s tým skúsenosť? A ak by mi povedali že 1 dávka nestačí co by urobili?

miusa00
•
11. dec 2021

Po 1 davke sa nepovazujes este za zaockovaneho… cize je to o nahode, ci natrafis na kontrolu alebo nie

draik
•
11. dec 2021

Je v režime základ.

suziebuzie321
autor
•
11. dec 2021

@draik čo je režim základ?

mata1001
•
11. dec 2021

Cestujem denne vlakom do prace a ani raz ma nekontrolovali.

20erika07
•
Autor odpoveď zmazal
•
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
20erika07
•
11. dec 2021

@suziebuzie321 a vlastne to este neplatí, nemaju na to právomoc ci co, googli, dozvies sa

zuzanka.zuzu
•
11. dec 2021

🙄 nič sa nedeje, žiadne kontroly, môžeš hocikde aj nezaočkovaná, aj osobákom aj rýchlikom

janai1
•
11. dec 2021

@draik nie sú

vierka82
•
11. dec 2021

Dnes sme boli Trenčín - Vrútky a nazad a nik nekontroluje

draik
•
11. dec 2021

@janai1
Mýlite sa. Navyše vláda v tomto nemá kompetencie, teraz rozhoduje "iba" o podmienkach zákazu vychádzania. Prevádzky, karanténu a spol. upravujú vyhlášky ÚVZ.
Čo sa týka vlakov, tak sa nevie dohodnúť ÚVZ s mindop.

draik
•
11. dec 2021

@viestta
Mýlite sa

draik
•
11. dec 2021

@suziebuzie321
Všetci bez ohľadu na očkovací status.

mjk40
•
11. dec 2021

Nikto nič nekontroluje, ani vo vlakoch. Každý normálny im kašle na ich nezmyselné opatrenia. Ak správne chápem ich nariadenia malo by to byť tak, že rýchliky v režime OTP ostané vlaky teda osobné bez obmedzení.

janai1
•
11. dec 2021

@draik okej, tak prečo to majú zverejnené na stránke Zssk?

kika52621
•
11. dec 2021

Prosím ta oni nemajú poriadne ani rušňovodicov musia rušiť vlaky a nie ešte ludi, ktorý by kontrolovali ci si zaočkovaný alebo nie

roobett
•
Odpoveď bola odstránená
•
lindass
•
27. dec 2021

@suziebuzie321 kontrola ak by prišla a čo .ved nema právo cestovať má aj 1 dávkou, a ma neočakovaný majú hádam právo vlakom ist keď platný test čiže rychliky by podmienené len očkovaním to by nefer aj voči neočkovanim čo tiež cestujú a majú sa čim preukazat testom

malita
•
31. dec 2021

@miusa00 osobne su zaklad, nepotrbujes nic. Dialkove a rychliky iba OP.