icon

Cestujú vaše deti autobusom alebo ich vozíte do školy autom?

1. sep 2022

Dobré ráno,
Mám otázku náš 2,5 ročný syn nastupuje od septembra do škôlky. Ja do práce kde začínam 07:30 a končím 15:30 ak nebude práca naviac teda niekedy budem musieť ostať nadčas ja mám deti z predchádzajúceho vzťahu druhý stupeň ZŠ, tie cestujú autobusom (bývame na dedine). Sú samostatne tak su naučené čo sa cestovania, školy týka a pod. Môj muž ma dieťa z predošlého vzťahu od septembra bude piatak resp tiež druhý stupeň. Chlapec zahlásil, že cestovať do školy autobusom nebude, aj jeho mama mu tak povedala a muž ho má voziť do školy autom. Vysvetľujem mužovi, že druhý stupeň nemá družinu či bude stále priepustku brať a druhá vec, že čo s malým, keď ja nebudem môcť lebo ostanem nadčas kto ho vezme zo škôlky tak najprv srandoval, že škoda, ze nieje chodník cez celu trasu mohol by chodiť sám (škôlka je vo vedľajšej dedine) a potom, že malý ostane v škôlke kým ja nepôjdem z práce on sa totiž musí v prvom rade o školáka postarať a v škôlke sa malý zahrá. Lenze riaditeľka nás na stretnutí upozornila, aby sme takýchto malých brali čo najskôr o 15-tej max 15:30 tak ja neviem som mierne nasrata na muža a nechápem prečo by chlapec nemohol chodiť autobusom ako moji, alebo kopec inych detí.

Strana
z7
ropucha6
6. sep 2022

Tiez som cestovala od 10 rokov do skoly busom, jeden prestup, zapchy na dennom poriadku, v zime sme aj slapali obcas. Bolo to v BA, cesta trvala tak 30-60 minut od dopravy a prezili sme. Ja by som to neriesila, nech si to poriesi muz, pochybujem, ze poobede to bude stihat ho odviezt domov.

mimi3008
6. sep 2022

@ibrunova ano, ale ved skonci o 13 starsi, ide s otcom domov, otec zrejme so prace spat a potom o 15.30 ide do skolky pre maleho, ci?

ibrunova
6. sep 2022

@mimi3008 prečítaj si komentáre, aj autorky a pochopíš, o čo tu ide.

mimi3008
6. sep 2022

@ibrunova no, asi budem musiet🤔

Strana
z7