Cez akú online zoznamku ste sa zoznámili?
Cez aku zoznamku ste sa v poslednej dobe - 2 roky zoznamili? Aku zoznamku povazujete za najlepsiu vo veku 30-40rokov?
Ja s tebou súhlasím netreba hádzať všetkých do jedného vreca, ale máš pravdu že prevažná väčšina tam zúfalí sú a teda zapojiť sa do takých sociálnych kruhov ktoré tvoria prevažnú väčšinu zúfalcov a chudákov a ktovie akých pacientov je tak trocha ponižujúce pretože automaticky komunikuješ a prehrabávaš 99% odpadu denne a myslím že to nie je dobré pre nikoho a nestojí to za zničené nervy a nádeje a stratený čas pričom nerátam trpké skúseností čo veľa ľudí zažilo cez zoznamky.
Čo poznám normálne fungujúcich a socializovaných ľudí čo majú sociálne kruhy, kontakty, koníčky, priateľov, prácu atď. takí na zoznamku nechodia a vôbec by nemrhali svojím časom na to aby sa naťahovali s pacientmi na zoznamkách dúfajúc že tam raz možno stretnú niekoho normálneho alebo dokonca lásku svojho života..čiže správne píše ak je niekto ochotný sa na to podujať musí byť zúfalý.
Ja sama som kedysi bola na zoznamkách a bolo to obdobie kedy som bola zúfalá a nešťastná. Keď som mala obdobie keď som bola spokojná so sebou a svojím životom, na zoznamky som nechodila, ani by ma to nenapadlo, prišli mi na smiech. Čiže preto sa dá skoro 100% očakávať že ľudia na zoznamke nie sú uplne šťastní vo svojom živote alebo ok so sebou, a to sa mi aj cez nespočetne veľa skúseností overilo. Ešte nikdy som tam nenatrafila na človeka ktorý by mal fajn život, bol celkovo spokojný v živote aj sám so sebou. Boli tam ľudia ktorí tak či nejak strádajú niečo vo svojom živote, sú osamelí, alebo majú zlé predchádzajúce skúsenosti, ľudia po rozvodoch, neúspešných vzťahoch, sociálne izolovaný, alebo nejaký psychický problém, problém so sebaúctou..proste trpiaci ľudia. Nikoletta má pravdu a podala to tak ako to je.
@bebba32 Dokonale si to zhrnula!👏🏽

Ja som sa stretávala aj cez Badoo ale zo skúseností tam bola drvivá väčšina mužov na nič 😀 hľadali len ženu na sex takže škoda času, ja som mala lepšie skúsenosti s tinder, s mužmi s ktorými som si písala či stretla sa vytvorili aj kamarátstva a väčšina bola normálna no a našla som si tam aj manžela 😊